آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ)

 

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در چهاردهمین مقاله از این سری مقالات، اقدامات لازم برای نقاشی قسمت های مختلف پارکینگ ساختمان شرح داده می شود. این قسمت ها شامل دیوارهای داخلی و خارجی پارکینگ، کف و در پارکینگ می شود که در ادامه به آن ها پرداخته می شود.

یکی از نکات خوب در مورد رنگ آمیزی پارکینگ این است که در این قسمت از خانه تهویه مناسبی وجود دارد و رنگ در مدت کوتاه تری خشک می شود. علاوه بر این می توان با سرعت خوبی کار را پیش برد، زیرا این فضا از محل زندگی افراد جدا است و خللی در زندگی روزمره آن ها ایجاد نمی کند، اما با این وجود باید کار را کاملا تمیز و حرفه ای انجام داد. در واقع با رعایت چند قانون کلی که در ادامه به آن ها اشاره می شود، می توان یک پارکینگ را با کیفیت بالا رنگ آمیزی کرد.

 

 

 

اقدامات پایه ای برای نقاشی پارکینگ

قدم اول. در گام اول، ابتدا باید پارکینگ را به خوبی تمیز کرد که شامل شستشوی بیرون و تمیز کردن داخل آن می شود. علاوه بر این اگر قرار است که کف پارکینگ نیز نقاشی شود، باید اقدامات بیشتری انجام داد تا پروژه نهایی قابل قبول بوده و ماندگاری بالایی داشته باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 1

 

قدم دوم. قبل از شروع کار باید از تجهیزات حفاظت شخصی استفاده کرد که شامل عینک، دستکش و چکمه مقاوم در برابر مواد شیمیایی است. استفاده از این وسایل به این دلیل است که برای پاک کردن روغن از روی سطوح قدیمی و آماده کردن آن برای پذیرش یک لایه رنگ جدید، به مواد پاک کننده بسیار قوی نیاز دارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 2

 

قدم سوم. در قدم بعد باید تهویه مناسبی برای پارکینگ در نظر گرفت. در واقع بهتر است که پنجره های بالایی پارکینگ حداقل حدود پانزده تا بیست سانتی متر باز باشند تا آلودگی های ناشی از تمیز کردن فضا، از آن خارج شود. اما باید دقت داشت که از ورود گرد و غبار به داخل پارکینگ باید جلوگیری کرد، زیرا می تواند روی کیفیت نهایی کار تاثیر بگذارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 3

 

اقدامات مربوط به کف پارکینگ.

قدم اول. در اولین قدم باید با پاکسازی اولیه شروع کرد. به این صورت که باید مایعات (مانند مایعات مربوط به خودرو یا هرگونه مواد شیمیایی دیگر) را با یک پارچه پاک کرد. سپس کف بقایای خشک (مانند گرد و غبار و مواد جامد) را از کف پارکینگ جمع آوری نمود. اگر کف بتنی کاملا جدید باشد، نیازی به تمیز کردن ندارد اما باید توجه داشت که باید حداقل 45 روز پس از ریختن بتن منتظر ماند تا کاملا محکم شود و سپس رنگ آمیزی را شروع کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 4

 

قدم دوم. در این مرحله باید کف را با پاک کننده های مخصوص تمیز کرد. برای مشاهده بهترین نتیجه، بهتر است ابتدا از چربی گیر و سپس از پاک کننده چند منظوره روی سطح استفاده کرد. این پاک کننده را باید روی کل سطح به خصوص قسمت های لکه دار و آلوده اسپری نمود. سپس باید حدود ده دقیقه برای لکه های تازه و حدود بیست دقیقه برای لکه های قدیمی منتظر ماند.

مواد شوینده لباسشویی و تری سدیم فسفات نیز می توانند به عنوان پاک کننده های سطح استفاده شوند. هم چنین می توان محلول سفید کننده و آب را به نسبت یک به سه مخلوط کرد و سپس سطح را با آن شستشو داد. اما نکته مهم این است که نباید محصولات مختلف را با هم ترکیب کرد، زیرا مواد تشکیل دهنده آن ها ممکن است باعث واکنش های شیمیایی مضر شوند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 5

 

قدم سوم. باید به مواد تمیز کننده زمان کافی داد تا آلودگی ها را از بین ببرند، اما این زمان نباید آنقدر طولانی شود که این مواد روی سطح خشک شوند. به عبارت دیگر در حالی که زمین هنوز مرطوب است، باید بتن را با یک برس یا جارو سفت و محکم با موهای غیر فلزی شست، زیرا موهای فلزی ممکن است بتن را خراش دهند. پس از تمیز کردن سطح، در صورت باقی ماندن لکه ها، باید پاک کننده بیشتری روی سطح اسپری و در صورت نیاز این کار را تکرار کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 6

 

قدم چهارم. در گام بعد باید کف را شست. برای این کار باید با فشار قوی آب، کل کف را از داخل به بیرون شست تا هرگونه اثری از پاک کننده و زباله از بین برود. پس از اتمام کار باید آب اضافی را از گاراژ پاک یا از آن خارج کرد. بسیار مهم است که قبل از ادامه کار، زمانی را برای خشک شدن کف در نظر گرفت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 7

 

قدم پنجم. قبل از آماده کردن کف برای رنگ آمیزی باید آن را از نظر وجود هرگونه نقص و ترک مورد بررسی قرار داد. سپس بتن مصنوعی یا ملات را روی هر ترک نازک پیاده کرد. برای ترک های بزرگتر نیز می توان از تکه های بتن پیش ساخته استفاده کرد. هم چنین اگر عمق ترک ها بسیار زیاد است باید بتن جدیدی را به صورت لایه لایه روی قسمت مورد نظر پیاده کرد. باید توجه داشت که لایه های جدید را پس از خشک شدن لایه اول اضافه نمود. در نهایت نیز باید بتن اضافی را قبل از خشک شدن کامل، از سطح جدا کرد تا سطح نهایی کاملا صاف و یکنواخت شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 8

 

قدم ششم. سپس باید اقدامات لازم برای آستر زدن کف را فراهم کرد. برا این کار باید قسمت های پایینی دیوارهای پارکینگ، جایی که با کف برخورد می کنند را با نوار مخصوص نقاشی پوشاند تا از آن ها در برابر پاشیدن رنگ یا پرایمر محافظت کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 9

 

قدم هفتم. در گام بعد باید پرایمر را مخلوط کرد. زیرا مواد اولیه پرایمر ممکن است پس از بسته بندی از هم جدا شوند. برای این کار می توان از همزن رنگ استفاده کرد و یا مواد را به شدت هم زد تا دوباره یکنواخت شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 10

 

 

قدم هشتم. ابتدا باید گوشه ای از فضا را برای شروع کار انتخاب کرد. سپس مقداری از پرایمر را داخل یک سینی یا سطل ریخت. سپس باید با استفاده از یک قلم مو رنگ آن را در امتداد کف، جایی که با دیوار برخورد می کند پیاده کرد. ضخامت این حاشیه باید حدود 5 تا 8 سانتی متر باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 11

 

قدم نهم. در قدم بعد و برای نقاشی سطوح بزرگتر می توان از غلطک استفاده کرد. برای این کار باید پرایمر بیشتری را داخل سینی رنگ ریخت، سپس غلطک را داخل سینی چرخاند تا آستر بارگیری شود. سپس باید با حرکت غلطک، آستر را روی سطح پیاده کرد. این کار را باید از گوشه بالایی که دور از درب ورودی قرار دارد، شروع کرد.

نکته مهم در این مرحله این است که باید غلطک را روی حاشیه ای که در مرحله قبل پیاده شده است، حرکت داد و غلطک را نزدیک دیوار نکرد. در هر مرحله باید با استفاده از غلطکی سطحی به ابعاد نیم متر در یک متر را پوشش داد. هم چنین هر سطح جدید باید با سطح قبل کاملا هم پوشانی داشته باشد تا پوشش نهایی کاملا یکنواخت شود. باید تمام سطح را با غلطک پوشاند. در این مرحله باید دقت کرد که حرکت غلطک حتما به سمت درب خروجی پارکینگ باشد تا پس از پایان کار بتوان از پارکینگ خارج شد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 12

 

قدم دهم. پس از اتمام کار باید به دستورالعمل های موجود روی بسته بندی آستر مراجعه کرد تا مشخص شود که مدت زمان خشک شدن آن چقدر است. برخی از این محصولات ممکن است در طول چهار ساعت و برخی دیگر در مدت طولانی تری خشک شوند. بنابراین باید زمان کافی را برای خشک شدن آستر در نظر گرفت. در واقع مهم نیست که تمام مراحل در یک روز و پشت سر هم انجام شود، مهم این است که طی سی روز پروژه پارکینگ به پایان برسد، زیرا در صورتی که مدت زمان زیادی از آستر زدن کف بگذرد، دیگر برای پیاده سازی رنگ مناسب نبوده و مجددا باید کف را آماده گرده و آن را آستر زد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 13

 

قدم یازدهم. پس از آماده شدن کف و قبل از شروع رنگ آمیزی، ابتدا باید به دستورالعمل موجود روی رنگ  مراجعه کرد، زیرا درجه حرارت و رطوبت می تواند بر کیفیت نهایی رنگ قبل، حین و بعد از استفاده تأثیر بگذارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 14

 

قدم دوازدهم. وقتی رنگ برای اولین بار باز می شود، ناهمگن است، بنابراین باید از همزن رنگ برای مخلوط کردن آن استفاده کرد تا رنگ کاملا یکدست شود. سپس باید مقداری از آن را داخل سینی رنگ یا سطل ریخت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 15

 

هنگام انتخاب رنگ، باید رنگ اکریلیک یا اپوکسی که حتما مخصوص بتن طراحی شده است، تهیه شود. برای صرفه جویی در هزینه ها، می توان از رنگ اکریلیک نما استفاده کرد که حدود دو سال کیفیت بالای خود را حفظ کند. اما برای داشتن رنگی که دوام بالاتری داشته باشد و در برابر آسیب بیشتر مقاومت کند ، از اپوکسی استفاده کنید که حدود چهار سال دوام می آورد.

هم چنین برای تخمین میزان رنگ مورد نیاز، می توان از محاسبه گر های آنلاین و یا مسئولان حاضر در فروشگاه های رنگ کمک گرفت.

قدم سیزدهم. رنگ را نیز باید مانند آستر روی سطح پیاده کرد، به این صورت که ابتدا باید گوشه ای را به عنوان نقطه شروع انتخاب کرد. سپس با استفاده از قلم مو نواری به عرض تقریبی 5 تا 8 سانتی متر را در امتداد لبه های کف رنگ کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 16

 

قدم چهاردهم. سپس باید سینی رنگ را با رنگ پر کرد و با استفاده از یک غلطک کف را در نوارهایی به عرض نیم متر در یک متر رنگ زد. باید توجه داشت که هر نوار با نوار قبلی کاملا همپوشانی داشته باشد. ابن فرآیند را باید به سمت درب خروجی پارکینگ انجام داد تا بتوان در پایان کار از پارکینگ خارج شد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 17

 

قدم پانزدهم. در پایان و در صورت تمایل می توان از تراشه های وینیل برای تزیین کف پارکینگ استفاده کرد.  برای انجام این کار باید قبل از شروع رنگ آمیزی، تراشه ها را از بسته بندی خارج و در یک سطل یا ظرف مشابه خالی کرد. پس از رنگ آمیزی یک ناحیه مشخص، باید تعداد انگشت شماری از تراشه ها را در هوا پاشید تا بتوانند به طور تصادفی در رنگ قرار بگیرند. اما باید مطمئن شد که این کار حداکثر ده دقیقه پس از اعمال رنگ انجام شود تا تراشه ها بتوانند به لایه مرطوب بچسبند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 18

 

نکته مهم برای انجام این کار، این است که همیشه باید تراشه ها را به سمت بالا (نه مستقیما روی زمین) پرتاب کرد. این کار از تجمع زیاد تراشه ها در یک نقطه جلوگیری می کند و منطقه وسیع تری را پوشش می دهد. هم چنین باید میزان پراکندگی تراشه ها را کنترل کرد تا در تمام سطح به طور یکنواخت پخش شوند.

قدم شانزدهم. در صورت تمایل و برای رسیدن به یک پوشش با کیفیت می توان از لایه دوم رنگ نیز استفاده کرد. اما باید حدود 24 ساعت منتظر ماند تا لایه اول به طور کامل خشک شود. لایه دوم را نیز مانند لایه اول می توان پیاده کرد.
نکته ای که در این مرحله باید به آن توجه داشت این است که پس از خشک شدن کامل رنگ و برای بررسی کیفیت کار می توان روی آن قدم زد، اما پیش از پارک کردن اتومبیل و سایر ماشین آلات سنگین، بهتر است یک هفته منتظر ماند. زیرا این وسایل به دلیل وزن بالا می توانند به پوشش ایجاد شده آسیب برسانند. به عبارت دیگر، همیشه خشک شدن لایه دوم نسبت به لایه اول، به زمان بیشتری نیاز دارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 19

 

نکته دیگری که برای پیاده کردن لایه دوم باید به آن توجه داشت این است که لایه های رنگ حتما باید عمود بر هم پیاده شوند. به این صورت که اگر لایه اول از قسمت بالای پارکینگ به سمت پایین اعمال شده است، لایه دوم باید از چپ به راست (یا برعکس) اعمال شود. هم چنین در صورت تمایل به پیاده کردن لایه دوم، بهتر است تراشه های وینیل به جای لایه اول، در این مرحله پاشیده شوند.

 

اقدامات مربوط به دیوارهای داخلی

قدم اول. در اولین گام باید دیوارها و سقف داخلی پارکینگ را مانند روش هایی که مربوط به دیوارهای داخلی خانه است، تعمیر کرد. به این صورت که باید حفره ها و ترک خوردگی ها را با کاردک بتونه پوشاند و سطح دیوار و سقف را کاملا هموار نمود. نحوه کار با کاردک بتونه در مقاله ” نحوه انتخاب و استفاده از کاردک بتونه” به طور کامل توضیح داده شده است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 20

 

قدم دوم. در این مرحله باید آستر مربوط به دیوارهای داخلی را روی سطح پیاده نمود. این لایه را می توان به کمک قلم مو و غلطک پیاده کرد. استفاده از لایه آستر می تواند در بهبود نهایی رنگ دیوارهای داخلی بسیار موثر باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 21

 

قدم سوم. پس از خشک شدن لایه آستر می توان رنگ اصلی را پیاده نمود. در این مرحله بسیار مهم است که حتما از رنگ های نما برای نقاشی داخل پارکینگ استفاده شود، زیرا رنگ های داخلی مقاومت بالایی در برابر عناصر خارجی و نوسانات شدید دما و رطوبت ندارد و ممکن است خیلی زود کیفیت و ماندگاری خود را از دست بدهد.

 

 

 

 

اقدامات مربوط به دیوارهای خارجی

قدم اول. در این مرحله ابتدا باید دیوارهای اطراف پارکینگ را به خوبی شست. برای داشتن یک پروژه نقاشی موفق، باید زمان کافی را برای از بین بردن لکه های آلودگی و کپک های روی دیوار در نظر گرفت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 22

 

قدم دوم. سپس باید در مورد رنگ دلخواه و مناسب برای دیوارهای خارجی تصمیم گرفت. این رنگ باید با رنگ سایر قسمت های خانه مطابقت داشته باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 23

 

قدم سوم. سپس می توان طبق دستورالعمل های مربوط به رنگ کردن دیوارهای خارجی که در مقاله ” آموزش گام به گام ساختمان ، قسمت دوازدهم، نقاشی دیوارهای خارجی و نمای ساختمان” به آن ها اشاره شده است. ابتدا لایه آستر و سپس لایه اصلی رنک را روی سطوح پیاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 24

 

اقدامات مربوط به درب ورودی پارکینگ

قدم اول. برای رنگ آمیزی درب بهتر است روزی انتخاب شود که خیلی گرم، سرد یا مرطوب نباشد، زیرا شرایط آب و هوایی تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی رنگ های نما دارد. علاوه بر این باید مراقب بارندگی های احتمالی نیز بود، زیرا رطوبت اضافی می تواند نتایج کار را تحت تأثیر قرار دهد. هم چنین بهتر است زمانی برای انجام رنگ آمیزی انتخاب شود که تا چند روز، رفت و آمد زیادی به پارکینگ نباشد تا رنگ به طور کامل و به خوبی خشک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 25

 

قدم دوم. سپس باید درب پارکینگ را کاملا تمیز کرد و گرد و غبار، خاک یا کثیفی چسبیده به سطح را به آرامی پاک نمود. این کار را از بالا به پایین و چپ به راست باید انجام داد و تمام گوشه ها را کاملا تمیز کرد.اگر چه پاک کننده های حرفه ای نیز گزینه های خوبی برای تمیز کردن درب ورودی پارکینگ هستند، اما آغشته کردن یک اسفنج با آب و صابون نیز می تواند به همان اندازه مفید باشد. هم چنین می توان درب را با فشار آب شست، اما باید دقت داشت که حتما پس از شستشو و پیش از رنگ کردن باید درب را کاملا خشک کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 26

 

قدم سوم. در قدم بعدی باید اطراف درب را با پارچه های مخصوص نقاشی یا کاغذهای باطله کاملا پوشاند تا رنگ، سایر قسمت های پارکینگ را آلوده نکند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 27

 

علاوه بر این، باید قسمت هایی که نباید رنگ شوند مانند گوشه های درب یا لوله های اطراف درب را پوشاند تا رنگ به آن ها آسیب نرساند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 28

 

قدم چهارم. در قدم بعدی باید طیف رنگی مورد نظر را که با سایر قسمت های خانه مطابقت دارد را انتخاب کرد. از آن جایی که رنگ های روشن مثل سفید، بژ یا خاکستری جلوه خود را با گذشت زمان کمتر از دست می دهند، گزینه های مناسب تری خواهند بود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 29

 

قدم پنجم. در گام بعد باید یک لایه آستر روی درب ورودی پارکینگ پیاده کرد. این کار علاوه بر این که پایه ای مسطح برای رنگ ایجاد می کند و دوام بیشتر آن را نیز تضمین می کند و باعث می شود در طول زمان کیفیت خود را از دست ندهد. اما مهم است که قبل از پیاده کردن رنگ اصلی، زمان کافی برای خشک شدن آستر در نظر گرفته شود. این زمان معمولا حدود دوازده ساعت است، اما برای اطلاع دقیق از این زمان، می توان به اطلاعات ارائه شده روی بسته بندی آستر مراجعه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 30

 

قدم ششم. در قدم بعدی و برای نقاشی درب پارکینگ باید از یک قلم مو استفاده کرد، زیرا این درب ها معمولا فرورفتگی و برآمدگی هایی دارند که برای نقاشی آن ها باید به ابزار مورد استفاده مسلط بود.  پیش از پایان نقاشی درب باید آن را از فاصله دور مورد بررسی قرار داد تا از نقاشی شدن تمام نقاط آن مطمئن شد. برای قسمت های کوچکتر می توان از یک قلم موی کوچک تر استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 31

 

قابل ذکر است که بسته به رنگ و وضعیت عمومی درب پارکینگ، ممکن است لازم باشد از چند لایه رنگ برای دستیابی به یک نتیجه با کیفیت استفاده شود.

قدم هفتم. پس از خشک شدن لایه اول، می توان لایه بعدی رنگ را با استفاده از غلطک پیاده کرد. از آن جایی که در مرحله قبل تمام قسمت های جزیی درب رنگ شده است، در این مرحله استفاده از غلطک گزینه بهتری خواهد بود. زیرا این وسیله می تواند پوشش یکنواخت و یکدست تری را ایجاد کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 32

 

قابل ذکر است که در بیشتر موارد استفاده از یک لایه رنگ، نتیجه دلخواه را به دنبال خواهد داشت. اما اگر قرار است یک رنگ روشن روی یک پایه تیره پیاده شود، مطمئنا باید از چند لایه رنگ استفاده نمود. تنها نکته مهم در این مرحله این است که باید برای خشک شدن هر لایه رنگ، زمان کافی در نظر گرفته شود.

قدم هشتم. در پایان باید بازه زمانی 12-24 ساعت را برای خشک شدن درب در نظر گرفت. در این مدت، بهتر است در را در حالت بسته (یا پایین) قرار داشته باشد تا جریان هوای زیادی را دریافت کرده و سریع تر خشک شود. بهتر است در این مدت خودرو، دوچرخه و سایر وسایل در فاصله ایمن از درب نگه داشته شوند. در واقع اگرچه رنگ معمولا در عرض چند ساعت خشک می شود، اما تا یک هفته طول می کشد تا کاملا پخته شود. بنابراین ممکن است لازم باشد خودرو برای چند روز بیرون از پارکینگ پارک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت چهاردهم (نقاشی پارکینگ) 33

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید