آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی)

 

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در سیزدهمین مقاله از این سری مقالات، اقدامات لازم برای نقاشی نرده های خارجی ساختمان شرح داده می شود. این نرده ها ممکن است از جنس چوب یا آهن باشند و به روش های مختلفی برای نقاشی نیاز داشته باشند. بنابراین در ادامه هر کدام از این روش ها به صورت جداگانه و به طور کامل شرح داده می شوند.

 

 

نقاشی نرده های چوبی.

قدم اول. آماده کردن نرده ها برای نقاشی

یک. در اولین گام از این مرحله باید منطقه اطراف نرده ها را پاک کرده و پوشاند. برای این کار می توان سطح زیرین نرده ها که ممکن است از جنس چمن، موزاییک، آسفالت یا غیره باشد را با یک تخته سه لا پوشاند تا در فرآیند رنگ آمیزی آلوده و کثیف نشود. هم چنین باید تزیینات موجود روی نرده ها را برداشته و در پایان فرآیند نقاشی مجددا آن ها را در محل مورد نظر متصل کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 1

 

دو. سپس باید تعمیرات جزئی لازم را انجام داد و نرده ها را از نظر وجود هرگونه ترک خوردگی، شکستگی یا وجود پیچ های شل بررسی کرد. به این منظور باید با استفاده از چکش، میخ ها یا پیچ های شل شده و تخته های شکسته را از نرده جدا کرد. سپس در صورت لزوم بهتر است از تخته های جدیدی کمک گرفت. برای برطرف کردن مشکل میخ ها و پیچ های شل، باید از میخ ها یا پیچ های مقاوم در برابر زنگ، که یک سایز بزرگتر از میخ ها و پیچ های قبلی هستند استفاده کرد تا تخته ها کاملا محکم شوند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 2

 

سه. در گام بعد باید رنگ های پوسته پوسته شده را ریخته و قسمت های ناهموار را سنباده زد. برای از بین بردن هر گونه رنگی که خرد یا پوسته پوسته شده است، می توان از یک کاردک استفاده کرد. هم چنین اگر نواحی ناهمواری وجود دارد که چوب هایی از آن خارج شده است، باید با سنباده کاملا هموار شود تا نرده ها در حد امکان صاف شوند. این کار فرآیند نقاشی را ساده تر می‌ کند. علاوه بر این توصیه می شود که برای سنباده زدن چوب، از سنباده گارنت استفاده شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 3

 

چهار. در قدم بعد باید نرده ها را به خوبی شست. برای این کار می توان از تمیز کننده های مخصوص چوب و یک پارچه، یا اسپری تمیز کننده و برس محکم استفاده کرد. در این مرحله باید توجه داشت که هر گونه آلودگی و موادی مانند جلبک از سطح پاک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 4

 

اما اگر آلودگی نرده ها تا حدی باشد که به تمیز کردن عمیق تری نیاز داشته باشد، باید از مواد شوینده قوی تری استفاده کرد تا آلودگی های جمع شده روی سطح (مانند کپک ها) کاملا از بین بروند. برای رسیدن به نتیجه بهتر، توصیه می شود که به دستورالعمل های موجود روی بسته بندی تمیز کننده ها مراجعه شود. در این دستورالعمل ها نحوه استفاده از تمیزکننده، نحوه رقیق کردن آن و بقیه نکات مهم شرح داده می شود. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که تمیزکننده انتخاب شده باید برای نرده های چوبی مناسب باشد.

 

پنج. پس از طی مراحل بالا، باید زمانی را برای خشک شدن نرده ها در نظر گرفت. زیرا رنگ کردن نرده های مرطوب، نه تنها دشوارتر است، بلکه سطح نهایی کار را ناهموار می کند، بنابراین ظاهر نهایی کار یکنواخت نخواهد شد. در نتیجه پس از شستن نرده ها و قبل از شروع به رنگ آمیزی حتما باید منتظر ماند تا نرده ها کاملا خشک شوند.


قدم دوم. رنگ کردن نرده ها

روش اول. رنگ کردن نرده ها با استفاده از قلم مو

یک. در اولین گام از این مرحله، باید رنگ مناسب را انتخاب کرد. این رنگ حتما باید برای مصارف بیرونی و استفاده روی چوب ساخته شده باشد. اما به طور کلی می توان گفت که با دوام ترین رنگ ها برای رنگ آمیزی نرده، رنگ های روغنی هستند. هم چنین توصیه می شود که از یک لایه آستر که برای فضاهای خارجی تعریف شده است نیز استفاده شود. برای اطلاع از مناسب بودن رنگ انتخابی، بهتر است به برچسب روی بسته بندی رنگ مراجعه شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 5

 

دو. سپس باید رنگ را روی قسمت کوچکی از حصار آزمایش کرد. برای این کار باید حجم کمی از رنگ را روی قسمت کوچک و نامحسوس از نرده ها پیاده کرد. سپس زمانی را برای خشک شدن کامل آن در نظر گرفت.  پس از گذشت این زمان، باید قسمت رنگ شده نرده را به طور کامل بررسی کرد و مطمئن شد که رنگ آسیبی به نرده ها نرسانده است. در این مرحله، می توان نحوه خشک شدن رنگ و زمان لازم برای آن را نیز مورد بررسی قرار داد. هم چنین می توان از طیف رنگی انتخاب شده نیز اطمینان حاصل کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 6

 

سه. در گام بعد باید یک لایه آستر روی نرده ها پیاده کرد. برای این کار باید نرده های افقی را با حرکات افقی و نرده های عمودی را با حرکات عمودی رنگ کرد. باید توجه داشت که سطح نرده ها برای پیاده سازی آستر نیز باید کاملا خشک باشد. هم چنین برای پیاده سازی لایه دوم آستر نیز باید زمان کافی را برای خشک شدن آن منظور کرد. اما به طور کلی می توان گفت که نحوه استفاده از آسترهای مختلف متفاوت است، بنابراین توصیه می شود که دستورالعمل های موجود روی بسته بندی آن ها به طور کامل مطالعه شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 7

 

چهار. پس از طی مراحل بالا، سطح نرده برای رنگ آمیزی آماده است. برای نقاشی نرده ها بهتر است از یک قلم موی استفاده شود. در این مرحله نیز باید نرده های افقی را با حرکات افقی و نرده های عمودی را با حرکات عمودی نقاشی کرد. نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه داشت این است که باید هر نرده را از بالا به سمت پایین به طور کامل نقاشی کرد و سپس به سراغ نرده بعدی رفت. نیازی نیست که نرده ها به ترتیب نقاشی شوند، اما توصیه می شود که از نقاشی یک نرده در چند لایه خودداری شود تا کیفیت نهایی رنگ در تمام سطوح یکسان و یکنواخت باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 8

 

پنج. در گام بعد باید نرده ها را به دقت بررسی کرد و به دنبال نقاطی بود که رنگ نشده اند یا لایه رنگی آن ها کمرنگ و نازک است. سپس از یک قلم مو برای نقاشی این قسمت ها استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 9

 

شش. پس از خشک شدن لایه اول و در صورت لزوم بهتر است یک لایه دیگر از رنگ را روی نرده ها پیاده کرد. البته قابل ذکر است که اگر از رنگ روغن با کیفیت بالا استفاده شود، معمولا می توان با پیاده سازی یک لایه رنگ، کار را تمام کرد و به پوشش خوبی رسید. با این وجود، اگر رنگ کمی نازک و کمرنگ به نظر می رسد یا اگر رنگ آن طور که باید، براق نیست، پس از خشک شدن لایه اول، می توان از یک لایه دیگر نیز استفاده کرد. اما مهم ترین نکته در این مرحله توجه به زمان خشک شدن رنگ است که معمولا روی بسته بندی آن ذکر می شود. این زمان برای پیاده سازی لایه دوم بسیار مهم است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 10

 

روش دوم. رنگ کردن نرده ها با استفاده از اسپری رنگ

یک. در این مرحله ابتدا باید دستگاه اسپری رنگ را تنظیم کرد. نحوه استفاده از هر دستگاه اسپری رنگ متفاوت است، بنابراین قبل از شروع کار، باید دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کرد. اما معمولا در قدم اول باید سطل اسپری رنگ را با رنگ انتخابی پر کرد. سپس پمپ دستگاه را به سطل وصل نمود. در گام بعد بسته به این که کدام قسمت از نرده ها قرار است نقاشی شود، باید نازل مناسب را انتخاب نمود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 11

 

به عنوان مثال برای شروع کار می توان از نازل های بزرگتر استفاده کرد و همین طور که فرآیند نقاشی پیش می رود و نیاز به نقاشی حفره ها و ترک ها پیش می آید از نازل های کوچک تر استفاده کرد.

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که باید رنگ روغنی مناسب با چوب و فضاهای بیرونی را برای نقاشی نرده ها و پر کردن دستگاه اسپری رنگ انتخاب کرد تا آسیبی به نرده ها وارد نکند. هم چنین باید دقت کرد که به دلیل استفاده از دستگاه اسپری رنگ، در روز نقاشی وزش باد زیاد نباشد. زیرا وزش باد می توان در پیاده کردن رنگ توسط دستگاه اسپری خلل ایجاد کند.

دو. قبل از پیاده سازی رنگ، توصیه می شود که با استفاده از قلم مو یک لایه آستر روی نرده ها پیاده شود. همان طور که در مراحل قبل ذکر شد باید برای نرده های افقی از حرکات افقی و برای نرده های عمودی از حرکات عمودی استفاده کرد.
قبل از ورود به مرحله نقاشی باید زمانی را برای خشک شدن آستر در نظر گرفت. معمولا این زمان روی بسته بندی آستر ذکر شده است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 12

 

سه. قبل از شروع نقاشی با دستگاه اسپری رنگ، بهتر است از دستکش و ماسک های مخصوص استفاده شود. پس از رعایت نکات ایمنی، نوبت به نقاشی نرده ها می رسد. برای این کار باید نازل دستگاه اسپری رنگ را در فاصله حدود پانزده تا بیست سانتی متری نرده ها نگه داشت. برای اسپری کردن رنگ بهتر است به صورت مداوم بین قسمت های پشتی و جلویی نرده ها حرکت کرد. هم چنین برای نرده های افقی نازل را به صورت بالا و پایین حرکت داد و برای نرده های عمودی نازل را به صورت چپ و راست حرکت داد. پس از نقاشی یک نرده بهتر است دست را در حدود نود درجه چرخش داد و مجددا آن را اسپری کرد تا با ایجاد یک الگوی متقاطع، مسیر حرکت نازل و رنگ روی نرده باقی نماند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 13

 

چهار. پس از خشک شدن لایه اول و در صورت لزوم، می توان یک لایه رنگ جدید را روی نرده ها اسپری کرد. البته در صورت انتخاب رنگ با کیفیت، معمولا یک لایه رنگ،پوشش خوبی ایجاد می کند. اما اگر لایه اول نازک و کمرنگ باشد، بهتر است از لایه دوم برای رسیدن به یک پوشش یکنواخت، کمک گرفت. باید توجه داشت که حتما باید زمانی را برای خشک شدن لایه اول در نظر گرفت. این زمان معمولا روی بسته بندی رنگ ها ذکر می شود. اما به طور کلی، رنگ ها به یک شب، زمان نیاز دارند تا به طور کامل خشک شوند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 14

 

پنج. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که طبق دستورالعمل های تعریف شده برای استفاده از دستگاه اسپری رنگ، پس از پایان کار نقاشی، باید آن را به خوبی تمیز کرد تا برای پروژه های بعدی آماده باشد.

 

نقاشی نرده های آهنی و فرفورژه.

نرده های آهنی و فرفورژه بسیار زیبا بوده و با رسیدگی به آن ها می توان حال و هوای زیبایی را به خانه یا باغ اضافه کرد. اما قرار گرفتن مداوم در معرض عناصر مختلف محیطی می تواند آسیب زیادی به سطح آهن وارد کند بنابراین استفاده از یک لایه رنگ جدید، می تواند نرده ها را در یک شرایط عالی نگه دارد. مراحل لازم برای نقاشی این نوع از نرده ها در ادامه شرح داده می شود.


قدم اول. تمیز کردن رنگ های قدیمی و زنگ زدگی

یک. در اولین گام، ابتدا باید یک ورق یا پارچه را زیر نرده ها پهن کرد، زیرا پاک کردن رنگ های قدیمی و زنگ از روی نرده ها، می تواند آلودگی های زیادی به همراه داشته باشد. بنابراین قرار دادن یک پارچه یا ورق می تواند در پاکیزه نگه داشتن محیط اطراف نرده ها (مانند چمن، ایوان یا پیاده رو) بسیار موثر باشد. نکته مهم دیگر برای حفظ پاکیزگی محیط این است که باید از انجام امور نقاشی در هوای بادی خودداری کرد.

از آن جایی که پاک کردن رنگ های قدیمی، سنباده زنی و آستر زنی یک پروسه طولانی است، بهتر است انجام این فرآیند از صبح زود آغاز شود. این فرایند با توجه به وسعت نرده ها، ممکن است تا دو روز نیاز به زمان داشته باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 15

 

دو. توصیه می شود که هنگام شروع کار از دستکش، ماسک گرد و غبار و عینک استفاده شود، زیرا تکه های رنگ و زنگ می تواند پوست، گلو و چشم افراد را تحریک کند. بنابراین بهتر است قبل از شروع، اصول ایمنی را رعایت کرد. علاوه بر این، برای محافظت بهتر از پوست، بهتر است لباس با آستین بلند و شلوار پوشید تا از حساسیت های ناشی از تکه های رنگ جلوگیری شود.

سه. برای شروع کار، ابتدا باید سطوح صاف را با یک سوهان فلزی سنباده زد تا رنگ و زنگ زدگی از بین برود. زیرا هرگونه رنگ یا زنگ از چسبیدن صحیح رنگ جدید به سطوح نرده ها جلوگیری می کند. این کار را تا از بین رفتن کامل رنگ و زنگ زدگی ها باید ادامه داد. باید توجه داشت که این مرحله فقط زنگ زدگی و رنگ های قدیمی را از بین می برد و سطح آهن را صاف نمی کند. بنابراین اگر سطح آهن پس از این مرحله، همچنان زبر باشد، نیازی به نگرانی نیست.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 16

 

چهار. در گام بعد، باید نواحی منحنی را سنباده زد. برای این کار بهتر است از برس های سیمی استفاده شود. در واقع، بسیاری از نرده ها دارای طرح هستند و یک سنباده فلزی مسطح نمی تواند مناطق گرد یا منحنی را سنباده بزند. بنابراین با کشیدن برس سیمی روی این مناطق می توان رنگ و زنگ زدگی را از بین برد. در این مرحله نیز نباید هیچ نقطه ای را از دست داد، زیرا هرگونه رنگ یا زنگ زدگی که روی سطح باقی بماند، به لایه جدید رنگ آسیب می ‌رساند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 17

 

اگر هنوز نقاط زنگ زدگی محکمی روی سطح وجود دارد که از بین نمی روند، می توان از دستگاه فرز برای از بین بردن آن ها استفاده کرد. در این روش، از سنگ در حال چرخش برای خرد کردن زنگ استفاده می شود. به این صورت که باید سنگ را روی نقاط زنگ زده نگه داشت تا یکدست شود. هنگام کار با این دستگاه باید از دستکش و عینک استفاده کرد.

پنج. سپس باید نرده ها را با کاغذ سنباده 150 گرمی، سنباده زد. سنباده زنی آهن را برای دریافت یک لایه رنگ جدید آماده می کند. در این مرحله باید از یک حرکات پیوسته و جلو و عقب برای یکنواخت کردن نقاط ناهموار استفاده کرد و هر شیار و مناطق منحنی را به خوبی سنباده زد. در این مرحله نیز همچنان باید از عینک و دستکش استفاده کرد، زیرا گرد و غبار می تواند چشم و پوست را تحریک کند. قابل ذکر است که سنباده زنی یک فرآیند زمان بر است، بنابراین باید صبور بود و عجله نکرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 18

 

شش. در گام بعد باید نرده ها را با مینرال اسپریت تمیز کرد. مینرال اسپریت ها نوعی حلال هستند. این حلال ها مایعاتی شفاف به رنگ آب و دارای بوی ملایم بوده و از لحاظ شیمیایی پایدارند و خوردگی ایجاد نمیکنند و نسبتا ایمن هستند. با این وجود ممکن است پوست را تحریک کنند، بنابراین همچنان باید از دستکش استفاده کرد و در صورت برخورد با پوست، ناحیه را به مدت پنج دقیقه زیر آب جاری شست.

استفاده از این حلال ها، گرد و غبار باقی مانده را از بین می‌ برد. برای استفاده از این حلال ها، می توان آن ها را روی یک پارچه ریخت و روی کل نرده ها کشید. در صورت نیاز می توان مجددا پارچه را خیس کرد، به خصوص اگر وسعت نرده ها زیاد باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 19

 

نکته مهم در این مرحله این است که نباید سطح نرده های آهنی را با آب تمیز کرد، زیرا این کار باعث خوردگی و زنگ زدگی سطح آن می شود.


قدم دوم. پیاده سازی آستر

یک. برای آستر زدن نرده های آهنی بهتر است از یک آستر روغنی که برای سطوح آهنی طراحی شده است استفاده کرد. زیرا این آسترها به خوبی به سطوح آهنی می چسبند و از آن ها در برابر عناصر مختلف محیطی محافظت می کنند.
مهم ترین نکته در این مرحله این است که نباید اجازه داد نرده های سنباده زده شده، مدت زیادی را بدون رنگ باقی بمانند. به عبارت دیگر برای جلوگیری از زنگ زدگی نرده ها، باید آستر را در اسرع وقت روی نرده ها پیاده کرد.

پرایمرها را می توان با غلطک یا قلم مو پیاده کرد. اگر چه این کار کمی زمان بر خواهد بود، اما تسلط بر نحوه قرارگیری آستر روی سطح بیشتر و ایجاد آلودگی های محیطی نیز در آن کمتر است. اما در صورتی که کاهش زمان پروژه نقاشی از اهمیت بالایی برخوردار باشد، می توان دستگاه اسپری رنگ و آستر نیز کمک گرفت. هم چنین می توان از آسترهای اسپری نیز استفاده کرد. اما در هر صورت باید اطمینان حاصل کرد که همه قسمت های نرده ها به خوبی با لایه آستر پوشیده شوند، زیرا در غیر این صورت در مراحل بعدی رنگ به خوبی روی سطح نرده قرار نمی گیرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 20

 

دو. در صورت استفاده از غلطک، ابتدا باید مقداری از آستر را داخل سینی رنگ ریخت. سپس یک غلطک رنگ را به آستر آغشته کرد. سپس با انجام حرکات رو به جلو و رو به عقب، آستر را روی نرده ها پیاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 21

 

اما در صورت تمایل به اسپری کردن لایه آستر، باید دستگاه اسپری رنگ یا آستر را در فاصله پانزده تا بیست سانتی متری نرده ها نگه داشت. قبل از استفاده از اسپری های آماده باید قوطی آستر را به خوبی تکان داد. سپس با انجام حرکات رفت و برگشتی، آستر را روی نرده ها اسپری کرد. باید توجه داشت که نباید اسپری را روی یک نقطه نگه داشت، زیرا آستر روی هم انباشته شده و چکه می کند.

هنگام اسپری کردن آستر، حتما باید از دستکش و ماسک استفاده کرد. هم چنین بهتر است ملحفه های اضافی در اطراف محل کار قرار داده شوند تا از ورود آستر به چمن، ایوان یا خانه جلوگیری شود. بسیار مهم است که در صورت وزش باد کار متوقف شود، زیرا ممکن است باد آستر را به اطراف پخش کند و باعث آلودگی محیط شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 22

 

سه. قبل از رنگ آمیزی نرده ها باید زمانی را برای خشک شدن آستر در نظر گرفت. پرایمر 2-4 ساعت خشک شود. زمان دقیق خشک شدن بستگی به آب و هوا و نوع آستر مورد استفاده دارد. اما به طور کلی آسترهایی که با اسپری اعمال می شوند، سریع تر خشک می شوند و در حدود دو ساعت زمان نیاز دارند. آسترهایی نیز که با استفاده از غلطک روی سطح پیاده می شوند، در بازه زمانی چهار ساعته خشک می شوند. البته اگر رطوبت هوا بالا باشد، زمان بیشتری برای خشک شدن آستر مورد نیاز است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 23

 

بهترین راه برای بررسی میزان خشک شدن آستر، این است که با انگشت به آرامی رو سطح نرده ها ضربه وارد شود تا میزان خشک شدن آستر مشخص شود. اگر این سطح هنوز چسبنده باشد، به اندازه کافی خشک نشده است و باید زمان بیشتری را منتظر ماند.


قدم سوم. نقاشی نرده ها

یک. در این مرحله و پس از خشک شدن کامل آستر، ابتدا باید رنگ مناسب برای سطح آهنی را انتخاب کرد. از آن جایی که رنگ های روغنی به خوبی روی سطوح آهنی قرار می گیرند و از آن ها در برابر شرایط مختلف آب و هوایی محافظت می کنند، برای نقاشی نرده ها، انتخاب بهتری هستند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 24

 

دو. سپس باید روز مناسب را برای انجام نقاشی انتخاب نمود. در واقع می توان گفت که مهم است که پیش از شروع نقاشی پیش بینی های آب و هوایی مورد بررسی قرار گیرند، زیرا کمی باران یا آفتاب سوزان هر دو می توانند بر فرآیند رنگ آمیزی تأثیر منفی بگذارند. بهترین روز برای انجام نقاشی، روزی است که بارانی نبوده اما آسمان ابری باشد، زیرا این هوا باعث می شود رنگ با سرعت مناسب خشک شود.بنابراین به طور کلی می توان گفت که اواسط تابستان و زمستان زمان های مناسبی برای انجام پروزه نقاشی نیستند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 25

 

سه. در این مرحله باید نوع وسیله مورد نظر برای نقاشی نرده ها انتخاب شود. این وسیله می تواند قلم مو و یا دستگاه اسپری رنگ باشد. از آن جایی که نرده های آهنی اغلب به صورت پیچیده طراحی می شوند، می توان حصارهای آهنی کوچک را با دست رنگ آمیزی کرد و مناطق بزرگ را با دستگاه اسپری رنگ نقاشی نمود تا پوشش مطلوب تری به دست آید.
برای اسپری کردن رنگ، می توان از قوطی های رنگ اسپری یا دستگاه های اسپری رنگ استفاده کرد. علاوه بر این، در صورتی که نرده های آهنی، مثال نرده های چوبی سطوح بزرگی داشته باشند، می توان از غلطک نیز برای نقاشی آن ها استفاده کرد، اما از آن جایی که به طور کلی نرده های آهنی تزیینی و کوچک هستند، غلطک وسیله مناسبی برای نقاشی آن ها نیست.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 26

 

چهار. در گام آخر نیز باید رنگ مورد نظر را روی نرده ها پیاده کرد. برای این کار، در صورتی که از قلم مو استفاده می شود، باید از یک قسمت بالایی نرده ها شروع کرده و به سمت پایین حرکت کرد. در این فرآیند باید مطمئن شد که تمام سطوح به طور کامل رنگ آمیزی شده باشند و هرگونه قطره رنگ را بلافاصله پس از شکل گرفتن، تمیز نمود. در صورت استفاده از دستگاه اسپری رنگ یا قوطی اسپری، باید در جهت باد اسپری را انجام داد و حتما از ماسک استفاده نمود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت سیزدهم (نقاشی نرده های چوبی و آهنی) 27

 

اما در هر صورت، اگر از دستگاه اسپری رنگ یا غلطک نیز استفاده شود، مهم است که یک قلم مو در دسترس قرار داشته باشد. با استفاده از قلم موها می توان برای تمیز کردن قطرات رنگ استفاده کرد و اقدامات فوری برای رسیدن به نتیجه بهتر را انجام داد.

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید