راهنمای خرید رنگ روغنی (معرفی،آموزش پیاده سازی و 8 روش پاک کردن آن از روی سطوح و پوست)

اتاق خواب دو نفره 2

تغییر دکوراسیون داخلی همیشه یکی از جذاب ترین موارد برای انسان ها بوده و هست،امروزه نقاشی روشی بسیار متداول و ساده برای ترمیم سطوح داخلی،تغییر دکوراسیون و همچنین تکمیل سطوح در فضای باز است. در این راستا، تولیدکنندگان طیف گسترده ای از رنگ ها را ارائه می دهند که در میان آن ها رنگ روغنی از جمله قدیمی ترین انواع آن ها است. در این مقاله می خواهیم با رنگ های روغنی که شرکت آیسافام نیز با برند روزبه به صورت گسترده ای به تولید آن ها مشغول است بپردازیم. بنابراین ابتدا به معرفی این رنگ ها پرداخته می شود. سپس مزایا و معایب رنگ های روغنی به طور مفصل شرح ارائه می گردد. سپس به طور خلاصه روش های پیاده سازی و استفاده از این رنگ مطرح می گردد. در پایان نیز روش پاک کردن رنگ روغنی از روی سطوح که به صورت ناخواسته رخ داده است، آموزش داده می شود.

 

معرفی رنگ روغنی

رنگ های روغنی معمولی خانگی، قدیمی ترین شکل رنگ های مدرن هستند که رزین مورد استفاده در آن ها از نوعی روغن گیاهی حاصل می شود، که از دانه کتان یا سویا به دست می آید. رنگ های روغنی اغلب به رنگ های «پایه حلال» یا «آلکیدی» گفته می شوند. رنگ های آلکیدی نوادگان مدرن رنگ های روغنی هستند که به جای رنگدانه معلق در روغن، از یک رزین آلکیدی حل شده در یک رقیق کننده تشکیل می شوند. در حقیقت رنگ های آلکید بر پایه رزین های آلکیدی (روغن های مشتق شده از گیاهان) ساخته شده اند. اما به طور کلی می توان گفت که بیشتر رنگ های روغنی که از نظر تجاری در دسترس هستند با رنگدانه (پیگمنت) معلق در محلول یک رزین آلکیدی و یک حلال مبتنی بر نفت ساخته می شوند. در اکثر رنگ های آلکیدی، از رقیق کننده هایی که شامل یک حلال شیمیایی مانند الکل است استفاده می شود. هدف از افزودن این رقیق کننده ها، بهبود بافت رنگ و کاربرد آسان تر آن است. این رنگ ها حاوی سطح بسیار بالایی از ترکیبات ارگانیک فرار (VOC) هستند که باعث می شود بوی رنگ بسیار قابل توجه باشد. بنابراین در طی فرآیند پیاده سازی این رنگ ها، استفاده از تهویه مناسب لازم است تا نقاشان از بوی ساطع شده از رنگ در امان باشند.

امروزه آلکیدها به عنوان مهم ترین و پرکاربردترین رزین ها در زمینه پوشش سطوح شناخته می شوند. این رزین ها از جنبه های متفاوتی مورد توجه قرار گرفته اند که از میان آن ها می توان به تطبیق پذیری در فرمول ها و برنامه ها، قیمت پایین و دوام اشاره نمود. بنابراین رزین های آلکیدی به خوبی می توانند در زمینه های مختلف در فرمولاسیون های مبتنی بر حلال به کار گرفته شوند. سطح براق و مقاومت که توسط رنگ های روغنی روی سطح ایجاد می شود باعث شده است تا این رنگ در سطوح مختلف از جمله کابینت ها، مبلمان، درها، کف، کفپوش، دیوارپوش های تجاری، قالب سازی و سایر سطوح داخلی و خارجی به کار گرفته شده و به یک انتخاب محبوب تبدیل شود.

تجربه نشان داده است که نقاشان حرفه ای معمولا رنگ های روغنی را برای پروژه های خود انتخاب می کنند زیرا به این رنگ ها به خوبی به اکثر سطوح می چسبند و برای پوشاندن سطوح ناهموار کوچک بسیار مناسبند. هم چنین هنگام استفاده از این رنگ ها، اثر حرکت قلم مو یا غلتک روی سطح مورد نظر باقی نمی ماند. اما دو نکته مهم در استفاده از این رنگ­ها این است که باید رنگ­های روغنی را مرتب هم زد، زیرا روغن در این نوع رنگ­ها به سرعت از هم جدا می شود. هم­چنین باید از قلم مو یا غلتکی استفاده کرد که به طور خاص برای این رنگ­ها طراحی شده­اند. زیرا تمیز کردن قلم مو­های رنگی نیاز به مواد شیمیایی مانند تینر دارد.

 

ظرف رنگ روغنی مات حلب روزبه

 

 

مزایا و معایب رنگ های روغنی

معمولا نقاشان حرفه­ای برای کار خود از رنگ­های روغنی استفاده می­کنند که دوام و مقاومت بیشتری در برابر آب دارد. رنگ­های روغنی، نفوذ سطحی و همچنین چسبندگی بهتری نسبت به سایر رنگ­ها دارند. سطح براق رنگ های روغنی باعث می شود تا سطوح مقاومی در برابر لکه داشته باشند و تمیز کردن رنگ را آسان تر کنند و همین امر باعث می­شود که  برای سطوح لکه ­دار، گره­های چوب و فلزاتی که زنگ زدگی دارند انتخاب خوبی باشند. این نوع رنگ­ها ماندگاری طولانی دارند و بدون مشاهده علائمی از سایش یا آسیب می­توانند در بازه زمانی طولانی دیوارهای خانه را پوشش دهند. در واقع رنگ های روغنی بسیار بادوام و مقاوم در برابر رطوبت هستند و به اندازه کافی سخت هستند تا بتوانند در برابر فرسودگی روزانه مقاومت کنند. از رنگ های روغنی به طور گسترده برای مناطقی که در خانه پر رفت و آمد هستند مانند راهروها و اتاق بازی برای کودکان استفاده می شود.(شایان ذکر است رنگ های روغنی تولید شده در ایران به دلیل دارا نبودن فناوری های زیست محیطی و عدم استفاده از حلال های نفتی چندان مناسب سلامتی کودکان نیستند،مطلب گفته شده تنها نشان دهنده دوام این رنگ ها در برابر فرسودگی و سایش است،شرکت آیسافام با تحقیقات گسترده ای که در این زمینه انجام میدهد برآن است که تا در آینده ای نزدیک رنگ های روغنی پایه آب را روانه بازار کند تا فقدان این رنگ ها را در بازار ایران جبران کرده و سلامتی را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورد.) هم چنین آن ها گزینه های خوبی برای حمام، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و همچنین کابینت و مبلمان هستند. در واقع می توان گفت که ترجیح دادن رنگ های ضد آب در این مناطق که دائما در معرض آب و رطوبت هستند ، این اطمینان را برای مصرف کننده فراهم می کند که رنگ برای مدت طولانی خراب نشود و رنگ آن همانطور که در روز اول بود باقی بماند.

از سوی دیگر سطوح رنگ های روغنی به راحتی لکه دار نمی شوند و در برابر محو شدن در طول زمان مقاومت می کنند. در حقیقت درخشش این رنگ یکنواختی خود را در مدت زمان طولانی حفظ می کند. علاوه بر این از آن جا که این رنگ ها قابلیت پوشانندگی بالایی دارند، می توان سطح مورد نظر را بدون آماده سازی کامل و یا پاک کردن رنگ نقاشی کرد. اما قابل ذکر است که یکی از معایب این رنگ­ها طول زمان لازم برای خشک شدن آن­هاست. زمان خشک شدن این رنگ­ها بسیار طولانی­تر از رنگ­های اکریلیک است. خشک شدن سطحی این رنگ 6 الی 8 ساعت نیاز به زمان دارند اما خشک شدن عمقی آن که زمینه را برای اجرای لایه های بعدی فراهم کند به طور معمول به 24 ساعت زمان نیاز دارد. اگر چه این ویژگی ممکن است جزو معایب این رنگ مطرح شود اما لازم به ذکر است که این فرآیند کند باعث می شود تا علائم قلم مو یا غلتک به طرز چشمگیری کاهش یافته و سطح خوبی را فراهم کند.

برای جمع­بندی مطالب فوق می­توان گفت که مزایا و معایب رنگ روغنی به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ روغنی:

  • درخشندگی مناسب
  • مناسب مکان­های با رطوبت بالا
  • پوشانندگی خوب و مسطح
  • ماندگار و بادوام
  • تطبیق پذیری و قابلیت استفاده و پیاده سازی روی سطوح مختلف
  • قابلیت چسبندگی بالا
  • مقاومت در برابر رشد کپک ها

معایب استفاده از رنگ روغنی:

  • انتشار مواد سمی و مضر برای تنفس
  • استفاده و پیاده­سازی سخت
  • قابلیت تمیزشوندگی سخت از روی سطوح
  • نیاز به زمان طولانی برای خشک شدن

 

قیمت رنگ روغنی:

رنگ های روغنی نیز مانند تمامی رنگ های دیگر تابع عوامل مختلفی در قیمت گذاری هستند،این عوامل به طور کامل و جامع در مقاله قیمت رنگ و بررسی کیفیت رنگ های مختلف در قسمت مقالات سایت توضیح داده شده است.

برای اطلاع از قیمت رنگ روغنی روزبه میتوانید به قسمت لیست قیمت رنگ در سایت مراجعه فرمایید.

 

 

ظرف رنگ روغنی مات گالن روزبه 

 

 

 

موارد استفاده از رنگ روغنی

 

نحوه استفاده و پیاده سازی رنگ روغنی

برای استفاده از  رنگ های روغنی و پیاده سازی آن ها روی سطوح باید مراحل زیر را دنبال کرد.

قدم اول:

از آن جایی که پاک کردن رنگ های روغنی از روی سطوح با دشواری هایی همراه است و برای تمیز کردن هرگونه لکه باید از رقیق کننده ها و حلال ها استفاده کرد، توصیه می شود که محل مورد نظر برای نقاشی به درستی آماده شود. بنابراین باید برای پوشاندن کفپوش ها، لامپ ها، پنجره ها دقت بیشتری کرد. هم چنین پوشاندن سطوح حساس مانند فرش، کف چوبی یا مبلمان که ممکن است در اثر پاک کردن رنگ با حلال ها آسیب ببینند زمان بیشتری صرف کرد.

قدم دوم:

قبل از شروع کار باید اطمینان حاصل کرد که مکانی که قرار است نقاشی شود تهویه مناسبی داشته باشد. رنگ های روغنی دارای بوی بسیار مضری هستند و باید از آن ها در مناطقی که تهویه مطبوع دارند استفاده شود. بنابراین قبل از شروع کار باید پنجره ها را باز کرده و در صورت لزوم تهویه اضافی به محل مورد نظر برده شود.

قدم سوم:

پس از طی مراحل مقدماتی فوق، می توان رنگ را روی سطح مورد نظر اعمال کرد. برای این کار ابتدا باید مقداری از رنگ را درون یک سینی ریخت و روی سطح کوچکی آن را امتحان کرد. برای داشتن نتیجه بهتر باید انواع مختلف قلم مو یا غلتک را آزمایش کرد و  از استفاده از قلم مو یا غلتکی که آثار عمیقی به جا می گذارد خودداری کرد. یک قلم مو یا غلتک مناسب می تواند به داشتن رنگ یکنواخت و جذاب کمک قابل توجهی کند، بنابراین نباید این مرحله را نادیده گرفت.

قدم چهارم:

در این مرحله باید زمانی را برای خشک شدن رنگ در نظر گرفت. در واقع باید برچسب روی رنگ را مطالعه کرد و زمان لازم برای خشک شدن رنگ و اجرای لایه های بعدی را به درستی رعایت کرد. البته قابل ذکر است که گرما و رطوبت نیز ممکن است در زمان خشک کردن رنگ نقش بسزایی داشته باشند. بسیاری از رنگ های روغنی به 24 ساعت یا بیشتر (بسته به شرایط محیط کار) زمان نیاز دارند تا کاملا خشک شوند. اطمینان از اینکه رنگ کاملا خشک شده است باعث می شود که داشتن پوششی با کیفیت، یکنواخت و زیبا تضمین شود.

اجرای رنگ روغنی روی کابینت

اما همان طور که گفته شد رنگ های روغنی به دلیل براقیت جذابی که دارند می توانند روی سطوحی مثل کابینت یا مبلمان استفاده شوند. در این جا به عنوان نمونه مراحل لازم برای پیاده سازی رنگ روغنی روی کابینت شرح داده می شود.

یک:

این کار را باید با باز کردن قفل ها، دستگیره ها و سخت افزارهای تزئینی که روی کابینت قرار دارند شروع کرد.

 

دو:

سپس می بایست کابینت ها را با کاغذ سنباده 100 یا 120 سنباده زد. این کار سطح کابینت ها را صاف می کند و سطح مناسبی را برای رنگ فراهم می کند تا به خوبی به آن بچسبد.

سه:

در گام بعد می بایست کابینت ها را که قبلا از آن ها استفاده شده و یا رنگ آمیزی شده اند، کاملا تمیز کرد تا تمام چربی ها و آلودگی ها از روی آن ها پاک شود و به این صورت بستر مناسب برای چسبیدن رنگ جدید مهیا می شود. اما اگر کابینت ها تازه هستند، کافی است آن ها را با یک دستمال مرطوب پاک کرد تا گرد و غبار و یا تراش های چوب موجود روی آن ها از بین برود.

چهار:

سپس برای صرفه جویی در زمان و کاهش مراحل تمیزکاری در پایان پروژه بهتر است تمام سطوحی که در مجاورت کابینت ها قرار دارند و نباید رنگ شوند، به خوبی پوشانده شوند.

پنج:

برای شروع کارِ نقاشی باید با استفاده از یک قلم مو یا غلتک مناسب، یک لایه آستر یا پرایمر روغنی روی کابینت ها زد. باید توجه داشت که این آستر باید از پایه روغن باشد نه بر پایه آب، تا در مراح بعدی رنگ روغن به درستی به آن بچسبد.

شش:

برای ادامه کار و با توجه به ویژگی های رنگ روغنی باید حدود 24 ساعت صبر کرد تا آستر خشک شود. آسترهای مبتنی بر روغن معمولا نسبت به نمونه های مبتنی بر آب مدت زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند.

هفت:

پس از خشک شدن آستر، می توان با یک قلم مو یا غلتک مناسب که می تواند از نوع طبیعی باشد، یک لایه از رنگ روغنی روی کابینت ها پیاده می شود.

هشت:

سپس مجددا می بایست حدود 24 ساعت صبر کرد تا اولین لایه رنگ خشک شود. پس از این مرحله و در صورت لزوم می توان هر نوع عیبی که روی سطح مشاهده می شود را با کاغذ سنباده 220 صاف کرد. برای جلوگیری از آسیب رساندن به رنگ باید از حرکات دایره ای بسیار ملایم استفاده نمود.

نه:

در گام بعد باید کابینت ها را با یک دستمال مرطوب پاک کرد تا گرد و غبار ناشی از سنباده زدن از روی آن پاک شود. در این مرحله و در صورت لزوم می توان لایه دوم رنگ را نیز روی سطح مورد نظر پیاده کرد. در پایان و پس از خشک شدن نهایی رنگ باید دستگیره ها و سخت افزارهای تزیینی را مجددا نصب کرد. مراحل فوق برای سطوح دیگری مانند مبلمان نیز قابل انجام است.

رقیق کردن رنگ روغنی

علاوه بر قدم های فوق باید نکات دیگری را در مورد رنگ های روغنی در نظر داشت. به عنوان مثال هنگام استفاده از رنگ روغنی، معمولا از رقیق کننده های مصنوعی استفاده می شود که درصد آن طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی انتخاب می شود. برای این کار می توان از رقیق کننده های بدون بو استفاده کرد. این درصد معمولا بین ده تا پانرده درصد است. اما در صورت استفاده از اسپری های نقاشی(ایرلس) می توان از رقیق کننده بیست درصدی نیز استفاده کرد. این نسبت را به صورت کلی می توان به صورت زیر نیز تعریف کرد. به این صورت که از یک لیوان رقیق کننده برای 75/0 لیتر رنگ روغن، یک فنجان رقیق کننده برای رنگ روغن 5/2 لیتری، یک لیتر رقیق کننده برای رنگ روغن 5/7 لیتری و دو لیتر رقیق کننده برای 15 لیتر رنگ روغن استفاده کرد.

نکته ای که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد این است که نرخ های فوق به عنوان نمونه آورده شده است. اگرچه معمولا از همین نسبت ها برای رقیق کردن رنگ روغنی استفاده می شود، اما بعضی از محصولات ممکن است به رقیق کننده نیازی نداشته باشند یا درصد دیگری برای آن ها توصیه شود. بنابراین می توان گفت که بهترین راه برای رقیق کردن رنگ های روغنی توجه به اطلاعات نوشته شده روی بسته بندی محصولات است.

اجرای رنگ روغنی روی رنگ پلاستیک یا اکریلیک

توصیه می شود که از یک پرایمر مناسب برای رنگ های روغنی استفاده شود تا به ماندگاری بهتر رنگ کمک کند. از سوی دیگر این کار قابلیت چسبندگی رزین را نیز بهبود می دهد. نکته قابل توجه دیگر هنگام پیاده سازی لایه های مختلف رنگ روغن این است که باید بین لایه های رنگ 24 ساعت زمان در نظر گرفته شود، زیرا این رنگ ها برای خشک شدن عمقی به زمان بیشتری نیاز دارند.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که اگر قرار است رنگ روغنی را روی رنگ پلاستیک و یا  اکریلیک پیاده کنید، ابتدا باید از یک پرایمر یا آستر مناسب استفاده کرد. زیرا رنگ پلاستیک و یا اکریلیک با رنگ روغنی از دو جنس متفاوت هستند و اگر رنگ روغنی بدون بتونه کاری یا استفاده از آستر روی رنگ پلاستیک و یا اکریلیک پیاده شود، رنگ روغنی کیفیت خود را از دست خواهد داد.

عمده ترین و اساسی ترین  تفاوت رنگ روغنی با رنگ پلاستیک و یا  اکریلیک حلال هایی است که در آن ها به کار رفته،رنگ های روغنی بر پایه حلال های نفتی،رنگ های پلاستیک و  اکریلیک بر پایه آب تولید می شوند.

 

 

ظرف رنگ روغنی مات کیلو روزبه

 

 

روش های پاک کردن رنگ روغنی از سطوح

همان طور که اشاره شد رنگ های روغنی بسیار بادوام هستند، بنابراین سوالی که پیش می آید این است که چگونه می توان آن را از روی سطوح مختلف پاک کرد، به خصوص اگر به طور تصادفی روی سطحی که قرار نیست رنگ به آن  آغشته شود ریخته  شود. رنگ های روغنی تقریبا در برابر آب غیر قابل نفوذ هستند، بنابراین برای تمیز کردن سطوح باید از رقیق کننده های رنگ و یا موادی از این دست استفاده کرد. در واقع می توان گفت که رنگ های روغنی از جمله سخت ترین رنگ ها هنگام پاک کردن از روی اکثر سطوح هستند. برای رسیدن به پاسخ این سوال میتوان مراحل زیر را دنبال کرد.

 

پاک کردن رنگ روغنی از روی سطوح

مرحله اول:

بررسی این که آیا رنگ روغنی خشک است یا خیر.

مهم ترین قدم در پاک کردن رنگ های روغنی این است که مشخص شود درجه خشک شدن رنگ چه میزان است، زیرا روند از بین بردن رنگ روغنی خشک شده بسیار سخت تر از حذف رنگ روغنی مرطوب است.

مرحله دوم:

پاک کردن رنگ روغنی مرطوب.

اگر رنگ روغنی روی سطح سختی ریخته و هنوز خیس باشد، می توان آن را با یک دستمال پاک کرد. این کار باید با دقت انجام شود تا رنگ به طور کامل در پارچه برای اطمینان جمع شود و از ایجاد آلودگی های بیشتر جلوگیری گردد. پس از این که رنگ ریخته شده تقریبا پاک شد، باید پارچه را با یک حلالِ رقیق و مناسب طبق دستور و توصیه سازنده، تمیز کرد. در صورت لزوم می توان پارچه را در دو مرحله و با حلال شست و سپس رنگ روغنی ریخته شده را از روی سطح به طور کامل پاک کرد. این کار را باید به آرامی انجام شود تا به سطح مورد نظر آسیبی وارد نشود.

اما اگر قرار باشد رنگ روغنی که کاملا خشک نشده و هنوز مرطوب است را از روی یک فرش پاک کرد می توان مثل بالا عمل کرد به این صورت که ابتدا با کمک یک دستمال رنگ را از روی سطح جمع آوری کرده و سپس یک دستمال دیگر را به یک حلال یا رقیق کننده رنگ آغشته کرده و آن را روی قسمتی که رنگ ریخته شده قرار داده و باقی مانده رنگ را پاک کرد. این کار را باید به طور مکرر انجام داد تا زمانی که اثری از رنگ روی سطح وجود نداشته باشد.

مرحله سوم:

پاک کردن رنگ روغنی خشک شده.

اگر رنگ روغنی کاملا خشک شده باشد، باید مقداری بخار روی رنگ خشک شده گرفت تا راحت تر از بین برود. اما اگر رنگ خشک شده سفت و ماندگار شده باشد، می توان با استفاده از چاقو آن را خرد کرده و آن را از سطح جدا نمود.

اما اگر رنگ آلکیل روی فرش یا لباس خشک شده باشد، ابتدا باید مقداری بخار را روی تکه پارچه ای که رنگ در آن قرار دارد، گرفت. سپس با کمک یک موچین یا سوزن، تا حد امکان، رنگ را از روی پارچه جدا کرد. باید رنگ را در بخش های کوچک از روی لباس یا پارچه پاک کرد و در صورت لزوم بخار مجددا از بخار استفاده کرد. هنگامی که فقط لکه های کوچک رنگ باقی مانده باشد، می توان پارچه دیگری را که با حلال رنگ مرطوب شده است روی لکه ها قرار داد تا هرگونه باقی مانده رنگ حذف شود. این کار را باید به طور مکرر انجام داد تا هیچ رنگی روی سطح باقی نماند.

 

پاک کردن رنگ روغنی از روی پوست

در صورتی که قرار باشد رنگ روغنی از روی پوست پاک شود، می توان روش های متفاوتی را به صورت زیر طی کرد.

روش اول:

 استفاده از روغن.

برای این کار می توان از محصولات روغنی مختلف که در اکثر خانه ها موجود است، استفاده کرد. به عنوان مثال می توان از روغن نباتی، روغن زیتون یا روغن مخصوص کودکان بهره گرفت و پوست دست را داخل آن ماساژ داد. سپس قسمت مورد نظر را با آب و صابون معمولی به خوبی شست. برای مشاهده نتیجه بهتر، توصیه می شود که این کار چند مرتبه تکرار شود.

روش دوم:

 استفاده از سایر محصولات خانگی.

برای از بین بردن رنگ روغنی از روی پوست می توان از سایر محصولات موجود در خانه مانند پماد موضعی و سس مایونز و غیره نیز استفاده کرد. این ترکیب ها حاوی روغن بوده و برای تجزیه و حل رنگ روغنی مناسب خواهند بود.

روش سوم:

 استفاده از تربانتین.

تربانتین سیالی است که بوسیله تقطیر رزین حاصل از درختان به خصوص درخت کاج به دست می آید. برای استفاده از این محصول می توان مقداری از آن را روی قسمت مورد نظر مالش داد تا رنگ را در خود حل کند. پس از این کار و پاک شدن کامل رنگ حتما باید توجه داشت که بلافاصله ناحیه مورد نظر را با آب و صابون به خوبی شست، زیرا قرار گرفتن بیش از حد پوست در معرض تربانتین ممکن است باعث شود پوست دچار حساسیت های موضعی شود.

روش چهارم:

استفاده از محصولات تجاری مرتبط.

در صورت باقی ماندن هر گونه رنگ روی پوست می توان از پاک کننده های تجاری مبتنی بر روغن استفاده کرد. بسیاری از محصولاتی که رنگ روغن را از روی پوست پاک می کنند در فروشگاه های رنگ و ابزار  یا فروشگاه های لوازم زیبایی عرضه می شوند.

روش پنجم:

 استفاده از صابون مخصوص.

برای از بین بردن لکه های رنگ می توان از صابون های صنعتی استفاده کرد. صابون های متنوع و متفاوت بسیاری برای تمیز کردن مواد روغنی از روی پوست تولید شده و در بازار موجود هستند.

نکته: در تمام روش های بالا ابتدا باید توجه داشت که حذف کامل مواد رنگی از روی پوست می تواند از سوزش آن جلوگیری کند. سپس باید دقت کرد که پس از پاک شدن کامل رنگ باید ناحیه مورد نظر را به خوبی با آب و صابون شست زیرا بسیاری از روش های تمیز کردن به طور بالقوه به پوست آسیب می رسانند. هم چنین توصیه می شود که پس از اتمام کار پوست از لوسیون مرطوب کننده استفاده کرد تاپوست به خوبی نرم شود.

 

پاک کردن رنگ روغنی از روی قلم مو یا غلتک

برای این کار باید در گام اول از وجود تهویه مناسب در محل مورد نظر اطمینان حاصل کرد. سپس باید مقداری از حلال یا رقیق کننده مناسب را داخل یک ظرف ریخته و قلم مو یا غلتک را به مدت حدود یک دقیقه در آن تکان داد. بهتر است این کار در یک ظرف فلزی قابل شستشو انجام شود. این روند را می بایست تا زمانی که رنگ به طور کامل پاک شده و قلم مو یا غلتک تمیز شود، تکرار کرد. در پایان باید مواد باقی مانده و استفاده شده را در محل دفع زباله های خطرناک برای دفن قرار داد.

در پایان میتوان نتیجه گرفت اگرچه رنگ های روغنی،رنگ هایی بسیار پرکاربرد و مورد پسند نقاشان برای استفاده در سطوح داخلی هستند اما تا تولید بهینه شده آن ها که خالی از مواد مضر و سمی باشد، بهتر است از جایگزین های رنگ روغنی به عنوان مثال رنگ های اکریلیک استفاده کرد.

این مورد یکی از اهداف بزرگ تیم توسعه و تحقیق، و آزمایشگاه پیشرفته شرکت آیسافام است. این شرکت در آینده نزدیک رنگ های روغنی را با فرمولاسیون جدید و برپایه آب روانه بازار خواهد کرد تا به هدف اصلی خود که سلامت مشتریان عزیز است دست پیدا کند.

 

4/5 - (6 امتیاز)

مطالب مرتبط

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید