آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا)

طراحی داخلی با رنگ سیاه

در مجموعه مقالات «آموزش طراحی داخلی» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک طراحی زیبا و موفق را سپری کند. در اولین مقاله از این سری مقالات روش های ایجاد یک دکوراسیون داخلی جذاب با رنگ سیاه آموزش داده می شود. در این راستا ابتدا چند روش برای زیباسازی اتاق با دیوارهای سیاه شرح داده شده و سپس تعدادی از طراحی های انجام شده نمایش داده می شود تا بتوان از آن ها برای یک طراحی موفق استفاده کرد.

اگر می خواهید فضای درام را در دکوراسیون منزل خود وارد کنید، رنگی بهتر از رنگ سیاه نیست. اگرچه استفاده از رنگ سیاه در گذشته مرسوم نبوده است، اما اگر به درستی از آن استفاده شود می تواند بسیار مدرن و شیک به نظر برسد. حتی اگر هنوز برای استفاده از دیوارهای کاملا سیاه در فضای منزل آماده نیستید، می توانید با استفاده از کابینت های سیاه، درب های داخلی سیاه و غیره این رنگ را به فضای خود اضافه کنید. در این مقاله که توسط تیم توسعه و تحقیق آیسافام  ترجمه و تالیف شده است چند نمونه از بهترین رنگ های سیاه معرفی می شوند.

دیوارهای سیاه گویی جسور، ظریف و بی انتها هستند، بنابراین از نظر فنگ شویی بسیار مناسبند. در حقیقت، دیوارهای سیاه، هر اتاقی را در خانه بدون توجه به متراژ در برابر آلودگی ها ایمن می کند. در این مطلب با ارائه ایده ها و فضاهای مختلف، زمینه لازم برای الهام گرفتن فراهم می شود که چگونه رنگ سیاه می تواند حس شدیدی از درام را در یک فضا برانگیزد. در این راستا ابتدا نکات لازم برای استفاده از رنگ سیاه در دکوراسیون داخلی ارائه شده و در پایان سی فضای مختلف با این رنگ، به معرفی نُه رنگ برجسته سیاه پرداخته می شود که ویژگی های متفاوتی دارند و در فضاهای مختلف و با طیف های رنگی مختلف قابل پیاده سازی هستند.

 

توصیه هایی هنگام استفاده از رنگ سیاه

اگر تاکنون به این فکر کرده اید که دیوارهای هانه خود را به رنگ سیاه درآورید، باید بدانید که امرورزه . در دنیای داغ طراحی داخلی، استفاده از این رنگ می تواند راهی سریع برای به روزرسانی فضای داخلی خانه و ایجاد زیبایی در آن باشد. در حالی که رنگ سیاه می تواند کمی جسورانه به نظر برسد، اما در عین حال در گروه رنگ های کلاسیک نیز قرار می گیرد و می تواند رنگ مکملی برای بسیاری از مبلمان ها و دکوراسیون های داخلی باشد. در این راستا در این بخش از مقاله نکاتی برای استفاده از رنگ سیاه در خانه اارئه می شود تا به کمک  آن ها بتوان فضا را به زیبایی متحول کرده و آن را با ویژگی های قرن 21 هماهنگ کرد.

توصیه اول. انتخاب دیوار و سطح درست برای نقاشی

وقتی قرار است در دیوارهای خانه از رنگ سیاه استفاده شود، مهم است که ابتدا سطح مناسب را انتخاب کرد. این سطح می تواند دیوارها یا سایر عناصر موجود در خانه مانند کابینت ها یا درها باشد. در حقیقت اگرچه رنگ سیاه می تواند فضای اتاق ها در هر اندازه ای را بسیار دراماتیک کند، اما اگر سطوح مناسب برای این کار انتخاب نشوند، این رنگ می تواند فضای اتاق را بیش از حد تاریک یا ناخوشایند کند. بنابراین باید قبل از شروع کار نقاشی، موارد زیر را در نظر گرفت.

  • اگر تمایلی به استفاده از رنگ سیاه در تمام دیوارهای خانه ندارید، می توانید از آن فقط روی یک قسمت از دیوارها کار کنید تا برجسته تر شود. فارق از این که فضای انتخاب شده یک اتاق بزرگ یا یک فضای کوچک است، رنگ آمیزی فقط یک دیوار، درب، یا حتی سقف به رنگ سیاه، می تواند ظرافت و عمق فضا را افزایش دهد. زیرا حتی در یک فضای کوچک، اگر یک دیوار رنگی تیره داشته باشد و در کنار سه دیوار روشن به رنگ سفید یا کرم قرار بگیرد، فضای مورد نظر بزرگتر و جادارتر به نظر می رسد.
  • یکی از سطوح مناسب برای نقاشی به رنگ سیاه، دیوارهای بلند است. اگر اتاقی که قرار است نقاشی شود، دارای سقف مورب و دیوارهای ناصاف است، برای ایجاد یک نقطه کانونی، بلندترین دیوار یک گزینه عالی برای این کار می باشد. هم چنین رنگ آمیزی بقیه دیوارها با یک رنگ روشن باعث می شود که فضای اتاق بزرگتر و روشن تر شود، این امر به ویژه هنگامی که دیوارها در اطراف پنجره ها روشن شوند، بسیار صادق است.
  • یکی دیگر از فضاهای مناسب برای نقاشی به رنگ سیاه، کل راهرو یا سرویس بهداشتی است. رنگ مشکی در واقع می تواند برای این مکان ها یک انتخاب زیبا و شگفت آور باشد. فقط باید توجه داشت که برای ایجاد کنتراست مورد نیاز، می توان قرنیزها را با رنگ سفید یا کرم رنگ کرد.

 

توصیه دوم:

 انتخاب رنگ سیاه صحیح

پس از این که سطح موردنظر انتخاب شد، مهم است که رنگ و براقیت رنگ سیاه برای تکمیل اتاق نقاشی به طور صحیح انتخاب شود. برای این کار راهنمایی به صورت زیر تهیه شده است.

شماره یک:

 بهترین رنگ سیاه با سچوریشن بالا

Sherwin-Williams Tricorn Black SW 6258

از نظر ماهیت، رنگ سیاه به معنای عدم وجود رنگ است و زمینه مناسبی را برای پیاده سازی هر رنگ دیگری فراهم می کند. این رنگ یکی از بهترین و خنثی ترین رنگ های سیاه است. این رنگ مشکی فاقد هرگونه ته رنگی است و برای دیوارهای اتاق خواب انتخاب مناسبی است. البته این رنگ بدون توجه به این که در چه اتاقی استفاده می شود مسلما چشم نواز خواهد بود.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 1

 

شماره دو:

بهترین رنگ سیاه ملایم

Farrow & Ball Off-Black No.57

اگر چه هنگام رنگ کردن دیوارهای یک اتاق به رنگ سیاه، اندازه اتاق از اهمیت زیادی برخوردار نیست، اما این رنگ سیاه ملایم برای رنگ کردن فضاهای کوچک مناسب تر است. زیرا علاوه بر این که تاثیر زیادی بر ابعاد اتاق ندارد، می تواند به زیبایی به آن شخصیت و روح بدهد.

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 2

 

شماره سه:

 بهترین رنگ سیاه تیره

Benjamin Moore Jet Black 2120-10

این رنگ با کیفیت، برای درهای داخلی ساختمان و کابینت های آشپزخانه بسیار مناسب است. برای داشتن ظاهری شیک و مدرن می توان این رنگ را در کنار طیف های روشنی مانند سفید به کار برد. کنتراست زیاد بین این دو رنگ از کوچک به نظر رسیدن فضاها جلوگیری می کند و در عین حال زیبایی بصری زیادی به آن می بخشد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 3

 

شماره چهار:

 بهترین رنگ سیاه با طیف عمیق آبی

The Spruce Best Home Elevated Black SPR-C16

یک رنگ مشکی با طیف آبی راهی عالی برای افزودن عمق به فضا است بدون این که احساس خستگی و سردی بیش از حدی را به اتاق تزریق کند. این رنگ به خوبی با طیف های آبی روشن، سبز و خاکستری روشن هماهنگ می شود. این مشکی زیبا رنگی مناسب برای اتاق نشیمن، ورودی های خانه است و می تواند ابعاد زیادی به آن ها اضافه کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 4

 

شماره پنج:

 بهترین رنگ سیاه با طیف خاکستری

Behr Beluga 770F-7

این رنگ از نظر فنی یک رنگ خاکستری تیره است، اما وقتی روی دیوار پیاده می شود شباهت زیادی به رنگ دودی دارد. ته رنگ های خاکستری موجود در این رنگ آن را به یک طیف مناسب برای رنگ های سفید و آبی روشن تبدیل کرده است. هم چنین این رنگ در دیوارهای حمام و اتاق خواب بسیار زیبا به نظر می رسد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 5

 

شماره شش:

 بهترین رنگ سیاه با طیف قهوه ای

Sherwin-Williams Black Fox SW 7020

این رنگ سیاه با ته رنگ های قهوه ای راهی عالی برای افزودن گرما به اتاق نشیمن یا اتاق غذاخوری است. این رنگ، ​​در فضاهای بزرگ، روشن و در مکان های کوچک، تیره به نظر می رسد. برای ایجاد یک ظاهر جدی می توان این رنگ را طیف های رنگ بژ یا سبز همراه کرد تا ظاهری احساس دنج و باوقار در فضا احساس شود.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 6

 

شماره هفت:

 بهترین رنگ سیاه سرد

Magnolia Blackboard

این رنگ می تواند یک رنگ نوستالوژیک بوده و یادآور تخته سیاه کلاس باشد. این رنگ با ته رنگ خاکستری خنک، بسیار باطراوت است و ظاهری مخملی دارد. این رنگ برای استفاده در دفاتر، اتاق خواب و سایر فضاهای دنج بسیار مناسب است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 7

 

شماره هشت:

 بهترین رنگ سیاه گرم

Benjamin Moore Black Beauty 2128-10

یک رنگ سیاه گرم می تواند مثل یک رنگ همه کاره، بسیار فوق العاده باشد، زیرا بافت زیبایی را بدون ایجاد احساس تاریکی در فضا اعمال می کند. برای داشتن ظاهری غنی در اتاق های نشیمن و ورودی ها می توان این را با طیف های بژ ، زرد یا نارنجی ملایم به کار برد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 8

 

شماره نُه:

بهترین رنگ سیاه با طیف سبز

Valspar Black Evergreen 5009-1

اگر شما به طیف سبز علاقه مند هستید اما می خواهید همه چیز را کمی خنثی نگه دارید، این یک رنگ یک انتخاب عالی است. این رنگ سیاه ملایم و زیبا با ته رنگ سبز، بسیار ظریف است و به اتاق جزئیات بی پایان می دهد و باعث برجسته شدن سایر جزئیات در اتاق می شود.

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 9

 

در پایان می توان گفت که مهم نیست که کدام طیف از رنگ های سیاه را انتخاب می کنید، جرات نقاشی یک دیوار (یا دیوارها) با یکی رنگ های بالا، یک روش عالی برای تنوع و تغییر شکل یک اتاق است. اما باید توجه داشت که برای انجام نقاشی های بعدی روی آن ها باید از چند لایه آستر استفاده شود. اما زیبایی فعلی آن ارزش این کار را دارد.

 

توصیه سوم:

 توجه به نورپردازی

نکته دیگر در کاربرد رنگ سیاه، توجه به نورپردازی فضا است، زیرا رنگ سیاه نور را جذب می کند، بنابراین باید اطمینان حاصل کرد که فضایی که قرار است، سیاه شود کاملا روشن باشد. این نور می تواند از نور طبیعی یا وسایل نوری حاصل شود. اگر نور کافی در یک اتاق سیاه وجود نداشته باشد، این رنگ به جای احساس دنجی، احساس خمودگی و دلگیری ایجاد می کند. برای این کار می توان موارد زیر را در نظر داشت: اگر اتاق کوچک است و فقط یک پنجره دارد، می توان یک آینه را رو به روی پنجره، به دیوار مخالف آویزان کرد. این کار به ایجاد نور طبیعی بیشتر در طول روز و باز شدن فضا کمک می کند. اما اگر اتاق کوچک است و پنجره ندارد است، استفاده از چراغ سقفی یا لامپ های با ولتاژ زیاد ضروری است. در کل باید برای هر اتاقی که به رنگ سیاه نقاشی می شود، همیشه از نور مناسب استفاده کرد. توصیه می‌شود که روشنایی را روی نور کم نگه داشت تا بتوان حس خوبی را در طول روز و احساس آرامش را در شب ایجاد کرد.

 

توصیه چهارم:

 توجه به ترکیب و کنتراست

نکته پایانی توجه به ترکیب و کنتراست در طراحی داخلی و دکوراسیون است. برای این کار می توان از مبلمان و وسایل با رنگ متضاد با دیوار سیاه استفاده کرد. یا می توان در مقابل دیوارهای روشن ار مبلمان و کتابخانه تیره کمک گرفت تا با ایجاد تضاد انسجام و جذابیت بیشتری در فضا ایجاد کرد.

 

 

 

 

معرفی سی فضای زیبا با رنگ سیاه

 

یک. فضای سیاه خیره کننده 

درست است که دیوارهای سیاه نور را به شدت جذب می کنند و می توانند با ایجاد سایه های بزرگ فضا را ترسناک کنند، اما نیازی نیست که تمام دیوار های بزرگ یک اتاق را به رنگ سیاه نقاشی کرد. در مقابل رنگ آمیزی یک نقطه کوچک از خانه به رنگ سیاه می تواند نتایج زیبا و خیره کننده ای را به همراه داشته باشد. به عنوان مثال می توان عکس زیر را در نظر گرفت که سرویس بهداشتی با الهام از خانه های روستایی و با استفاده از دیوارهای مخملی و زمینه ای چشمگیر برای آینه بسیار زیبا آراسته شده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 10

 

دو. آشپزخانه سیاه و زیبا

رنگ سفید یک انتخاب مطمئن و معمول برای آشپزخانه ها است اما اگر به دنبال هیجان در این فضا باشیم، باید به عکس زیر توجه کنیم. برای این کار از یک سنگ مرمر با طرح تیغ ماهی، برای دیوارهای پشتی استفاده شده است. هم چنین دستگیره های فلزی کابینت ها و لوسترهای طلایی، یکنواختی رنگ سیاه را از بین برده و جذابیت آن را دو چندان کرده است. از سوی دیگر سنگ کوارتز براق استفاده شده برای جزیره آشپزخانه به براقیت فضا افزوده است. در پایان نیز سقف سفیدی کار شده است که به آشپزخانه احساس فراخی می دهد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 11

 

سه. اتاق خواب سیاه

مشکی مات برای تبدیل اتاق خواب به یک پیله دنج بسیار مناسب است. در این فضای رویایی رنگ استفاده شده برای تخت خواب، رنگ دیوارهای اطراف را خنثی می کند. هم چنین دو میز آینه ای کمی نور به اطراف ساطع می‌کند. ویژگی جالب دیگر این اتاق، استفاده از جمجمه حیوانات است که بدون آسیب به حیات وحش و با رزین ساخته شده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 12

 

چهار. اتاق خواب شیک

دیوارهای سیاه کاملا می توانند در اتاق بچه ها کار شوند، اما برای این که در فضا احساس خفگی ایجاد نشود، باید رنگ های زیادی به آن اضافه کرد. در این شکل ترکیبی از الگوها و رنگ های روشن به کار برده شده است تا شادابی و نشاط مجددا به فضای مناسب تزریق شود.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 13

 

پنج. اتاق تلویزیون سیاه

این اتاق سیاه بهترین مکان برای تماشا فیلم در روزهای سرد است. مبل L و عثمانی قرمز در کنار هم، محلی پر کشش برای اعضای خانه فراهم می کند تا در آن جا پر انرژی شوند. دیوار آجری استفاده شده که با تابلوهای روشن پوشانده شده، نیز فضا را به خوبی تغییر داده است.

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 14

 

شش. چوب های سیاه

در مثال زیر یک خانه قدیمی بازسازی شده مشاهده می شود. در این عکس رنگ سیاه باعث آراستگی چوب های کار شده روی دیوار شده است. از سوی دیگر براقیت رنگ سیاه طرح های متفاوت چوب را برجسته و جذاب کرده است. هم چنین دیوارهای براق نور را منعکس می کنند، که باعث می شود در مقایسه با دیوارهای سیاه مات، روشنایی بیشتری در فضا ایجاد شود.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 15

 

هفت. اتاق کودک سیاه

دیوارهای سیاه در این نمونه فضایی را ایجاد کرده است که بر خلاف رنگ های معمول صورتی و آبی، با دیدن آن نمی توان دختر یا پسر بودن کودک را تشخیص داد. از سوی دیگر چوب طبیعی و رنگ های خنثی به کار رفته در اتاق به تلطیف آن کمک کرده است. هم چنین تابلو ها و عکس های کودکانه استفاده شده در اتاق به جذابیت آن افزوده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 16

 

هشت. اتاق نشیمن کاملا سیاه

در این نمونه یک مبل یکپارچه با هوشمندی در فضای اتاق نشیمن قرار گرفته است. این اتاق نشیمن سیاه و سفید الهام گرفته از سبک مدرن نیمه قرن بیستم است. وسایل اضافی از جمله صندلی پروانه ای شکل و از جنس چرم، پرده های زرد و فرش ترکی، دیوارهای خنثی را گرم تر جلوه می دهد. ایده جالبی که در این طراحی مورد استفاده قرار گرفته است، تبدیل فضای منفی در دیوار سمت راست به یک گالری زیبا است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 17

 

نهاتاق نشیمن سیاه، آبی و خاکستری

ترکیب رنگ های سیاه ، آبی و خاکستری همواره یک ترکیب برنده است، لایه بندی این سایه ها در فضای اتاق، هم بعد و هم زیبایی بصری را افزایش می دهد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 18

 

ده. دیوارهای سیاه و ترکیب با طیف های رنگارنگ

ملحفه های رنگارنگ و یک میز زیبا هر دو حس تازه ای را در فضا ایجاد می کنند و دیوارهای سیاه این اتاق خواب آرام را متعادل می کنند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 19

 

یازده. دیوارهایی با طیف های رنگی متفاوت 

در این نمونه، طراح، یک فضای غذاخوری کاملا دوست داشتنی را به یک ویترین با رنگ سیاه تبدیل کرده است. دیوارهای دو رنگ بدون جذابیت و زیبایی را به بیننده ارائه می دهند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 20

 

دوازده. آشپزخانه سیاه خودساخته 

در این نمونه، طراح بدون صرف هزینه، دیوارها را به رنگ سیاه نقاشی کرده است. سپس برای بالا بردن کیفیت کار، یخچال ، کابینت ها ، قفسه ها و دیوارهای خود را با رنگ سیاه دیگری رنگ کرده است. نتیجه این پروژه یک فضای پخت و پز است که هم شیک و نامحدود دیده می شود.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 21

 

سیزدهدیوارهای سیاه مایل به قهوه ای

در این خانه که در دهه 1920 ساخته شده است، از دیوارهایی با رنگ سیاه مایل به قهوه ای استفاده شده و زمینه ای ایده آل را برای مجموعه ای از عکس ها و تابلوهای قاب دار ایجاد می کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 22

 

چهارده. دفتر کار سیاه

این نمونه مربوط به یک وبلاگ نویس است که با استفاده از رنگ سیاه یک قسمت از اتاق کوچک خود را به دفتر کار تبدیل کرده است. این دیوار با پوشش مناسب خود محلی را برای اتصال یادداشت ها فراهم کرده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 23

 

پانزده. دیوارهای سیاه در فضاهای کوچک

تغییرات کوچک در دکوراسیون می تواند تأثیر قابل توجهی بگذارد. به عنوان مثال دیوارهای سیاه در فضای زیر، اتاق نشیمن را بزرگتر ، آرام تر و شیک تر نشان می دهد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 24

 

شانزده. کاغذ دیواری های سیاه

گاهی بدون صرف هزینه زیاد، با استفاده از کاغذ دیواری های سیاه می توان زیبایی اتاق را دو چندان کرد. در صورت نیاز می توان از کاغذ دیواری هایی استفاده کرد که در هنگام جدا شدن، کمترین آسیب را به دیوار وارد کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 25

 

هفده. دیوارهای چوبی سیاه خودساخته 

پیاده سازی این دیوارهای جذاب نیز می تواند با زیبایی اتاق را دو چندان کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 26

 

هجده. اتاق خواب به سبک اسکاندیناوی 

در این مثال با یک الگوی نامنظم دیوارها به رنگ سیاه نقاشی شده اند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 27

 

نوزده. اتاق ناهار خوری تک رنگ 

دیوارهای سیاه و سفید می توانند غذا خوردن در خانه را به یک تجربه تئاتری تبدیل کنند. طراحی مبلمان و لوازم تزئینی با سایه های کاملا متضاد، یک اتاق غذاخوری سنتی را به یک فضای بسیار جذاب تبدیل کرده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 28

 

بیست. دیوارهای برجسته

یک دیوار برجسته، ظاهر شیکی را در اتاق خواب زیبا و مدرن ایجاد می کند. ارائه می دهد. برای زیباتر شدن فضا، از الگوی تیغ ماهی روی دیوار استفاده شده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 29

 

بیست و یک. ناپدید کردن تلویزیون 

در این نمونه تلویزیون با صفحه مسطح در دیوار سیاه به ظاهر ناپدید شده است. این کار نه تنها دیوار را بسیار زیبا جلوه می دهد بلکه به کم رنگ شدن ظاهر تلویزیون نیز کمک می کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 30

 

بیست و دو. قفسه کتاب رنگی 

بهترین اتاق ها، اتاق هایی با لوازم جانبی رنگارنگ هستند. در این مثال فضای ناهار خوری با یک قفسه کتاب مشکی، با مجموعه ای از کتاب ها و تزیینات رنگارنگ تزیین شده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 31

 

بیست و سه. آشپزخانه با کابینت های سیاه

با رنگ آمیزی مشکی زمین آشپزخانه در یک فضای باز، می توان مرز بین قسمت های مختلف خانه را مشخص کرد. در این مثال، طبقه های تیره و کابینت های سیاه فضای زیبایی را به آشپزخانه هدیه کرده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 32

 

بیست و چهار. کاشی های سیاه براق

کاشی های مربع کوچک زیبایی این حمام کوچک را دو چندان کرده است. از سوی دیگر، سطوح براق بازتاب زیبایی از خود نشان می دهند. برای تکمیل این زیبایی بهتر است از دوغاب سیاه استفاده شود تا تمام آلودگی هایی که ممکن است در آینده ایجاد شود را پنهان کند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 33

 

بیست و پنج. آپارتمان سیاه و سفید 

در این نمونه با استفاده از رنگ و وسایل مدرن، فضای آپارتمان بسیار شیک شده است. خطوط سفید بسیار تمیز و با ظرافت روی دیوار سیاه کار شده اند. هم چنین فرش یونانی با رنگ یخی بسیار مناسب به کار برده شده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 34

 

بیست و شش. تزیینات بوهمیا 

رنگ های برجسته و مشکی مانند بادام زمینی و ژله با هم ترکیب می شوند و حس فرح بخشی را در افراد ایجاد می کنند. توسط تیم طراحان داخلی آلیدا و میلر در این خانه منتقل شود. از ویژگی های جذاب این دو نمونه، استفاده از طرح اسب دریایی در بالای تخت و تزیین چوبی در مرکز کتابخانه است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 35

 

 

بیست و هفت. کاغذ دیواری شطرنجی سیاه

کاغذ دیواری های مشکی و چهارخانه این اتاق خواب شیک را به همراه تخت خواب زیبا به یک اثر هنری تبدیل کرده است.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 36

 

بیست و هشتآشپزخانه مینیمالیستی

در این نمونه یک آشپزخانه مینیمالیستی با کابینت، کف، سقف و یک جزیره خاکستری طراحی شده است. از سوی دیگر، یک کانتر با سنگ کوارتز مشکی، براقیت و زیبایی خاصی به فضای آشپزخانه می بخشد.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 37

 

بیست و نه. شومینه سیاه 

این اتاق نشیمن با رنگ های سبز و زرد به خوبی آراسته شده است. دیوارها و سنگ شومینه هم با استفاده از رنگ سیاه با ابهت به نظر می رسند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 38

 

سی. دیوارهای سفید بدون درام

دیوارهای سفید گاهی کسل کننده هستند. در این نمونه، دیوارهای سیاه،  تزیینات و مبل با رنگ های پاشیده اتاق نشیمن را بسیار زیبا کرده اند.

 

آموزش طراحی دکوراسیون داخلی(قسمت اول طراحی داخلی با رنگ سیاه و معرفی 30 فضای زیبا) 39

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید