آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان)

 

نقاشی درب های ساختمان

 

 

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در هفدهمین مقاله از این سری مقالات، اقدامات لازم برای نقاشی درب های داخلی و خارجی ساختمان شرح داده می شود.
رنگ آمیزی درب ها می تواند به کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری ساختمان کمک کند و در عین حال این امکان را فراهم می کند تا رنگ جدید و تازه ای به ساختمان اضافه شود. یادگیری نحوه رنگ آمیزی درب ها مهارتی است که مخصوصا برای درب های پرکاربرد که به سرعت علائم ساییدگی و ترک خوردگی در آن ها ایجاد می شود مفید است. به طور کلی، اگر برای انجام این پروژه از تجهیزات مناسب استفاده شود و آماده سازی های لازم به درستی انجام پذیرد، رنگ آمیزی درب کار ساده ای خواهد بود. در این راستا در این مقاله ابتدا نحوه رنگ آمیزی درب های داخلی ساختمان و پس از آن اقدامات لازم برای نقاشی درب های خارجی ساختمان شرح داده می شوند.

 

نقاشی درب های داخلی ساختمان

قدم اول. باز کردن درب مورد نظر

یک. در ابتدا باید لوازم رنگ آمیزی درب منزل را آماده کرد. بدیهی است که برای انجام این کار به یک قلم مو و رنگ نیاز است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه، بهتر است از یک لایه آستر مناسب نیز استفاده کرد. مهم ترین نکته در این قسمت این است که باید مطمئن شد که رنگ و آستری که خریداری می شود برای هدف مورد نظر که نقاشی درب است، مناسب باشد، زیرا رنگ اکریلیک برای درب های داخلی و رنگ روغن برای درب های خارجی مناسب است. سایر ابزارهایی که برای انجام این پروژه نیاز هستند، شامل پارچه تمیز پارچه (یا روزنامه)، چکش، رنگ مناسب و قلم مو، سینی رنگ (برای غلطک)، آستر (در صورت لزوم)، غلطک (با پرزهای کم)، کاغذ سنباده (180-220 گرمی)، چهارپایه و پیچ گوشتی می شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 1

 

دو. پس از آماده کردن وسایل، باید از چکش و پیچ گوشتی برای جدا کردن پین های لولای در استفاده کرد. برای این کار بهتر است در بسته شود تا لولا به صورت کاملا صاف باز شده و امکان دسترسی بیشتر را فراهم کند. سپس، باید از یک پیچ گوشتی کوچک برای بیرون آوردن پین ها از لولا استفاده کرد. معمولا برای انجام این کار فقط از یک پیچ گوشتی استفاده می شود، اما اگر پین لولا گیر کرده باشد، می توان با یک چکش به پشت پیچ گوشتی ضربه زد تا پین ها آزاد شوند. قابل ذکر است اگر پیچ گوشتی با اندازه مناسب در دست نباشد، می توان از یک میخ استفاده کرد و با کمک آن از پایین به لولا فشار وارد کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 2

 

سه. هنگامی که پین ​​ها از همه لولاها بیرون کشیده شدند، باید درب را از چارچوب آن جدا کرد. در این مرحله باید از شخص دیگری برای جدا کردن درب کمک گرفت. شکل درب و موادی که از آن ساخته شده است می تواند کار با آن را دست و پا گیر، دشوار یا خطرناک کند، به خصوص اگر درب فلزی باشد، احتمالا وزن زیادی خواهد داشت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 3

 

چهار. در گام بعد باید درب را در محل مناسبی برای نقاشی قرار داد. یکی مهم ترین نکات در انتخاب این محل، وجود تهویه مناسب است. به علاوه باید از موانع متعدد دور باشد. قبل از شروع کار باید سطح زمین را با روزنامه یا پارچه های مخصوص پوشاند تا در صورت چکه کردن یا پاشیده شدن رنگ، آلودگی ایجاد نشود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 4

 

سپس توصیه می شود که درب بر روی چهارپایه و به سمتی که قرار است روی آن کار شود، قرار داده شود. این کار فرآیند سنباده زدن و آماده سازی را آسان تر می کند. برای جلوگیری از چسبیدن درب یا آسیب دیدن رنگ تازه اعمال شده و هم چنین آلوده شدن سطح بالایی چهارپایه، بهتر است سطح چهارپایه با یک پوشش مقوایی پوشانده شود.

در صورتی که شرایط فوق مهیا نباشد، می توان درب را روی زمین قرار داد، اما این کار می تواند درب را کثیف کند یا به طور تصادفی باعث آسیب آن شود. این اقدام هم چنین ممکن است باعث ایجاد کمر درد هنگام انجام فرآیندهای آماده سازی شود.

قدم دوم. سنباده کاری و بتونه کاری درب

یک. برای اطمینان از این که دستگیره‌ های درب در طول این فرآیند رنگی نمی ‌شوند، باید دستگیره ‌ها و هر ابزار دیگری که متصل به درب است را از آن جدا کرد. اما در صورتی که بعضی از قسمت های درب قابل جدا شدن نباشند، می توان از چسب های مخصوص نقاشی برای پوشاندن آن ها استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 5

 

دو. در این مرحله باید رنگ های ترک خورده یا پوسته پوسته شده را با چاقوی بتونه حذف کرد. حذف هر گونه رنگ آسیب دیده از روکش قدیمی، به افزایش کیفیت و یکنواختی رنگ نهایی بسیار کمک می کند. اما نکته بسیار مهم در این مرحله این است که این کار باید با احتیاط انجام شود تا درب شکسته نشده و یا به قسمت های دیگر آن آسیب وارد نشود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 6

 

سه. اگر قرار است گره ‌های چوب پس از نقاشی دیده نشود، باید با استفاده از کاردک بتونه، یک لایه نازک از بتونه را روی سطح درب پیاده کرد. زیرا گره های چوب سطوحی برجسته هستند و پس از رنگ شدن، از بین نمی روند. پس از پیاده کردن بتونه و قبل از استفاده از کاغذ سنباده، باید حدود 10 دقیقه منتظر ماند تا سطح بتونه کاملا خشک شود و لکه های اضافی از بین بروند. پس از کشیدن کاغذ سنباده و یک دست کردن سطوح بتونه، باید از یک پارچه خشک برای پاک کردن گرد و غبار باقی مانده استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 7

 

چهار. در گام بعد باید درب را به آرامی سنباده زد. برای این کار بهتر است از کاغذ سنباده ریز بین 180 تا 220 گرمی استفاده شود تا در حالی که رنگ قدیمی و پوسته پوسته شده از بین می روند، لبه های زبر نیز صاف شوند. باید توجه داشت که سنباده برقی یا کاغذ سنباده درشت ممکن است باعث ایجاد خطوط متعدد در درب شده و بریدگی ها یا خطوط بدی در سطح آن ایجاد کند.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 8

 

پنج. در گام بعد و در صورت لزوم باید درب را تمیز کرد، زیرا ممکن است مقداری گرد و غبار یا شن در فرآیند سنباده زدن روی سطح آن جمع شده باشد. برای این کار باید یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی برداشت و درب را از هر گونه گرد و غبار، کثیفی پاک کرد. نکته قابل توجه این است که نباید در این مرحله از آب استفاده کرد، زیرا اگر سطح درب خیس شود، بر نحوه اتصال آستر و رنگ به سطح آن تاثیر منفی خواهد داشت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 9

 

شش. بسیار مهم است که سمباده زدن و تمیز کردن درب، برای هر دو طرف آن تکرار شود. این کار به یکسان و یکنواخت شدن هر دو طرف درب کمک بسیاری می کند و محصول نهایی را بسیار حرفه ای تر می کند.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 10

 

هفت. قبل از شروع پیاده سازی پوشش آستر یا رنگ، باید از عینک و دستکش محافظ استفاده کرد. علاوه بر این هنگام رسیدگی به لکه ها و عیوب و سنباده زدن، پوشیدن لباس محافظ، دستکش، عینک و دستگاه تنفسی، بسیار مهم است. استراحت های مکرر بین زمان های رنگ آمیزی و تنفس در هوای تمیز، به حفظ سلامت ریه ها بسیار کمک کننده باشد، زیرا ممکن است استشمام بودی رنگ باعث ایجاد سرگیجه شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 11

 

هشت. در گام بعد باید درب را با کمک آستر آماده کرد. لایه آستر کمک می کند تا سطح درب برای پوشش اصلی و رنگ آماده شود. در صورتی که سطوح ناصاف یا جاذب رنگ با لایه آستر پوشانده نشوند، ممکن است فرآیند رنگ آمیزی را گران، دشوار یا زمانبر کنند. به عبارت دیگر می توان گفت که استفاده از لایه آستر در سه حالت الزامی است. اول حالتی که در آن سطح درب، پرداخت نشده باشد. دوم، حالتی که سطح درب دارای لکه های متعدد باشد و حالت سوم، حالتی که در آن قرار باشد رنگ جدید درب، از رنگ فعلی آن روشن تر شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 12

 

نه. پس از پیاده سازی لایه آستر، باید زمانی را برای خشک شدن آن در نظر گرفت. قابل ذکر است که هر برندی، زمان مخصوص خود را برای خشک شدن منظور می کند و این زمان را باید از مطالعه دستورالعمل نوشته شده روی محصول پیدا کرد. در واقع می توان گفت که این زمان، بهترین نتیجه را به دنبال خواهد داشت، اما در صورت عدم اطمینان، می توان حدود 48 ساعت پس از پیاده سازی آستر منتظر ماند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 13

 

ده. در گام هفت باید سمت دیگر درب را نیز با آستر پوشاند. اما قبل از این کار ابتدا باید از تمیز بودن سطح چهارپایه و طرف دیگر درب مطمئن شد. برای تمیز کردن درب، باید با استفاده از یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی، گرد و غبار و هرگونه آلودگی از روی درب پاک کرد، اما باید مطمئن شد که درب خیس نشود، زیرا رطوبت روی درب می تواند مانع از چسبیدن آستر و رنگ به سطح آن شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 14

قدم سوم. رنگ کردن قسمت بالایی درب

یک. برای شروع کار نقاشی درب، ابتدا باید غلطک را آماده کرد. غلطک ها برای پوشش یک منطقه بزرگ بسیار کاربردی هستند. در این راستا ابتدا باید رنگ را کاملا مخلوط کرد. این کار می تواند به کمک یک تکه چوب یا یک همزن انجام شود. این کار باعث می شود که رنگ و قوام آن تا حد ممکن یکنواخت شود. سپس باید مقدار متوسطی از رنگ را در سینی رنگ ریخت. سپس غلطک را در سینی رنگ قرار داد تا رنگ به صورت نیمه اشباع روی آن قرار گیرد. پس از بارگذاری رنگ روی غلطک باید آن ها روی قسمت بالایی سینی حرکت داد، تا رنگ های اضافی خارج شوند. این کار باید در چند نوبت انجام شود تا پرزهای غلطک کاملا خیس شود. نکته مهم این است که باید به اندازه ای غلطک را رنگی کرد که کاملا خیس شود اما رنگ از آن چکه نکند.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 15

 

دو. برای شروع نقاشی بهتر است ابتدا پانل های درب با غلطک رنگ پوشانده شوند. پانل ها شکل های داخلی هستند که روی درب حک شده اند. یک غلطک کوچک سرعت انجام کار را افزایش می دهد و در عین حال قدرت مانور کافی برای پوشش بیشترین لبه ها را فراهم می کند. هنگام کشیدن غلطک روی سطح کار باید از نیروی متوسط ​​استفاده کرد، زیرا فشار دادن بیش از حد غلطک می تواند باعث شکل گیری قطرات رنگ در لبه بیرونی غلطک شود.

پس از پایان کار با غلطک، باید قلم مو را در قوطی رنگ فرو برده و فقط نوک آن را رنگی کرد. سپس با استفاده از آن فضاهای باریکی که پانل های درب وجود دارد را پوشاند. علاوه بر این باید گوشه ها و لبه های پانل که احتمال جمع شدن قطرات رنگ در آن ها وجود دارد را با قلم مو اصلاح کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 16

 

سه. در گام بعد باید با استفاده از غلطک قسمت متقاطع وسط درب یا به عبارتی قسمت های خارج از پانل را رنگ کرد. قانون کلی برای رنگ کردن این قسمت ها، دنبال کردن خطوط موجود است. به عبارت دیگر، خطوط عمودی را باید با استفاده از حرکات عمودی غلطک و خطوط افقی را با استفاده از حرکات افقی غلطک رنگ کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 17

 

چهار. در قدم بعد، نوبت به حاشیه های درب می رسد. برای رنگ کردن این قسمت ها باید از حرکات بالا به پایین استفاده کرد، به این صورت که ابتدا غلطک را روی حاشیه درب و در قسمت بالایی آن قرار داده و سپس به سمت پایین حرکت کرد. هم چنین برای پوشاندن حاشیه های بالا و پایین درب، باید غلطک را روی حاشیه درب و در سمت چپ قرار داده و به سمت راست حرکت کرد. این کار را باید برای هر چهار حاشیه اطراف درب تکرار کرد تا همه قسمت ها کاملا رنگی شوند.
نکته قابل توجه این است که گاهی هنگام رنگ آمیزی حاشیه ها با استفاده از غلطک، رنگ اضافی که در پرزهای غلطک وجود دارد، رنگ را فشرده کرده و باعث شکل گیری خطوط متعدد یا نواحی ضخیمی از رنگ می شود. برای اصلاح این خطوط یا نواحی ضخیم، باید از یک قلم موی کوچک استفاده کرد و قبل از خشک شدن رنگ، آن ها را یکدست نمود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 18

 

پنج. در این مرحله باید با استفاده از قلم مو رنگ را تکمیل کرد. قلم مو این امکان را فراهم می کند که مناطق دشوار درب با جزئیات و کنترل بسیار بیشتر رنگ آمیزی شود. در واقع همان طور که در قسمت قبل توضیح داده شد، باید از قلم مو برای تمیز کردن لبه هایی که رنگ در آن ها جمع شده است استفاده کرد و هرگونه ناهمواری در رنگ را از بین برد. نکته قابل توجه این است که اگر قرار است یک درب چوبی رنگ آمیزی شود، بهتر است این کار در جهت گره های چوب انجام شود تا نتیجه نهایی با کیفیت تر شود. با دانه ها رنگ کنید، این جهتی است که به نظر می رسد چوب در آن جریان دارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 19

 

شش. پس از نقاشی کردن تمام سطح درب، باید طبق دستورالعمل های روی قوطی رنگ، زمانی را برای خشک شدن آن در نظر گرفت. اما اگر این زمان مشخص نباشد، باید یک قاعده کلی را در نظر گرفت. اگر قرار است لایه بعدی روشن تر و رقیق تر باشد، بهتر است حدود 30 دقیقه زمان برای خشک شدن لایه اول، در نظر گرفته شود. برای پوشش های با غلظت متوسط حدود چهار ساعت زمان توصیه می شود و در پایان برای پوشش های کاملا غلیظ مدت زمان بیش از چهار ساعت باید منظور شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 20

 

قدم چهارم. رنگ آمیزی قسمت پشت درب، پیاده سازی لایه دوم و نصب مجدد درب

یک. در این مرحله قسمت بالای درب رنگ و کاملا خشک شده است، بنابراین باید درب را برگرداند و فرآیند رنگ آمیزی را برای طرف دیگر نیز تکرار کرد. رنگ آمیزی طرف دوم درب از این جهت حائز اهمیت است که نباید قطرات و لکه های رنگ، به قسمتی که قبلا رنگ شده است، منتقل شود. هم چنین بعضی از درب های چوبی دارای شکاف های کوچکی هستند که ممکن است رنگ را از طرف دوم به سمتی که قبلا رنگ شده است منتقل کند. بنابراین باید این قسمت ها را با قلم مو رنگ کرد تا از تجمع رنگ در طرف رنگ شده جلوگیری شود. در واقع می توان گفت که رنگ آمیزی طرف دوم درب، از حساسیت های بالاتری برخوردار است.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 21

 

دو. در این مرحله باید لایه دوم رنگ را اعمال کرد. این لایه می تواند به درخشندگی رنگ نهایی کمک کند و قسمت هایی که به خوبی پوشانده نشده است را نیز پوشش دهد. اما بسیار مهم است که قبل از پیاده کردن لایه دوم، لایه اول رنگ کاملا خشک شده باشد. هم چنین با توجه به کیفیت رنگ و جنس درب گاهی لازم است که لایه اول رنگ، سنباده نرمی زده شود تا اتصال لایه های رنگ قوی تر شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 22

 

سه. پس از پیاده سازی هر دو لایه رنگ، باید درب را به خوبی بررسی کرد تا قطرات رنگ یا قسمت های ضخیمی از رنگ روی درب ایجاد نشده باشد. در صورت وجود این عیوب، باید از یک قلم مو برای برطرف کردن آن ها استفاده کرد. پس از این اقدامات باید زمانی را برای خشک شدن کامل رنگ در نظر گرفت.

نقاشی درب های ساختمان

 

چهار. از آن جایی که در این مرحله، پروژه نقاشی درب به پایان رسیده و رنگ هر دو طرف درب کاملا خشک شده است، می توانید مجددا درب را نصب کرد.

قبل از اتصال درب، باید قسمت های تزیینی که از درب جدا شده است را مجددا متصل کرد. سپس برای اتصال درب، باید آن را طبق حالت اولیه بلند کرد. بهتر است برای انجام این کار از شخص دیگری کمک گرفته شود، به خصوص اگر درب سنگین یا دست و پا گیر باشد. برای این کار باید درب را در جای خود طوری قرار داد که لولای درب با لولای دیوار هماهنگ شود. سپس می بایست درب را در جای خود ثابت نگه داشت و پین ها را متصل کرد. در صورتی که لولاها یا پین های درب دچار زنگ زدگی یا آسیب شده بودند، می توان آن ها را با نمونه های جدید آن ها جایگزین کرد.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 23

 

پنج. در پایان باید از یک چکش یا دسته پیچ گوشتی برای ضربه زدن به پین ​​های سرسخت و محکم آن ها  استفاده کرد. در صورت مواجه شدن با مشکل در نصب پین ها، باید سطح درب را بررسی کرد، زیرا نگه داشتن درب حتی با یک زاویه خفیف می تواند قرار دادن مجدد پین های لولا را غیرممکن کند.


نقاشی درب های خارجی ساختمان

اقدامات لازم برای نقاشی درب های خارجی نیز در بسیاری موارد مانند مراحل است که در قسمت قبل توضیح داده شده است. بنابراین در این قسمت، فقط نکاتی که به اقدامات فوق و برای تکمیل موضوع اضافه می شود.

نکته اول. قبل از شروع نقاشی درب های خارجی ساختمان، ابتدا باید در مورد انتخاب رنگ اقداماتی صورت گیرد. زیرا در بعضی موارد باید ابتدا با صاحبخانه، مدیریت ساختمان یا انجمن های موجود در شهرک ها صحبت کرد. زیرا ممکن است قوانینی در مورد رنگ درب های خارجی وجود داشته باشد. بنابراین اگر درب خارجی ساختمان برخلاف خط مشی های موجود در موقعیت مکانی مورد نظر رنگ آمیزی شود، ممکن است لازم شود که رنگ آن دوباره به رنگ اصلی باز گردانده شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 24

نکته دوم. نکته دیگری که هنگام انتخاب درب خارجی ساختمان در نظر داشت این است که برداشتی که قرار است درب خانه‌ ایجاد کند، انتخاب شود. رنگ های مختلف برداشت های متفاوتی را منتقل می کنند. به عنوان مثال، رنگ هایی مانند خاکستری و آبی می توانند آرامش بخش باشند و رنگ هایی مانند قرمز و زرد می توانند انرژی زا باشند.

هم چنین برای انتخاب رنگ مناسب، می توان قسمت های مختلف اطراف ساختمان را نیز در نظر گرفت و رنگی را انتخاب کرد که با سایر قسمت ها مطابقت داشته باشد.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 25

 

نکته سوم. یکی از راه هایی که می تواند به انتخاب رنگ مناسب ساختمان کمک کند، این است که آن را روی یک تکه چوب پیاده کرد. به این صورت که باید یک تکه چوب کوچک با یکی از نمونه های رنگ نقاشی شود. سپس کنار درب خارجی ساختمان گذاشته شود و در ساعات مختلف روز مورد بررسی قرار گیرد تا ظاهر آن تحت نورهای مختلف روز مشخص شود. می توان این کار را با چند رنگ مختلف انجام داد و هر کدام که مناسب تر است را انتخاب کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت هفدهم (نقاشی درب  های ساختمان) 26

 

نکته چهارم. در صورتی که قرار است فرآیند نقاشی درب در فضای بیرون ساختمان انجام شود، باید قبل از شروع کار، شرایط آب و هوایی را مورد بررسی قرار داد.

نکته پنجم. در صورتی که درب خارجی ساختمان دارای قسمت های شیشه ای باشد، باید آن را با روزنامه به طور کامل پوشاند.
نکته ششم. اگر درب از جنس فلز یا فولاد باشد، می توان از یک دستگاه اسپری رنگ برای رنگ آمیزی آن استفاده کرد. این دستگاه باعث یکنواختی و انعطاف پذیری رنگ می شود.

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سعید دقیقی
    1400-11-15 11:38 ب.ظ

    بهترین سایت برای آموزش نقاشی ساختمان شما هستید .آفرین که خست به خرج نداده اید .

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید