آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها)

 

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در یازدهمین مقاله از این سری مقالات، اقدامات لازم برای تمیز کردن دیوارها شرح داده می شود.

با فرا رسیدن عید نوروز و سنت زیبای خانه تکانی در ایران برآن شدیم تا مقاله ا ی ترتیب دهیم تا راهگشای شما عزیزان در این ایام باشد.

دیوارهای سفید برای جذب لکه ها و آلودگی ها بسیار مستعد هستند و ممکن است تمیز کردن آن ها با چالش هایی همراه باشد، اما زیبایی و پاکیزگی نهایی آن ها می تواند دلیل خوبی برای انجام این کار باشد. بنابراین در این مقاله به روش های تمیز کردن این دیوارها پرداخته می شود. ابتدا باید توجه داشت که جنس رنگ استفاده شده روی دیوارها در تعیین روش تمیز کردن آن ها بسیار موثر است. در واقع می توان گفت که روش تمیز کردن به این بستگی دارد که آیا رنگ اکریلیک روی دیوارها استفاده شده است یا رنگ روغن، زیرا رنگ اکریلیک را می بایست با آب و مواد تمیز کننده تمیز کرد و رنگ روغن  را باید با سرکه و مواد چربی زدای ملایم تمیز نمود. اما به به طور کلی می توان گفت که پاک کردن سریع لکه ها بعد از شکل گیری آن ها، می تواند در حفظ ظاهر و پاکیزگی دیوارها بسیار موثر باشد.

بنابراین در ادامه به بررسی کامل این روش ها برای تمیز کردن دیوارهای رنگ نشده، دیوارهای اکریلیک، دیوارهای روغنی و در نهایت دیوارهای کاغذ دیواری شده پرداخته می شود. در پایان نیز  توضیحاتی نیز پیرامون نگهداری دیوارهای تمیز شده ارائه می گردد.

 

حالت اول. گردگیری دیوارهای تازه رنگ شده

بهترین راه برای تمیز کردن دیوارها گردگیری آن ها است. زمان مشخصی برای این کار توسط کارشناسان توصیه نشده است، بنابراین هر شخص بنا به شرایط می تواند بازه های زمانی را برا گردگیری دیوار در نظر بگیرد. برای رسیدن به دیوارهای تمیز تر، بهتر است قبل از شروع کار، تابلوها، تصاویر یا اشیایی که روی دیوار نصب شده است به مکان دیگری منتقل شوند، تا تمام سطح دیوار به طور کامل برای  تمیز کردن در دسترس باشد .

روش اول. استفاده از جارو و حوله

قدم اول. قبل از شروع کار می بایست از کف و مبلمان در برابر آلودگی با گرد و غبار  محافظت کرد. برای این کار باید یک پارچه بلا استفاده را روی زمین و زیر دیوارهایی که قرار است تمیز شوند قرار داد. هم چنین باید مبلمان را از دیوارها دور کرده و با ملحفه آن ها را پوشاند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 1

 

قدم دوم. در قدم بعدی باید یک جارو را با حوله پوشاند. در حالی که سر جارو به سمت بالا و دسته آن به سمت پایین نگه داشته شده است، باید یک پارچه یا حوله را روی سر جارو قرار داد. نکته مهم این است که باید اطمینان حاصل شود که تعداد بیشتری از موها توسط حوله پوشانده شده باشند. برای جلوگیری از افتادن حوله در حین استفاده نیز، می توان یک رشته نخ یا طناب را در ضخیم ترین نقطه آن دور سر جارو پیچید. توصیه می شود که در صورت امکان از حوله میکروفایبر استفاده شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 2

 

قدم سوم. سپس باید سر جارو را در گوشه ای از دیوار که در آن سقف قرار دارد قرار داد و با حرکات آهسته و ثابت جارو را در امتداد دیوار به صورت عمودی به پایین کشید. پس از پایان کار، بهتر است بخشی از دیوار که گردگیری شده است را ارزیابی کرد تا در صورت وجود گرد و غبار، دوباره جارو را در امتدداد آن ها حرکت داد.

هنگام تمیز کردن برخی از دیوارها، حوله بیش از حد غبارآلود و کثیف می شود تا بتواند موثر واقع شود. بنابراین باید حوله را پس از حرکت در حدود یک سوم دیوار ارزیابی کرد. اگر بیش از حد غبارآلود باشد، باید آن را از جارو جدا کرد و آن را روی سطل زباله تکان داد. سپس جارو را مانند قبل با یک حوله تمیز دیگر پوشاند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 3

 

قدم چهارم. در پایان باید گرد و غبار را از بقیه دیوارها نیز پاک کرد و به همین ترتیب کل دیوارها را تمیز نمود. به عبارت دیگر وقتی دیوار اول تمام شد، باید سراغ دیوار کنار آن رفت و همین مراحل را ادامه داد تا دیوارها همه غبارروبی شوند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 4

 

توجه. در این روش می توان به جای استفاده از جارو، از جاروبرقی استفاده کرد. به این صورت که باید در ابتدا برس مخصوص دیوار را به جاروبرقی وصل کرد. سپس تمام سطح دیوار را با جارو برقی پاک نمود. برای این کار باید سر جاروبرقی را از لبه بالایی دیوار به سمت پایین دیوار حرکت داد. این کار باعث می شود که دیوار را به طور کامل و سازگار تمیز شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 5

روش دوم. استفاده از زمین شوی

قدم اول. در قدم اول باید یک سطل را با آب گرم و صابون پر کرد. سپس زمین شوی را وارد سطل کرده و از آن خارج نمود. باید توجه داشت زمین شوی باید نمناک باشد و در صورتی که آب از آن چکه می کرد، حتما باید آب اضافی آن را خارج نمود.

بهترین نوع زمین شوی برای این کار، زمین شوی اسفنجی است، اما می توان از یک زمین شوی معمولی نیز استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 6

 

قدم دوم. در قدم بعد باید زمین شوی نمناک را در امتداد دیوار بالا و پایین کشید. برای این کار می توان از سمت چپ شروع و به سمت راست حرکت کرد، یا برعکس. اما باید دقت کرد که همیشه از بالای دیوار شروع و به سمت پایین حرکت کرد. این کار به  اطمینان می دهد که گرد و غبار از قسمت فوقانی دیوار به پایین نمی ریزد و منطقه ای که قبلا تمیز شده است را مجددا آلوده نمی کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 7

 

قدم سوم. اگر دیواری را که روی آن کاغذ دیواری نصب شده است را گردگیری می کنید، حتما باید زمین شوی را در امتداد جهت درزها حرکت داد. به طور معمول، این به معنای حرکت در یک محور بالا و پایین است اما اگر درزهای کاغذ دیواری به صورت افقی تعبیه شده اند، زمین شوی را نیز باید در امتداد دیوار از یک طرف به طرف دیگر حرکت داد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 8

روش سوم. استفاده از روش خشک و مرطوب

قدم اول. در این روش و در قدم اول، می‌ توان یک پارچه میکروفایبر را روی یک زمین شوی سر صاف نصب کرد. البته می توان از یک پارچه تمیز نیز برای این کار استفاده نمود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 9

 

قدم دوم. در قدم بعدی می توان با حرکات W شکل، زمین شوی را روی سطح دیوار کشید. باید توجه داشت که حتما تمام سطح دیوار غبار روبی شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 10

 

قدم سوم. پس از این که با زمین شوی سر صاف، تمام غبارهای موجود روی دیوار از بین رفت، باید مقداری آب را روی پارچه میکروفایبر اسپری کرد. سپس دیوار را با استفاده از پارچه نمناک پاک نمود. در مناطقی که به نظر می رسد گرد و غبارهای سخت تری وجود دارند باید زمان بیشتری را صرف کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 11

 

درصورتی که زمان زیادی از رنگ شدن دیوارها گذشته باشد، ممکن است یک گردگیری ساده به روش های فوق نتیجه موردنظر را فراهم نکند. در این زمان می توان برای از بین بردن لکه ها و آلودگی هایی که روی سطج دیوار ایجاد شده است، از یکی از روش هایی که متناسب با سطح دیوار موردنظر است، استفاده کرد.

 

حالت دوم. تمیز کردن دیوارهای رنگ نشده

قدم اول. برای شروع کار باید هر فرش یا اثاثیه ای که در نزدیکی دیوارها وجود دارد را پوشاند یا به محل دیگری منتقل کرد. هم چنین باید سطح زمین را نیز با پارچه یا روزنامه های باطله پوشاند. زیرا با ریخته شدن احتمالی آب یا محلول تمیز کننده ممکن است فرش یا مبلمان خراب شوند. علاوه بر این با جا به جا کردن وسایل می توان به بخش هایی از دیوار که پشت این وسایل قرار گرفته اند نیز دسترسی پیدا کرد.

قدم دوم. در گام بعد باید دیوارها را گردگیری کرد. برای این کار می توان از جارو و برس گردگیری یا جاروبرقی استفاده کرد. جارو و برس یا جاروبرقی را باید با یک حرکت عمودی از بالا به پایین حر کت داد.

باید توجه داشت که اگر جارو یا برس موهای محکمی داشته باشند، باید با یک پارچه کاملا تمیز روی آن ها را پوشاند تا از ایجاد خراشیدگی روی رنگ جلوگیری شود. در صورتی که در حین تمیز گردن دیوارها، پارچه کثیف شود، بهتر است آن را شست یا پارچه تمیز دیگری را جایگزین آن کرد تا از آلوده شدن سایر دیوارها جلوگیری شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 12

 

قدم سوم. در این قدم باید با آب ساده و اسفنج سطح دیوارها را تمیز کرد. هنگام شستشوی دیوار ها باید از قسمت های بالایی دیوار شروع کرد و کم کم به سطوح پایین تر رسید. این کار از شکل گیری لکه های آب روی قسمت های تمیز و پاک شده جلوگیری می کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 13

 

حالت سوم. تمیز کردن دیوارهای پوشیده شده با رنگ اکریلیک

قدم اول. در ابتدا باید اتاق را برای تمیز کردن آماده کرد. برای این کار می بایست تمام تزییات مانند کارهای هنری، تابلوها و سایر موارد را از روی دیوار برداشت. هم چنین باید فضای اطراف دیوارها را خلوت کرد، به عنوان مثال باید مبلمان را از دیوارها دور کرد. زیرا در فرایند تمیز کردن دیوارها ممکن است گرد و غبار به وجود آمده باعث آلودگی سایر قسمت های خانه شوند. بنابراین بهتر است کف اتاق را نیز با یک پارچه پوشاند تا هنگام ریزش گرد و غبار و آوار باعث ایجاد آلودگی نشود.

قدم دوم. در قدم بعدی می بایست دیوارها را گردگیری کرد. برای این کار باید یک جارو برداشت و آن را با حوله پوشاند. سپس  با استفاده از جارو، دیوارها را از بالا به پایین پاک کرد. برای پاک کردن مواردی مانند تار عنکبوت ها حتماً باید به گوشه های دیوار به خوبی توجه کرد. برای دیوارهای بسیار کثیف توصیه می شود که پس از گردگیری، یک مرتبه با برس جاروبرقی از روی سطح دیوارها عبور کرد.

قدم سوم. در این قدم باید از آب گرم و یک پاک کننده ملایم همه منظوره استفاده کرد. همواره توصیه می شود که برای این کار از یک پاک کننده ملایم استفاده شود، در واقع هر چه این پاک کننده ملایم تر باشد، نتیجه بهتری به همراه خواهد داشت.

برای استفاده از پاک کننده ها باید مقدار کمی از آن را در یک سطل با آب گرم مخلوط کرد و سپس یک اسفنج را در آب فرو برد. سپس باید اسفنج را در امتداد دیوارها حرکت داد. با این کار گرد و غبار، لکه، آلودگی و آثار انگشت از بین می روند. نکته ای که قابل توجه است این است که مناطقی که اغلب لمس می شوند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند. هم چنین باید اطراف قسمت هایی از دیوار مانند دستگیره های در و کلید و پریزهای برق را نیز به خوبی تمیز کرد.

 

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 14

 

اگر روی دیوارها لکه هایی وجود دارند که بسیار سرسخت هستند می توان از یک پاک کننده قوی تر برای تمیز کردن آن ها استفاده کرد. اما اکیدا توصیه می شود که ابتدا در یک گوشه از دیوار این پاک کننده مورد آزمایش قرار بگیرد، زیرا ممکن است در زمان از بین بردن لکه، به رنگ زیرین آن نیز آسیب برساند و یا به طور کلی رنگ دیوار را نیز از بین ببرد.

قدم چهارم. در حین تمیز کردن دیوارها باید به شدت مراقب خروجی های برق بود. در واقع بهتر است قبل از تمیز کردن نواحی اطراف کلیدها، پریزها و خروجی های تلفن آب اضافی اسفنج به طور کامل تخلیه شود زیرا استفاده زیاد از آب در این قسمت ها می تواند خطرناک باشد. می توان به طور کلی اسفنج را به محل های خروجی برق و تلفن نزدیک نکرد. اما اگر شستشوی اطراف این مناطق یا خود پریزها ضروری به نظر می رسد، بهتر است قبل از این کار، برق محل کار را قطع کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 15

 

قدم پنجم. در پایان باید دیوارها را برای بار آخر شست. در واقع بعد از این که دیوارها کاملا تمیز شدند، باید محتویات سطل را بیرون ریخت. سپس محلول موجود در آن را را با آب زلال جایگزین نمود. سپس یک اسفنج تمیز برداشته و آن را در آب تمیز فرو برد. در قدم بعد باید دیوارها را با آب تمیز کاملا پاک کرد. در این مرحله نیز مجددا باید مراقب خروجی های برق و تلفن بود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 16

حالت چهارم. تمیز کردن دیوارهای پوشیده شده با روغنی

قدم اول. در ابتدا باید اتاق را برای تمیز کردن دیوارها آماده کرد. برای این کار و در قدم اول باید هر چیزی را که به دیوار آویزان است مانند کارهای هنری و تصاویر، تابلوها و غیره را از روی دیوار برداشت. هم چنین باید وسایل خانه مانند میز و مبل را از دیوارها دور کرد و پارچه ای را روی زمین قرار داد تا گرد و غبار، خاک و بقایایی را که در حین تمیز کردن دیوارها ریخته می شوند، محیط اطراف را آلوده نکنند.

قدم دوم. در قدم بعدی می بایست دیوارها را گردگیری کرد. برای این کار باید یک جارو برداشت و آن را با حوله پوشاند. سپس  با استفاده از جارو، دیوارها را از بالا به پایین پاک کرد. برای پاک کردن مواردی مانند تار عنکبوت ها حتما باید به گوشه های دیوار به خوبی توجه کرد. برای دیوارهای بسیار کثیف توصیه می شود که پس از گردگیری، یک مرتبه با برس جاروبرقی از روی سطح دیوارها عبور کرد.

قدم سوم. در قدم بعدی باید یک مخلوط از مواد شوینده و سرکه آماده کرد. برای این کار باید یک قاشق چایخوری از شوینده های ظرف را در یک چهارم آب گرم مخلوط کرد. در پایان نیز باید یک چهارم فنجان سرکه را نیز به مخلوط فوق اضافه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 17

 

قدم چهارم. در گام بعد باید دیوارها را با مخلوطی که در قدم قبل شرح داده است، تمیز کرد. برای این کار ابتدا باید یک پارچه یا اسفنج را در مخلوط فرو برده و سپس دیوارها را با آن پاک کرد. برای پاک کردن آلودگی، گرد و غبار، لکه و آثار انگشت باید اسفنج را به آرامی روی دیوار حرکت داد. باید به یاد داشت که مناطقی را که مرتبا در تماس با دست افراد هستند (مانند دستگیره های در) را نیز به خوبی تمیز کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 18

 

مناطقی که با چربی ها یا لکه های سخت پوشانده شده اند را می توان با پاک کننده های مخصوص یا قوی مورد هدف قرار داد. نکته قابل توجه در این موارد این است که باید این شوینده ها را ابتدا به صورت آزمایشی در قسمتی از دیوار آزمایش کرد و سپس برای پاک کردن لکه ها مورد استفاده قرار داد. زیرا این شوینده ها ممکن است به رنگ زیرین لکه ها آسیب برساند و یا به طور کلی آن را از بین ببرد.

قدم پنجم. در گام بعد و قبل از تمیز کردن اطراف خروجی های برق و تلفن باید اسفنج را به خوبی فشرد تا آب اضافی آن خارج شود. زیرا وجود آب در اطراف این خروجی ها می تواند به شدت خطرناک باشد. اگر تمیز کردن کلیدها، پریزها و خروجی های تلفن ضروری است، بهتر است قبل از تمیز کردن آن ها حتما اتصالات برق محل کار قطع شود.

قدم ششم. در مرحله پایانی باید دیوارها را به خوبی شست. برای این کار باید یک سطل را با آب تمیز پر کرد. سپس اسفنج یا پارچه تمیز را در آب فرو برده و دیواره ها را مجددا پاک کرد. با این کار هرگونه پاک کننده و باقیمانده های آن از بین خواهند رفت.

حالت پنجم. تمیز کردن دیوارهای کاغذ دیواری شده

قدم اول. برای تمیز کردن دیوارهای کاغذ دیواری شده نیز مانند حالت های قبل باید ابتدا آن ها را با جارو و دستمال یا جاروبرقی تمیز کرد. سپس کاغذ دیواری را با آب گرم و صابون و با کمک یک اسفنج نرم تمیز کرد. در واقع به عنوان یک قاعده کلی، می توان یک دیوار کاغذ دیواری را با آب صابون یا آب گرم با کمی آمونیاک به خوبی تمیز کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 19

 

قدم دوم. برای کاغذ دیواری های از جنس وینیل باید از مخلوط سرکه استفاده کنید. برای این کار باید پارچه ای را در مخلوط سرکه سفید و آب گرم خیس کرد و کاغذ دیواری ها را با آن تمیز کرد. نکته قابل توجه این است که باید از زدن مستقیم سرکه به کاغذ دیواری ها به شدت خودداری کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 20

 

در صورتی که لکه های موجود روی دیوار لکه های خاصی مانند لکه جوهر، مداد، چربی یا غیره باشد، می تواند از محصولات پاک کننده مخصوص این لکه ها استفاده کرد. اما بهتر است این محصولات را ابتدا در گوشه ای از کاغذ دیواری امتحان کرد تا باعث از بین رفتن یا آسیب به کاغذ دیواری نشود.

قدم سوم. در پایان باید کاغذ دیواری را با پارچه ای مرطوب در آب گرم تمیز کرد. این کار باعث می شود که محلول تمیز کننده به آرامی از بین برود. در نهایت نیز باید با یک حوله نرم کاغذ دیواری را خشک کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 21

حالت ششم. تمیز کردن دیوارهای چوبی

قدم اول. در این حالت نیز مانند حالت های قبل ابتدا باید دیوارهای چوبی را گردگیری کرد. برای این کار می توان از جارو، برس یا جاروبرقی استفاده کرد. از آن جایی که دیوارهای چوبی با رنگ پوشانده نشده اند، می توان این مرحله را کمی جدی تر انجام داد و گرد و غبار را کاملا از سطح دیوارها پاک کرد.

قدم دوم. در قدم بعدی باید برای شستن دیوارها باید از آب گرم و صابون استفاده کرد. برای این کار باید یک محلول شوینده ملایم را به آب گرم اضافه کرد تا یک ترکیب عالی برای تمیز کردن دیوارها به دست آید.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 22

 

قدم سوم. برای از بین بردن لکه های موجود روی دیوارهای چوبی می توان از یک مخلوط سرکه استفاده کرد. به این صورت که می بایست نصف فنجان سرکه سفید و آب گرم را در یک سطل مخلوط کرد. سپس یک حوله را به این مخلوط آغشته کرده و لکه ها را از داخل به سمت بیرون پاک کرد تا کاملا از بین بروند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 23

 

قدم چهارم. در مرحله پایانی باید دیوارها را با آب تمیز شست. در این مرحله نیازی به استفاده از شوینده ها نیست. در واقع باید برای شستشوی دیوارها از مقداری آب ساده استفاده کرد و سپس آن را با یک حوله تمیز خشک کرد. نکته مهم در این مرحله این است که برای جلوگیری از پوسیدگی احتمالی چوب، باید اطمینان حاصل کرد که دیوارها کاملا خشک شده اند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 24

نگهداری از دیوارهای تمیز شده

قدم اول. مهم ترین قدم برای نگهداری از دیوارهای تمیز شده، این است که باید آن ها را به طور مرتب تمیز کرد. یعنی می توان هر چند وقت یک بار دیوارها را گردگیری کرد. برای این کار می توان از جارو و حوله یا برس جاروبرقی استفاده کرد. تمیز کردن گرد و غبار به صورت منظم می تواند از کثیف شدن بیش از حد دیوارهای سفید جلوگیری کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 25

 

قدم دوم. برای داشتن دیوارهای تمیز باید از دیوارها در برابر رطوبت محافظت کرد. رطوبت می تواند باعث کثیف شدن یا حتی کپک زدن دیواره ها شود. دیوارهای سفید در مناطقی مانند آشپزخانه یا حمام نیاز به محافظت بیشتری در برابر رطوبت دارند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 26

 

قدم سوم. برای از بین بردن لکه ها می توان از آب ساده استفاده کرد. به محض این که لکه ای روی دیوار شکل گرفت می توان آن را با مقدار کمی آب گرم و اسفنج به راحتی از بین برد. این کار می تواند به جلوگیری از تجمع آلودگی ها و افزایش آن ها کمک می کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت یازدهم (روش های تمیز کردن دیوارها) 27

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید