آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی)

نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی)

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگسازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در بیستمین مقاله از این سری مقالات، به اقدامات لازم برای نقاشی دیوارهای خارجی ساختمان پرداخته می شود. در مقاله سوم و نوزدهم این مجموعه از مقالات، اقدامات کلی و عمومی برای نقاشی نمای ساختمان ارائه شده است، اما در این مقاله به طور خاص به نقاشی نماهای بتنی پرداخته می شود. این نما از زمان رومیان به عنوان روشی بادوام برای پوشش نما مورد استفاده قرار گرفته است. این پوشش به سختی دچار آسیب، ترک خوردگی می شود و در برابر آتش و نفوذ حشرات بسیار مقاوم است. پوشش بتنی یک ماده کامپوزیتی است که از نوعی سیمان، سنگدانه ای مانند ماسه یا شن و ترکیبی از آب و مواد شیمیایی ساخته می شود.

سطوح بتنی داخلی و خارجی همواره طرح خاکستری ساده و خسته کننده ای دارند. اما با استفاده از چند لایه رنگ می توان آن را جذاب و زیبا جلوه داد. رنگ آمیزی بتن کاری ساده و کم هزینه است که اکثر صاحبان خانه می توانند آن را انجام دهند و جلوه خانه خود را چند برابر کنند. باید توجه داشت که اگر خانه بتنی است یا پوشش بتنی دارد، بلافاصله پس از پیاده سازی باید رنگ آمیزی شود، زیرا یک رنگ آمیزی خوب و موفق می تواند بسته به نوع مواد به کار رفته در بتن، ماندگاری آن را 7 تا 25 سال افزایش دهد. در این راستا، در ادامه اقداماتی ارائه می شود که در سپری کردن یک پروژه نقاشی با کیفیت، بسیار تاثیرگذار هستند.

در بخش اول این مقاله، ابتدا نقاشی دیوارهای نما که از جنس بتن هستند شرح داده می شود. سپس اقدامات لازم برای نقاشی سطوح بتنی ساده که در حاشیه ساختمان مورد استفاده قرار دارند، ارائه می گردد. در پایان نیز نقاشی پاسیوهای خارجی ساختمان که با بتن پوشانده شده اند آموزش داده می شود.

 

 

نقاشی دیوارهای نمای بتنی

قدم اول. بلافاصله پس از پیاده کردن نمای سیمانی، باید دستورالعمل های سازنده را برای رنگ آمیزی آن مطالعه کرد. اما به طور کلی توصیه می شود که نمای سیمانی در عرض 90 روز پس از پیاده سازی رنگ شود تا قبل از قرار گرفتن در معرض شرایط آب و هوایی مختلف، به درستی به دیوار بچسبد. اما از آن جایی که مواد تشکیل دهنده بتن ها با یکدیگر متفاوت هستند، بهتر است تا حد امکان دستورالعمل های خود سازنده مطالعه و دنبال شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 1

قدم دوم. در قدم بعدی باید رنگ مناسب را برای پروژه انتخاب کرد. برای نمای ساختمان که در فضای باز قرار می گیرد، باید رنگی انتخاب شود که در برابر رطوبت و نور خورشید مقاوم باشد. برای این کار رنگ های بتن فضای باز برای پروژه های مربوط به نمای ساختمان موجود هستند. با این حال، رنگ های روغنی نیز می تواند برای این کار مورد استفاده قرار گیرند.

 

قدم سوم. در قدم بعد باید طبق نکات ارائه شده در مقاله “آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی)” باید میزان رنگ مورد نیاز برای نقاشی دیوارهای خارجی ساختمان را تخمین زد.

 

قدم چهارم. در گام بعد و پیش از شروع نقاشی، باید دیوار بتنی را تمیز کرد. برای پروژه های مربوط به نمای ساختمان، بهتر است از یک دستگاه شست و شوی برقی استفاده شود تا دیوار را از تمام خاک و گرد و غبارهای موجود پاک کند. اما اگر پروژه نقاشی برای قسمت کوچکی از نما انجام می شود، می توان از محلول آب و صابون و یک اسفنج نیز برای تمیز کردن دیوارها استفاده کرد.پس از پایان شست و شوی دیوارها، باید حدود دو تا چهار روز صبر کرد تا پوشش نما کاملا خشک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 2

قدم پنجم. در مرحله بعد باید هر گونه فرورفتگی در سطح دیوار، ترک خوردگی، حفره یا شکاف را با یک بتونه سخت و به وسیله کاردک بتونه پر کرد تا سطح دیوار کاملا یکدست شود. باید توجه داشت که ممکن است بعضی از آسیب دیدگی های دیوار به بیش از یک لایه بتونه نیاز داشته باشند. نکته مهم دیگر این است که قبل از ورود به مراحل بعدی، باید منتظر ماند تا بتونه کاملا خشک شود. این زمان طبق دستورالعمل هایی که سازنده محصول روی آن ذکر می کند تعیین می شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 3

قدم ششم. قبل از شروع رنگ آمیزی، بسیار مهم است که دیوار از نظر وجود رطوبت مورد بررسی قرار گیرد، زیرا رنگ روی دیواری که به درستی آب بندی نشده است، نمی چسبد. علاوه بر این از آن جایی که بتن یک ماده‌ متخلخل است، اگر به خوبی آب بندی نشود، می تواند به مرور زمان مقدار زیادی آب را به خود جذب کند. این آب جذب شده می تواند حاوی آلودگی ها و مواد شیمیایی مختلفی باشد که منجر به تخریب بتن شوند و یا لکه هایی در سطح رنگ ایجاد کنند.

برای انجام این بررسی، می توان یک نوار پلاستیکی یا یک تکه فویل را به دیوار چسباند، به طوری که تا حد امکان هوایی بین پلاستیک و دیوار وجود نداشته باشد. پس از گذشت 16 تا 24 ساعت، باید پلاستیک را بررسی کرد. اگر رطوبتی وجود نداشت، دیوار قبلا آب بندی شده است و می توان فرآیند رنگ آمیزی را روی آن انجام داد. اما اگر رطوبت در لایه پلاستیکی ایجاد شده باشد، یعنی بتن آب بندی نشده است. در این شرایط بهترین کار این است که به وسیله‌ یک قلم‌ مو، اسپری یا غلطک موادی نظیر  اورتان یا آسفالت پلیمریک روی سطح خارجی بتن پیاده شود تا آب بندی شده و بتوان رنگ را روی آن پیاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 4

 

قدم هفتم. در گام بعد باید یک لایه آستر روی بتن پیاده کرد. برای اعمال آستر می توان از غلطک یا قلم مو استفاده کرد. فارغ از نوع وسیله ای که مورد استفاده قرار می گیرد باید اطمینان حاصل کرد که پرایمر به طور یکنواخت، روی سطح اعمال می شود. سپس باید 24 ساعت منتظر ماند تا لایه آستر خشک شود. اگر پس از گذشت این زمان، هم چنان سطح اولیه دیوار قابل مشاهده باشد، بهتر است از لایه دوم آستر نیز استفاده شود تا کیفیت نهایی رنگ را افزایش دهد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 5

قدم هشتم. پس از انجام اقدامات فوق، می توان رنگ آمیزی دیوار را شروع کرد. بهتر است رنگ حداقل در 3 لایه نازک اعمال شود تا کیفیت نهایی آن افزایش پیدا کند. رنگ بتن را می توان با غلطک، قلم مو یا اسپری پیاده کرد، فقط مهم است که رنگ رگه دار نباشد یا مسیر حرکت قلم مو در آن مشخص نباشد. در پایان کار نقاشی، باید منتظر ماند تا رنگ کاملا خشک شود، این زمان ممکن است حدود 24 ساعت طول بکشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 6

 

نقاشی سطوح بتنی ساده در اطراف ساختمان

قدم اول. مانند حالت قبل، در اولین قدم باید سطح بتن را آماده کرد. برای این کار ابتدا باید برگ های روی سطح، زباله ها و کثیفی ها را جمع آوری کرد. سپس با استفاده از دستگاه شست و شوی برقی یا اسکرابر یا برس سیمی به همراه آب و صابون، رنگ های قدیمی و گرد و غبار موجود را شست. در واقع باید هر گونه کثیفی یا زباله ای که به بتن چسبیده است یا خزه هایی که در سطح بتن شکل گرفته اند را پاک کرد. اما اگر لکه‌هایی جذب بتن شده باشند ولی هیچ برآمدگی ایجاد نکرده باشند، نیازی نیست زمان زیادی را برای پاک کردن آن ها صرف کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 7

قدم دوم. پس از تمیزکاری اولیه، باید مناطق متراکم روغنی یا گریسی را با تری سدیم فسفات (TSP) پاک کرد تا در آینده رنگ با آن ها واکنش نداده و تغییر نکند. برای استفاده از تری سدیم فسفات فقط باید آن را با توجه به نسبت نوشته شده روی بسته بندی با آب مخلوط کرد. سپس باید با استفاده از محلول به دست آمده هرگونه لکه روغن را شست. بسیار مهم است که پس از اتمام کار و از بین رفتن لکه ها، سطح بتن مجددا شسته شود تا مواد پاک کننده کاملا از بین رفته و فرآیند نقاشی را تحت تأثیر قرار ندهند. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که قبل از ادامه کار، باید زمانی را برای خشک شدن سطح بتن در نظر گرفت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 8

قدم سوم. در گام بعد برای رفع هر گونه آسیب مانند ترک، بریدگی، حفره یا سطوح ناهموار، باید از بتونه مخصوص بتن استفاده کرد. این کار به منظور یکدست و صاف کردن سطح بتن انجام می شود. برای رسیدن به این هدف باید تا حد امکان هرگونه شکستگی و ترک خوردگی را برطرف کرد، زیرا این قسمت ها، محل هایی هستند که بعدا باعث ایجاد رطوبت زیر رنگ می شوند و آن را از سطح جدا می کنند. نکته ای در انجام هر چه بهتر این مرحله کمک می کند، دنبال کردن دستورالعمل های سازنده بتونه بتن است.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 9

قدم چهارم. در این مرحله نیز مانند توضیحاتی که در بخش قبل داده شد، باید سطح بتن را آب بندی کرد. اگر چه ممکن است این کار هزینه بر باشد، اما بهترین راه برای جلوگیری از ورود رطوبت به بتن است. زیرا رطوبت محبوس شده در بتن ممکن است پس از پایان فرآیند نقاشی بالا آمده و رنگ را خراب کند.

قدم پنجم. قبل از شروع فرآیند نقاشی باید پیش بینی آب و هوا را بررسی کرد تا اطمینان حاصل شود که دو، سه روز متوالی هوا ابری و بارانی نباشد، زیرا باید بین هر لایه زمان کافی به رنگ داد تا کاملا خشک شود. البته باید توجه داشت که رنگ های مختلف زمان خشک شدن خاص خود را دارند، بنابراین همیشه دستورالعمل های سازنده را در این مورد بررسی کرد. در برخی موارد، خشک شدن کامل رنگ ممکن است تا 24 ساعت طول بکشد. به همین دلیل مهم است که زمان کافی برای تکمیل فرآیند نقاشی در نظر گرفته شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 10

 

قدم ششم. برای شروع نقاشی ابتدا باید یک لایه آستر که برای بتن مناسب را با غلطک روی سطح پیاده کرد. این کار باعث چسبندگی بهتر رنگ به سطح می شود. در این مرحله نیز باید دستورالعمل های سازنده را دنبال کرد تا کاربرد و زمان خشک شدن آستر مشخص شود. باید توجه داشت که اگر قرار است رنگ آمیزی روی یک رنگ قدیمی یا در فضای باز انجام شود، برای رسیدن به کیفیت بالاتر، بهتر است از دو لایه آستر استفاده شود، اما باید دقت کرد که قبل از استفاده از لایه دوم، لایه اول باید کاملا خشک شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 11

قدم هفتم. سپس باید رنگ مناسب برای رنگ آمیزی بتن را انتخاب کرد. بهترین گزینه برای کار روی سطح کفی بتنی، رنگ های بنایی هستند که برای انقباض و انبساطی که با تغییر دما در بتن رخ می دهد مناسب باشند. این رنگ ها با عنوان رنگ ها یا پوشش های الاستومری شناخته می شوند. از آنجایی که این پوشش ها بسیار ضخیم تر از رنگ های معمولی هستند، برای پیاده سازی آن ها باید حتما از غلطک یا قلم مو با ظرفیت بالا استفاده کرد.

قدم هشتم. در گام بعد و طبق مقاله “راهنمای جامع استفاده از غلطک رنگ برای نقاشی ساختمان” باید با استفاده از غلطک، یک لایه نازک و یکنواخت از رنگ را روی سطح اعمال کرد. برای این کار باید از یکی از گوشه های سطح شروع و به آرامی و به طور یکنواخت در کل سطح کار کرد. باید توجه داشت که مهم نیست که در لایه اول پوشش کامل ایجاد شود، زیرا معمولا برای رسیدن به پوشش کامل به دو یا سه لایه رنگ نیاز است، در این مرحله فقط باید به یکنواخت پیاده شدن رنگ توجه داشت.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 12

قدم نهم. پس از گذشت 24 ساعت، می توان لایه دوم رنگ را پیاده کرد. همان طور که در گام قبل گفته شد باید حداقل یک لایه دیگر رنگ را به صورت نازک پیاده کرد، اما در صورت تمایل می توان لایه سوم را نیز برای داشتن رنگ عمیق تر و پوشش یکنواخت تر اضافه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 13

قدم دهم. قبل از پا گذاشتن یا قرار دادن هر چیزی روی بتن، باید یک یا دو روز منتظر ماند تا رنگ روی بتن کاملا خشک شود. در واقع بسیار مهم است که لایه نهایی رنگ را حداقل به مدت 24 ساعت قبل از انتقال اقلام روی یا نزدیک بتن، پیاده کرد تا نتیجه کار ظاهری صاف و حرفه ای داشته باشد.

 

نقاشی سطوح بتنی در پاسیوهای خارجی ساختمان

قدم اول. مانند تمام فرآیندهای نقاشی، قبل از شروع کار، ابتدا باید محل مورد نظر را تخلیه کرد. تمام مبلمان، تزئینات، گیاهان، گلدان ها، اسباب بازی ها و هر چیز دیگری که در پاسیوی خارجی ساختمان قرار دارد باید به محل دیگری منتقل شود. هم چنین باید گیاهان و محوطه های اطراف پاسیو را با برزنت پوشاند تا از آن ها در برابر محلول های تمیز کننده و ریزش آب محافظت شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 14


قدم دوم. در قدم بعد باید ترک یا ترک های موجود روی سطح پاسیو را با برس سیمی تمیز کرد. سپس با استفاده از جاروبرقی یا ابزارهای دمنده، گرد و غبار و کثیفی را با جاروبرقی یا ابزارهای دمنده از داخل ترک ها خارج کرد. سپس ترک ها را با پرکننده ترک بنایی پر کرد. برای این کار بسته به برند، می توان پرکننده را با اسکراپر یا تفنگ درزبندی (در صورت لزوم) داخل ترک ها تزریق کرد. اما برای پر کردن ترک‌های عمیق‌ تر یا گسترده‌ تر، باید کار پرکردن حفره را در چند مرحله انجام داد، به این صورت که هر بار به اندازه پنج میلی‌متر از حفره را پر کرد و سپس زمانی را مطابق دستورالعمل محصول، برای خشک شدن آن در نظر گرفت.

یکی از نکات مهم هنگام تعمیر سطح بتن، توجه به خشک بودن آن است. اگر بتن کمی مرطوب است، بهتر است با یک ابزار خشک کن یا تفنگ حرارتی سطح آن را خشک و پس از گذشت پانزده دقیقه، تعمیر حفره ها را شروع کرد. اما اگر پس از پانزده دقیقه آب بیشتری به داخل شکاف نفوذ کرده باشد، ابتدا باید محل ورود آب را مشخص و مسدود کرد و سپس زمانی را منتظر ماند تا سطح بتن به صورت خود به خود خشک شود. این کار بر کیفیت نهایی رنگ تاثیر زیادی دارد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 15

قدم سوم. در گام بعد باید خزه، ریشه و هر چیزی را که روی سطح بتن رشد کرده است را بیرون کشید. سپس باید با استفاده از واشر فشار، یا جارو و آب، پاسیو را از بالا به سمت پایین تمیز کرد. با این کار تمام آلودگی ها و زباله ها از سطح پاک می شوند. برای از بین بردن علف های هرزی که احتمالا بین درزهای بتن رشد کرده اند، می توان از علف کش نیز استفاده کرد. علف کش ها مواد شیمیایی هستند که از رشد علف های هرز جلوگیری کرده و آنها را از بین می برند. برچسب روی این محصولات، چگونگی استفاده ایمن و موثر از آن ها را شرح می دهد، اما نکته مهم این است که پاکسازی علف های هرز با استفاده از علف کش ها باید حداقل دو هفته قبل از شروع کار انجام شود تا به رنگ آسیب نرساند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 16

 

قدم چهارم. از آن جایی که سطح بتن می تواند کثیفی و چربی را جذب و به دام بیندازد، در قدم بعدی باید سطح آن را کاملا تمیز کرد. برای اطمینان از تمیز بودن کامل و داشتن سطحی تازه برای چسبیدن رنگ، باید بتن را با محصولی شست که موادی مانند تری سدیم فسفات، اسید موریاتیک، یا اسید فسفریک در ترکیب آن وجود داشته باشد و سطح را کاملا تمیز کند. به علاوه اگر چه این محصولات برای پاک کردن رنگ قدیمی طراحی نشده اند، اما در فرآیند پاکسازی رنگ قدیمی (که قبل از نقاشی باید از بین برود) بسیار موثر هستند. هنگام استفاده از این محصولات حتما باید از دستکش پلاستیکی، عینک، ماسک، چکمه های پلاستیکی و لباس محافظ استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 17

قدم پنجم. پس از تمیز کردن سطح با محصولات پاک کننده، باید سطح را به خوبی شست. برای این کار بهتر است از یک واشر برقی استفاده شود، زیرا این کار زباله های اضافی، رنگ های قدیمی و برگ ها، رسوب نمک سفید رنگ که روی سطوحی مانند بتن و گچ ایجاد می شود، را از بین ببرد.

باید توجه داشت که اگر پس از طی مراحل بالا، باز هم رنگ قدیمی روی بتن باقی مانده باشد، باید آن را با یک برس سیمی شست و شستشوی برقی را تا زمانی که این رنگ ها کاملا از بین بروند ادامه داد. نکته مهم دیگر این است که اگر در مراحل قبل از محلول اسیدی برای تمیز کردن بتن استفاده شده است، قبل از آبکشی باید PH سطح را با پاشیدن جوش شیرین روی آن، خنثی کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 18

قدم ششم. در گام بعد همان طور که در ابتدای مقاله توضیح داده شد، باید سطح را از نظر وجود رطوبت مورد بررسی قرار داد تا در فرآیند چسبیدن رنگ به سطح اختلالی ایجاد نشود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 19

قدم هفتم. در گام بعد و قبل از شروع نقاشی، باید رنگ مناسب را برای سطح انتخاب کرد. از آنجایی که رنگ آمیزی بتن در فضای باز انجام می شود، هر رنگی برای این کار مناسب نیست، زیرا رنگ های غیر مناسب احتمالا روی سطح بتنی ترک می خوردند و اندکی پس از اعمال پوسته پوسته می شوند.

اما انواع مختلفی از رنگ وجود دارد که برای پاسیو بتنی در فضای باز کاربردی هستند، به عنوان مثال، رنگ های بتن که حاوی درزگیر یا ویژگی های ضد آب هستند، به گونه ای طراحی شده اند که در برابر آب، نمک، روغن و گریس مقاومند. هم چنین رنگ های نمای اکریلیک، پایه آب یا روغنی که برای کف، پاسیو یا ایوان طراحی شده اند میز گزینه های خوبی هستند، زیرا برای استفاده بیرونی و مقاوم در برابر حجم زیاد رفت و آمد طراحی شده‌ اند. رنگ های نما که حاوی چسب و اپوکسی هستند، اگرچه ممکن است به خوبی با بتن پیوند بخورند، اما لزوما از بتن در برابر عناصر محافظت نمی کند. قابل ذکر است که پوشش های مناسب برای پارکینگ نیز می توانند در این قسمت از خانه، انتخاب مناسبی باشند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 20

 

قدم هشتم. پس از انتخاب رنگ باید طیف رنگی آن را نیز انتخاب کرد. برای انتخاب رنگ مناسب، می توان به نمای بیرونی خانه توجه کرد که با چه طیفی نقاشی شده و یا این که مبلمان پاسیو چه رنگی است. علاوه بر این می توان از یک متخصص برای انتخاب طیف رنگی مناسب کمک گرفت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 21

قدم نهم. پس از انتخاب نوع و طیف رنگ باید محاسبات اولیه ای را برای تعیین تعداد قوطی رنگ لازم برای پوشش سطح پاسیو انجام داد. این حجم با توجه به شکل پاسیو و میزان پوشش دهی رنگ انتخابی انجام می شود. هم چنین باید تعداد لایه های مورد نیاز برای پوشش کامل سطح را نیز در این محاسبات در نظر گرفت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 22

 

قدم دهم. قبل از شروع نقاشی، توصیه می شود که از سطوحی که قرار نیست نقاشی شوند با استفاده از نوار مخصوص نقاشی محافظت شود. این قسمت ها شامل درب ها، حاشیه نرده ها یا ستون ها و غیره می شود. در صورت لزوم می توان قسمت هایی از زمین را نیز با برزنت پوشاند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 23

قدم یازدهم. در حالت ایده‌آل، بهتر است نقاشی در یک روز خشک شروع شود، زمانی که 24 ساعت گذشته بارانی نبوده باشد، و در پیش‌بینی چند روز آینده نیز هیچ بارانی انتظار نرود. هم چنین بهترین دما برای نقاشی در فضای باز حدود 10 درجه سانتیگراد است.

قدم دوازدهم. در گام بعد باید یک لایه آستر روی بتن پیاده کرد. استفاده از آستر تعداد لایه های مورد نیاز رنگ برای پوشش مناسب سطح را کاهش می دهد. هم چنین از آن جایی که آستر نسبت به رنگ ویسکوزیته کمتری دارد، بسیار بهتر جذب بستر بتن می شود و چسبی ایجاد می کند که رنگ به آن می چسبد. باید توجه داشت که اگر از آستر استفاده نشود و رطوبت در قسمت پاسیو وجود داشته باشد، رنگ بلافاصله پس از پیاده سازی، پوسته پوسته می شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 24

قدم سیزدهم. در گام بعد باید نقاشی پاسیو را آغاز کرد. این کار را باید ابتدا از اطراف لبه های پاسیو شروع کرد. باید از یک قلم موی رنگ کوچک برای اعمال یک لایه رنگ در اطراف لبه ها، درزها یا سایر قسمت هایی که نقاشی آن ها با غلطک یا قلم موی بزرگتر امکان پذیر نیست، استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 25

برای نقاشی بقیه قسمت ها باید یک نقطه شروع، مانند یک گوشه داخلی در مقابل خانه را انتخاب کرد و از آنجا به سمت خارج پاسیو نقاشی را انجام داد. برای این مرحله می توان از یک غلطک با دسته بلند استفاده کرد تا از آسیب به کمر، زانو و مچ دست جلوگیری کند. هم چنین اگر به جای غلطک از قلم مو استفاده می شود، باید مطمئن شد که قلم مو به اندازه کافی بزرگ است و یک منطقه بزرگ را می پوشاند، زیرا در غیر این صورت قبل از اتمام یک بخش، ممکن است رنگ خشک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 26

 

قدم چهاردهم. در گام بعد و قبل از پیاده سازی لایه دوم رنگ، باید زمانی را برای خشک شدن رنگ در نظر گرفت. سپس برای رسیدن به یک پوشش مناسب باید دو یا سه لایه رنگ پیاده کرد. توصیه می شود که برای یکنواختی رنگ لایه های رنگ در جهات مختلف پیاده شوند. پس از پایان نقاشی باید حدود یک هفته منتظر ماند و سپس مبلمان و وسایل پاسیو را به محل منتقل کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و یکم نقاشی دیوارهای خارجی (بتنی) 27

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید