آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی)

نقاشی دیوارهای خارجی

 

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگسازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در نوزدهمین مقاله از این سری مقالات، به اقدامات لازم برای نقاشی دیوارهای خارجی ساختمان پرداخته می شود. برای انجام این پروژه ابتدا باید آماده سازی های لازم انجام شود که در سومین مقاله آموزش گام به گام نقاشی ساختمان با عنوان «آماده سازی های دیوارهای خارجی» به آن پرداخته شده است. پس از آماده کردن دیوارهای خارجی می توان با مواردی که در ادامه شرح داده می شود، دیوارهای خارجی ساختمان را نقاشی کرد.

واضح است که پس از مدتی، نمای خانه یا ساختمان دچار فرسایش می شود و جذابیت بصری خود را از دست می دهد. بنابراین انجام تغییرات در آن می تواند باعث تغییر فضای خانه شود. علاوه بر این استفاده از یک رنگ مناسب روی نمای خانه، با قرار دادن سدی پیشگیرانه، در برابر باد و رطوبت و سایر تهدیدهای آب و هوا از خانه محافظت می کند. اگر چه کارهای زیادی برای آماده سازی و نقاشی دیوارهای خارجی خانه مورد نیاز است، اما با انجام کامل آن ها می توان به کیفیت بالایی از نمای خارجی دست یافت.

 

قدم اول. تخمین میزان رنگ خارجی مورد نیاز

مسلما تعیین رنگ مورد نیاز برای فضاهای خارجی و نمای ساختمان نیز بسیار حائز اهمیت است و انجام این کار پیش از شروع نقاشی می تواند مراحل بعدی کار را ساده تر کند. برای برآورد مقدار رنگ مورد نیاز، ابتدا باید محیط ساختمان (یعنی دور تا دور ساختمان) و ارتفاع (در این اندازه نباید ارتفاع شیروانی را منظور کرد) آن را اندازه گیری کرده و آن ها را در یکدیگر ضرب نمود. سپس باید این عدد را در میزان پوشش دهی رنگ مورد نظر (این عدد معمولا روی بسته بندی محصولات نوشته شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد) تقسیم کرد. عدد به دست آمده از این مرحله، تعداد گالن های مورد نظر را برای پیاده کردن یک لایه رنگ روی نما نشان می دهد. اما به طور کلی توصیه می شود که رنگ، یک گالن بیشتر از عدد به دست آمده تهیه شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 1

نکته دیگری که باید آن را در نظر داشت، جنس نمای ساختمان است. بعضی از نماهای ساختمان که از جنس گچ و آجر هستند، ممکن است به 10 تا 15 درصد بیشتر از دیوارهای داخلی به رنگ احتیاج داشته باشند. بنابراین در صورت لزوم می توان این عدد را نیز در محاسبات منظور کرد. از سوی دیگر روش کاربرد و پیاده سازی رنگ نیز ممکن است بر روی میزان رنگ مورد نیاز تأثیر بگذارد. به عنوان مثال اسپری های رنگ ممکن است به دو برابر رنگ (برای همان ابعاد دیوار) نسبت به قلم مو یا غلطک احتیاج داشته باشند.

 

 

قدم دوم. انتخاب رنگ خارجی مناسب

انتخاب طیف رنگی مناسب برای فضای بیرونی ساختمان ممکن است کار دشواری به نظر برسد، اما با برخی برنامه ریزی ها و در نظر گرفتن نکات مهم، می توان به راحتی بهترین رنگ ها را برای فضای بیرونی انتخاب کرد. برای این کار می توان از یک طیف رنگی که می تواند از میان رنگ های اصلی باشد، برای پوشاندن دیوارها استفاده کرد و سپس با استفاده از یک یا دو رنگ دیگر این رنگ ها را تکمیل و جذاب تر کرد. نکات پر کاربرد برای این کار در ادامه آورده شده است.

نکته اول.  می توان برای نمای بیرونی از طرح های پایه و پر کاربرد استفاده کرد. برای این کار در ابتدا می توان یک سبک مشخص را برای نمای ساختمان انتخاب کرد تا رنگ ها محدودتر شوند. به عنوان مثال می توان برای روشن کردن فضای از یک رنگ روشن استفاده کرد. یا برای حفظ قدمت ساختمان های قدیمی از یک پالت رنگی کلاسیک مانند بژ، آجر قرمز و کرم کمک گرفت. یا اگر قرار است ظاهر خانه مدرن باشد، رنگ های جسورانه ای مانند قرمز یا آبی را انتخاب کرد و یا از سایه های سنگی خاکستری، سفید استفاده نمود. هم چنین می توان برای جذاب کردن یک ترکیب رنگی از رنگ های گرم و مثل رنگ های متمایل به قرمز یا سبز ایجاد کرد.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 2

علاوه بر این می توان از دو رنگ متفاوت برای نمای ساختمان استفاده کرد. از یک رنگ برای کرکره ها، در و پنجره ها و از یک رنگ برای نقاشی نما و دیوارها کمک گرفت، خود این کار باعث می شود تا با ایجاد رنگ های ناگهانی نمای ساختمان ساده و بی نظیر به نظر برسد. به عنوان مثال، برای داشتن ظاهری کلاسیک و بی انتها کرم روشن را برای نما و آبی تیره را برای کرکره و در و پنجره انتخاب کرد. هم چنین می توان دیوارها را با زرد روشن و در و پنجره ها را با رنگ سبز نقاشی کرد.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 3

هم چنین در راستای انتخاب رنگ های پایه، می توان از یک طرح تک رنگ استفاده کرد تا نمای ساحتمان بسیار یک دست و مرتب شود. به عنوان مثال، می توان طیف کرم روشن را انتخاب نمود. یا برای ایجاد کمی رنگ و انرژی از زرد یا آبی روشن استفاده کرد. در این شرایط استفاده از رنگ های روشن به بزرگتر جلوه دادن ساختمان بسیار کمک می کند. به عنوان مثال می توان از طیف های رنگی شامل سفید، برنزی، کرم، بژ استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 4

 

اما اگر ابعاد ساختمان کمی عجیب و بزرگ باشد، برای متعادل کردن فضا می توان از رنگ های تیره استفاده کرد. این رنگ ها فضای خانه را کوچک تر از حالت عادی خود نشان می دهند. به عنوان مثال می توان از رنگ هایی مانند خاکستری، آبی، قهوه ای و سبز استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 5

 

نکته دوم.  میزان نور طبیعی موجود در محل قرارگیری ساختمان نیز می تواند در انتخاب رنگ مناسب موثر باشد. باید میزان تابش نور خورشید و یا نور چراغ های خیابان را در این زمینه در نظر گرفت. اگر ساختمان در مجاورت درختان زیادی قرار داشته باشد، رنگ استفاده شده برای نما، تیره تر از حالت طبیعی خود به نظر می رسد. بنابراین می توان از طیف های روشن تر رنگ مورد نظر استفاده کرد. هم چنین از آن جایی که نورهای مصنوعی، مانند نورهای موجود در خیابان ها، رنگ را روشن تر از حالت عادی خود نشان می دهند، انتخاب یک سایه تیره برای ایجاد تعادل در ظاهر کلی ساختمان می تواند تمایز ایجاد کرده و در جذابیت نما مفید باشد.

از سوی دیگر برای ایجاد تمایز، بهتر است از رنگ هایی متفاوت با نمای ساختمان های اطراف استفاده شود، زیرا در شهرهای بزرگ این کار می تواند باعث ایحاد تنوع و زیبایی فضا شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 6

 

نکته سوم.  می توان از رنگ های مکمل نیز برای زیباتر کردن نما استفاده کرد. برای این کار می توان از رنگ های اصلی استفاده و کمک گرفت. انتخاب سایه های قرمز، آبی و زرد بسیار جذاب است. به عنوان مثال، قسمت بیرونی با رنگ آبی و پنجره ها را با رنگ زرد روشن و در ورودی را با قرمز سوخته نقاشی کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 7

 

قدم سوم. نقاشی نمای ساختمان

قدم اول. در قدم اول، باید سطح خانه را تمیز کرد. برای این کار می توان از یک شلنگ برای شستن دیوارها استفاده کرد و یا با یک برس سیمی و مقداری آب گرم و صابون تمام آلودگی های سطح نما را پاک کرد. هم چنین می‌توان از یک دستگاه شستشوی برقی برای تمیز کردن آلودگی ‌های سرسخت و حذف لکه ‌های رنگ استفاده کرد، اما باید توجه داشت که این دستگاه آسیبی به نما وارد نکند. نکته قابل توجه این است که فارغ از نوع وسیله انتخابی برای تمیز کردن سطح باید این فرایند را از بالا به پایین انجام داد. هم چنین قبل از انجام ادامه کار، باید، زمان کافی را برای خشک شدن سطح در نظر گرفت.

 

قدم دوم. در گام بعد رنگ های قدیمی و معیوب روی سطح خانه را از بین برد که شامل هر رنگی  که شل، خرد و یا پوسته پوسته شده باشد، می شود. زیرا وجود این رنگ ها باعث می شود که رنگ تازه به خوبی به سطح نما نچسبد. برای این کار می توان از یک برس سیمی یا خراش دهنده رنگ و یا از یک سنباده برقی استفاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 8

 

قدم سوم. در قدم بعد و قبل از شروع رنگ آمیزی، باید قسمت های آسیب دیده نما را بررسی کرده و هر گونه تعمیرات لازم را انجام داد. در این بررسی باید به دنبال قسمت های زنگ زده، کپک زده، ترک خورده بود. بسیار مهم است که تمام قسمت های نما از جمله زیر بام و اطراف فونداسیون، اطراف پنجره‌ها و درها مورد بررسی قرار گیرند، زیرا ممکن است در این قسمت ها درزگیری یا بتونه قدیمی وجود نداشته باشد یا نیاز به تعویض داشته باشند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 9

 

قدم دوم. قبل از شروع فرآیند نقاشی باید نکات ایمنی لازم را در نظر داشت.

نکته اول. اول این که از دستکش های کاری مناسب استفاده شود. هنگام استفاده از دستگاه اسپری رنگ نیز باید نکات ایمنی را به صورت کامل رعایت کرد. به این صورت که حتما باید از عینک ایمنی و ماسک استفاده کرد تا از رسیدن مواد مضر و شیمیایی به ریه ها کاملا جلوگیری شود. هم چنین باید مطمئن شد که پنجره ها، درها و هر وسیله ای که در معرض دید قرار دارد به خوبی پوشانده شوند تا از اسپری بیش از حد و کنترل نشده رنگ به آن در امان باشند.

نکته دوم. هم چنین باید مراقب رنگ های سربی که ممکن قبل از این در نمای ساختمان به کار برده شده باشد، بود. در نمای بعضی از خانه هایی که قبل از سال 1357 ساخته شده اند، رنگ هایی حاوی سرب به کار برده شده است و قرار گرفتن در معرض آن ها می تواند برای سلامتی انسان مضر باشد.

نکته سوم. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت، طرز استفاده از نردبان است. بسیار مهم است که هنگام استفاده از نردبان، کاملا محتاط بود. به این صورت که هنگام ایستادن روی نردبان، هرگز نباید بیش از یک بازو با آن فاصله داشت. در عوض، باید تا آنجا که ممکن است در یک نوار افقی نقاشی را انجام داد، سپس نردبان را جا به جا کرد و در همان خط نقاشی را ادامه داد. هم چنین باید اطمینان حاصل کرد که نردبان به اطراف متمایل نشود و تقریبا یک چهارم از کل طول آن با قسمت پایینی خانه فاصله داشته باشد.

نکته چهارم. علاوه بر این، نکاتی نیز باید در مورد محافظت از پنجره ها و درها در نظر گرفته شود. به این صورت که هنگام رنگ آمیزی پنجره ها، باید با استفاده از محافظ شیشه (یک پارچه قدیمی، یا روزنامه باطله)، شیشه را از پاشش رنگ محافظت نمود. این کار را می توان برای سایر قسمت هایی که قرار نیست نقاشی شوند، مانند کنتور گاز و غیره نیز به کار برد.

غیر از توجه به پنجره ها، اگر ابتدا دستگیره های درب ها، کلیدها و پلاک از روی سطوح نمای ساختمان جدا شوند، فرآیند رنگ آمیزی آسان تر خواهد شد. در حالت ایده آل می توان درب را از لولای آن برداشته و قبل از رنگ آمیزی، آن را از نما جدا کرد.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 10

قدم چهارم. در قدم بعدی باید نوع روش نقاشی مشخص شود. این روش ها که شامل استفاده از شما قلم مو، غلطک یا دستگاه سمپاش رنگ هستند، مزایا و معایب متفاوتی دارند و انتخاب یکی از آن ها یک ترجیح شخصی است. به همین دلیل هر کدام از این روش ها به طور جداگانه توضیح داده می شوند.

استفاده از قلم مو. بسیاری از افرادی که برای اولین بار نمای خانه های خود را نقاشی می کنند، ترجیح می دهند از قلم مو استفاده کنند، زیرا این وسیله قابل کنترل تر است و شرایط بهتری را برای نقاشی با دقت فراهم می کند. برای استفاده از قلم مو، ابتدا باید آن را به رنگ آغشته کرد به طوری که موی های سر آن تا نیمه پوشانده شود. سپس باید در چندین نقطه رنگ را به صورت افقی روی سطح پیاده کرد. سپس باید با حرکات عقب و جلو سطح را کاملا رنگ کرد تا نقاط خالی پر و پوشش یکنواختی ایجاد کند.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 11

استفاده از غلطک. این وسیله نیز برای افراد مبتدی گزینه مناسبی است، اما نسبت به قلم مو نیاز به کنترل بیشتری دارد. برای استفاده از غلطک، ابتدا باید آن را در رنگ به خوبی غلطاند تا همه قسمت های آن به طور یکنواخت پوشانده شود. سپس باید رنگ را با استفاده از ضربات متقاطع روی سطح پیاده کرد. سپس باید با حرکات از بالا به پایین، همان قسمت را نقاشی کرد تا شکاف ها کاملا پر شوند.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 12

استفاده از دستگاه اسپری رنگ. این وسیله نیاز به مهارت و تخصص بیشتری دارد، اما می تواند سرعت انجام نقاشی را به صورت چشمگیری افزایش دهد. برای استفاده از دستگاه اسپری رنگ، ابتدا باید رنگ مورد نظر را در دستگاه بارگیری کرد. سپس می بایست دستگاه را به حالت ایستاده نگه داشته و در فاصله پانزده تا سی سانتی متری دیوار پاشش رنگ را با حرکات افقی آغاز کرد. توصیه می شود که این حرکت قبل از کشیدن ماشه آغاز شود تا از رسوب زیاد رنگ در یک منطقه جلوگیری شود.

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 13

با وجود توضیحاتی که در بالا ذکر شد، توصیه می شود برای کنترل بهتر و دقت بالاتر از قلم موی نقاشی استفاده شود، زیرا افرادی که در استفاده از دستگاه های اسپری رنگ متخصص نیستند، ممکن است هنگام استفاده از این ابزار آلودگی های رنگی زیادی را در فضا ایجاد کنند. البته می توان از یک غلطک رنگ کوچک نیز برای سرعت بخشیدن به فرایند نقاشی کمک گرفت. اما از آن جایی که غلطک ها در مناطقی که جنس سختی دارند، نمی توانند پوشش خوبی ایجاد کنند و دقت بالایی ندارند، بهتر است فقط در نمای اطراف ساختمان، آجرها و درهای بزرگ از آن ها استفاده شود.

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت که باید از قلم مو های نقاشی به خوبی مراقبت کرد و بعد از هر جلسه نقاشی آن ها را به خوبی شست. با انجام این کار طول عمر قلم موها به طور چشمگیری افزایش پیدا می کند. نکات لازم در این زمینه در بخش «راهنمای استفاده از قلم مو نقاشی ساختمان» و «راهنمای استفاده از غلطک ساختمان» به طور کامل شرح داده شده است.

 

قدم سوم. برای شروع بهترین راه این است که فرآیند نقاشی از قسمت های بالایی نمای خانه شروع و به سمت پایین ادامه پیدا کند. بیایید. این روش با دو هدف انجام می شود. اول این که به نقاش اجازه می دهد تا هنگام کار به جای بالا رفتن از نردبان، از آن پایین بیاید و از سقوط های احتمالی جلوگیری کند. هم چنین با رعایت این نکته هنگام آماده سازی یا پیاده سازی رنگ، قسمت های پایین نما که تازه نقاشی شده اند در معرض آلودگی قرار نخواهند داشت. بنابراین می توان گفت که رنگ آمیزی از بالا به پایین ظاهری یک دست تر و با کیفیت تر خواهد داشت.

نکته دیگری که هنگام نقاشی نما باید به آن توجه داشت این است که در حالت ایده آل نقاشی باید از سمت چپ شروع و به سمت راست ادامه پیدا کند، زیرا این کار به نقاش کمک می کند که کیفیت سطوح نقاشی شده را بهتر مورد بررسی قرار دهد.

توصیه می شود که رنگ مورد نیاز به یک ظرف کوچکتر انتقال داده شود تا از مشکلاتی مانند افتادن یا ریختن ظرف بزرگ و پخش شدن رنگ زیاد در محیط جلوگیری شود. علاوه بر این متعادل نگه داشتن یک ظرف کوچکتر در ارتفاع بسیار آسان تر است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 14

 

نکته دیگری که در هنگام پیاده سازی رنگ باید در نظر داشت این است که همواره توصیه می شود که برای نقاشی نما از یک لایه آستر استفاده شود، زیرا رنگ قدیمی که روی نما قرار دارد دارای اکسیداسیون است و باعث سوختن و آسیب دیدن رنگ جدید می شود. در نتیجه ممکن است پس از فقط یک سال، رنگ جدید پوسته پوسته شود. اما در صورتی که از یک لایه آستر استفاده شود، رنگ جدید پیوند بهتری با رنگ قبلی ایجاد می کند و می تواند برای دهه ها پوشش مناسبی برای ساختمان باشد. استفاده از آستر به خصوص اگر قسمت‌ های آسیب ‌دیده خاصی روی نما وجود داشته باشد، قسمت های چوبی و فلزی نما خام باشند یا تغییر رنگ شدیدی روی نما انجام شود، اهمیت بیشتری خواهد داشت.

هم چنین باید توجه داشت که نوع پرایمری که استفاده می شود به نوع رنگ بستگی دارد، یعنی برای رنگ اکریلیک باید از پرایمر اکریلیک، برای رنگ روغنی از پرایمر روغنی و و در صورت استفاده از رنگ فلزی، از پرایمر فلزی استفاده شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 15

 

قدم چهارم. قبل از شروع نقاشی، حتما باید وضعیت آب و هوا را مورد بررسی قرار داد. اگر چه رنگ های نما مقاومت بسیار خوبی در برابر باران و سایر عوامل جوی دارند، اما بارش باران قبل از خشک شدن کامل، می تواند به آن ها آسیب برساند. بنابراین توصیه می شود که قبل از شروع نقاشی وضعیت جوی مورد بررسی قرار گیرد و در صورت لزوم به زمان دیگری موکول شود.

هم چنین در صورتی که قرار است برای نقاشی نمای ساختمان از دستگاه اسپری رنگ استفاده شود، بهتر است برای افزایش ایمنی نقاش و بالا بردن کیفیت نقاشی، به میزان وزش باد نیز توجه داشت. زیرا در صورتی که وزش باد شدید باشد، می تواند کار روی نردبان و جهت پاشش رنگ را تحت تأثیر قرار دهد.

بنابراین به طور خلاصه می توان گفت که هنگام رنگ آمیزی فضای بیرونی خانه، بهتر است به زمانی از سال که قرار است این کار انجام شود توجه کرد، زیرا هوای بسیار سرد یا دمای بسیار گرم می تواند پروژه رنگ آمیزی را با مشکل رو به رو کند. بنابراین بهترین زمان برای رنگ آمیزی خانه اواخر بهار یا اوایل پاییز است.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 16

 

قدم پنجم. یکی از راه هایی که می تواند نقاشی نمای خانه را آسان تر کند، توجه به زاویه تابش آفتاب است. توصیه می شود که تا حد ممکن نمایی برای نقاشی انتخاب شود که زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار نداشته باشد، زیرا آفتاب مستقیم می تواند باعث آزار نقاش شود و هم چنین فرآیند نقاشی و پیاده سازی رنگ را دچار مشکل کند. در واقع می توان گفت که نقاشی در گرمای شدید می تواند در رنگ نما، حباب و چسبندگی ایجاد کند و در نتیجه نقاشی در سایه می تواند این مشکلات را به حداقل برساند. به عنوان مثال، اگر در زمان صبح، در ضلع شرقی خانه آفتابی می تابد، ترجیحا بر این است که نقاشی در ضلع غربی خانه انجام شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 17

 

قدم ششم. پس از پیاده سازی لایه اول، باید زمانی را برای خشک شدن آن در نظر گرفت. پس از خشک شدن لایه اول، در صورت لزوم و.در اختیار داشتن زمان و بودجه کافی، بهتر است لایه دوم رنگ را نیز پیاده کرد، زیرا لایه دوم رنگ، را یکدست می کند و پوشش محافظ بیشتری برای نمای خانه ایجاد می کند. به علاوه، این کار کمک می کند تا کیفیت نهایی رنگ بهتر به نظر برسد و ماندگاری بیشتری داشته باشد. هم چنین اگر رنگ پر جنب و جوشی برای خانه انتخاب شده است، استفاده از لایه دوم، رنگ را زنده تر نشان می دهد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 18

 

قدم هفتم. پس از این که نقاشی اطراف خانه به پایان رسید، باید نقاشی تزئینات خانه را شروع کرد. این رنگ می تواند هم رنگ بقیه خانه باشد یا نباشد. اگر چه این کار ممکن است زمان بر باشد، اما به رنگ و نمای خانه ظاهری حرفه ای می دهد. معمولا برای نقاشی حرفه ای تزیینات بهتر است از یک قلم موی کوچک استفاده شود، زیرا این وسیله، امکان نقاشی دقیق تر را فراهم می کند. البته یک غلطک کوچک 15 سانتی متری نیز می تواند به سرعت بخشیدن کار به خصوص روی طاقچه های پنجره و لبه های بالایی آن کمک کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت نوزدهم (نقاشی دیوارهای خارجی) 19

 

هنگام رنگ آمیزی طاقچه ها باید توجه ویژه ای به آن ها داشت، زیرا این طاقچه ها بار سنگین آب و هوای بد را تحمل می کنند و نسبت به سایر قسمت ها زودتر فرسوده می شوند. در واقع بهتر است دو یا سه لایه رنگ روی آن ها پیاده کرد. هم چنین برای یک دست شدن ظاهر ساختمان نباید رنگ کردن قسمت های زیرین پنجره را فراموش کرد. هنگام نقاشی تزئینات نیز مانند رنگ آمیزی اطراف خانه، باید قلم مو را از بالا به پایین حرکت داد. در واقع بهتر است دو یا سه لایه رنگ روی آن ها پیاده کرد. هم چنین برای یک دست شدن ظاهر ساختمان نباید رنگ کردن قسمت های زیرین پنجره را فراموش کرد. هنگام نقاشی تزئینات نیز مانند رنگ آمیزی اطراف خانه، باید قلم مو را از بالا به پایین حرکت داد.

نکته دیگری که باید در نظر داشت این است که برای نظم بخشیدن به کار، بهتر است ابتدا لبه ها و ناودان ها را نقاشی کرد، سپس به سراغ پنجره های طبقه دوم رفت، سپس پنجره های طبقه اول، درها و در نهایت پایه های ساختمان را رنگ آمیزی نمود. نحوه نقاشی درب ها و پنجره ها در دو مقاله جداگانه، به طور کامل شرح داده شده است که با دنبال کردن آن ها می توان یک پروژه موفق را سپری کرد. اما به طور کلی باید مطمئن شد که چوب های رنگ نشده برای مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار داده نشود، زیرا این کار به چوب آسیب می رساند.

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید