آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها)

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها)

 

در مجموعه مقالات «آموزش طراحی داخلی» شرکت رنگ سازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک طراحی زیبا و موفق را سپری کند. در ششمین مقاله از این سری مقالات اطلاعات مختلفی پیرامون تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها ارائه می شود تا با کمک آن ها بتوان یک رستوران یا کافی شاپ را طرحی کرد.

رنگ یک رستوران فقط یک انتخاب ساده نیست و باید با تأمل و فکر انجام شود، زیرا اساس بازاریابی برای برند تجاری رستوران را تشکیل می دهد.

به طور کلی می توان گفت که انتخاب رنگ از این نظر حائز اهمیت است که می تواند احساسات متفاوتی را در مهمانان شما، در هنگام غذا خوردن ایجاد کند و بنابراین نباید در مورد آن بی تفاوت بود هنگام طراحی داخلی رستوران ها، رنگ ها به این دلیل مورد توجه قرار می گیرند که می توانند بر نحوه غذا خوردن افراد تأثیر بگذارند. انتخاب رنگ مناسب برای یک رستوران جدید از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا نشان دهنده برند تجاری این رستوران است. در کنار رنگ ها، انتخاب بافت مناسب برای دیوارها، نورپردازی و سایر عناصر نیز می توانند فضای مهیجی را برای مشتریان ایجاد کنند.

رنگ ها می توانند مشتریان شما را خوشحال کنند، اشتهای آن ها را افزایش دهند و فضای رستوران شما را جادارتر نشان دهند. هم چنین می توانند بر مشتریان شما تأثیر منفی بگذارند، بنابراین اطلاع از چگونگی انتخاب رنگ ها و تاثیر آن بر پیام رستوران بسیار مهم است. برای انجام این کار، ابتدا باید روانشناسی رنگ ها را درک کرد و سپس یاد گرفت که چگونه رنگ ها می توانند در کنار هم در یک طرح رنگی دلپذیر و مکمل قرار گیرند.

چرخه اصلی رنگی از شش رنگ اصلی و فرعی تشکیل شده است که می تواند تاثیرات متفاوتی بر افراد داشته باشد. در این میان رنک های زرد، نارنجی و قرمز محرک های قوی هستند. هم چنین رنگ سبز در دسته محرک های ملایم قرار دارد و رنگ های آبی و بنفش جز رنگ های سرکوب کننده هستند. هم چنین می توان رنگ های اصلی و فرعی را روی چرخه رنگ ترکیب کرده و تعداد دیگری از رنگ های مکمل را به دست آورد. بنابراین قبل از تصمیم گیری در مورد پالت رنگ برای  رستوران یا کافی شاپ، می بایست روانشناسی هر کدام از طیف های رنگی را در نظر گرفت. از این رو در ادامه رنگ های محبوب صنایع غذایی و آشامیدنی و همچنین تاثیری که هر کدام می توانند در تجربه مشتری داشته باشند مورد بررسی قرار می گیرند.

 

 

رنگ قرمز

همان طور که در مقالات قبلی طراحی داخلی اشاره شده است، رنگ قرمز با انرژی، قدرت، اشتیاق، میل و عشق همراه است. احتمالا بارها رنگ قرمز را در صنعت فست فود سرتاسر دنیا مشاهده کرده اید. استفاده از رنگ قرمز در این بخش از صنایع غذایی به این دلیل است که این رنگ در جلب توجه و ایجاد احساس، سرعت و کارایی بسیار موثری دارد.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 1

 

وقتی برای طراحی استفاده از رنگ قرمز در نظر گرفته می شود، توجه به طیف آن، بسیار حائز اهمیت خواهد بود. هرچه رنگ قرمز روشن تر باشد، مکالمه را بیشتر تحریک کرده و ضربان قلب را افزایش می دهد. و در مقابل سایه هر چه تیره تر و کدرتر باشد، اشتیاق و قدرت بیشتری را به دنبال دارد. البته قابل توجه است که هر دو طیف، متابولیسم انسان را افزایش می دهند و این ویژگی کمک می کند تا مشتریان زودتر احساس گرسنگی کنند. علاوه بر این شور و اشتیاق موجود در این رنگ باعث می شود که مشتریان زودتر محل رستوران را ترک کنند و این نکته می تواند برای رستوران هایی که گردش میز بالایی دارند بسیار کمک کننده باشد.

اگر چه ممکن است شرکت های فست فود رنگ قرمز را در انحصار خود داشته باشند، اما این بدان معنا نیست که نمی توان از آن در سایر بخش های صنایع غذایی استفاده کرد، زیرا رنگ قرمز در صورت ترکیب شدن با رنگدانه های مکمل آن، می تواند رنگ موثر و مناسبی در این گونه فضاها باشد.


رنگ های زرد و نارنجی

از نظر روانشناسی، رنگ های زرد و نارنجی انرژی بخش هستند و می توانند باعث افزایش فعالیت های ذهنی، خلاقیت و احساس خوشبختی و آرامش شوند. البته با توجه به جنب و جوش زیاد این رنگ ها، استفاده از آن ها در محیط های آرام چندان توصیه نمی شود.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 2

 

این طیف ها نیز مانند طیف رنگی قرمز، بیشتر در رستوران های فست فود که گردش میز بالایی دارند مورد استفاده قرار می گیرند. اشکال خنثی تر زرد و نارنجی، مانند رنگ بژ، می تواند اثر خاکی تری داشته باشد و برای برند های ارگانیک یا طبیعی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این از رنگ های زرد و نارنجی می توان برای کاهش احساس گناه در ارتباط با زیاده روی در خوردن غذاهایی مانند سوسیس و کالباس یا همبرگر استفاده کرد، زیرا آن ها رنگ های خوب و شادی دارند و باعث راحتی بیشتر مردم در انتخاب مواد غذایی می شوند.

رنگ سبز

رنگ سبز نشان دهنده رشد، هماهنگی، طراوت و باروری است. این رنگ به دلیل گره خوردن با طبیعت، اغلب در برند هایی استفاده می شود که سبک زندگی سالم، تازه، ارگانیک یا گیاهخواری را ترویج می کنند. همچنین این رنگ اغلب تداعی کننده طعم خوب و دلپذیر است. بنابراین اگر سعی دارید که ویژگی های «طبیعی» یک منوی غذایی را برجسته کنید، از طیف های روشن و پر جنب و جوش رنک سبز استفاده کنید. در مقابل طیف های تیره تر و عمیق تر رنگ سبز قرار دارند که محافظه کارانه تر هستند.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 3

 

کاربرد این طیف ها در کافه ها و سالادبارها بیشتر است. رنگ سبز در ترکیب با رنگ های قهوه ای و نارنجی می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای یک مغازه ساندویچ فروشی یا یک قنادی ارگانیک باشد. علاوه بر این رنگ سبز رنگی است که با طبیعت در ارتباط است و فضای آرامش بخشی را در رستوران ایجاد می کند. بنابراین باعث آرامش مشتریان می شود و آن ها را ترغیب می کند تا مدت بیشتری را در رستوران بمانند.

بنابراین می توان گفت که رنگ سبز برای رستوران هایی که غذاهای گوشتی مانند استیک سرو می کنند چندان مناسب نیست و توصیه نمی شود.

رنگ آبی

رنگ آبی احساس آرامش، اصالت، معنویت و صداقت را در افراد بر انگیخته می کند. از آنجا که رنگ آبی نوعی سرکوب کنندگی به همراه دارد بهتر است بیشتر در محیط های آشامیدنی در مقایسه با محیط غذاخوری استفاده شود، زیرا احساس تشنگی را در افراد تحریک می کند. در واقع می توان گفت که رنگ آبی رنگی است که اکثر رستوران ها باید از استفاده از آن اجتناب کنند. این رنگ معمولا در مواد غذایی یافت نمی شود و باعث از بین رفتن اشتهای مشتریان می شود. علاوه بر این، اگر دیوارها به رنگ آبی روشن نقاشی شوند، سایه آبی می تواند بر روی غذای انعکاس پیدا کند و آن را کمتر اشتهاآور نشان دهد. هم چنین رنگ آبی اشتهای مشتری را کاهش می دهد و باعث تشنگی آن ها می شود.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 4

 

با این وجود، برای نشان دادن طراوت و شادابی، می توان از رنگ آبی در رستوران ها استفاده کرد، مانند رستوران ها مرتبط با غذاهای دریایی یا در محیط های الهام گرفته از دریا. اما نکته اصلی این است که توصیه می شود که رنگ آبی با بسیاری از طیف های خنثی مانند قهوه ای، بژ و سفید همراه شود. علاوه بر این می توان از رنگ آبی هنگام نشان دادن و استفاده از حداقل کالری در منوی رستوران ها استفاده شود.


رنگ بنفش

رنگ بنفش با سلطنت، قدرت، تجمل، رمز و راز، تخیل و جاه طلبی گره خورده است. این یک رنگ پیچیده است زیرا از ترکیب ثبات آبی و انرژی قرمز به دست می آید. بنفش اغلب به عنوان یک رنگ سلطنتی شناخته می شود، زیرا در دوران باستان، رنگ بنفش اغلب در طبیعت یافت نمی شده است و رسیدن به آن نیازمند تلاش است. هم چنین تأمین منابع مورد نیاز برای ایجاد این رنگ سخت تر بوده و بنابراین ساخت آن هزینه بیشتری داشته است.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 5

 

این رنگ به ندرت در رستوران ها استفاده می شود، زیرا اغلب به غذاهایی متصل می شود که همه از آن ها لذت نمی برند، مانند بادمجان، پیاز قرمز، کلم بنفش و مانند آن.  بنابراین بنفش به ندرت به فضای داخلی رستوران ها راه پیدا می کند.
اگرچه طبق مطالب گفته شده، رنگ بنفش سرکوب کننده است، اما می تواند در مقدار کم برای رستوران ها حال و هوای مجللی ایجاد کند و یا این پیام را ارسال کند که منوی رستوران نوآورانه و تخیلی است.


رنگ صورتی

رنگ صورتی آرام و عاشقانه است و با لطافت، آسیب پذیری، جوانی، بی گناهی و نوع عشق لطیف همراه است. این رنگ اغلب توسط برند های زنانه استفاده می شود، اما یک قاعده کلی نیست. در بخش طراحی، سایه های صورتی کم رنگ می توانند آرامش بخش باشند و برای استفاده در فروشگاه های شیرینی پزی، قنادی یا نانوایی بسیار مناسب است.

 

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 6 

 

رنگ سیاه

سیاه رنگی مرموز است و احساس قدرت، ظرافت و رسمیت را بر می انگیزد. رنگ سیاه به تنهایی می تواند احساسی شیک را ایجاد کند که فضایی از سادگی، پیچیدگی و حتی جسارت را بسازد. هنگام استفاده کم از رنگ سیاه به دلیل سنگینی که در آن ایجاد می شود و عناصر آبی که همراه آن است باعث ایجاد قدرت، رمز و راز و آرامش می شود.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 7

 

برای استفاده از این رنگ در رستوران ها توصیه می شود که از آن به صورت استراتژیک استفاده شود تا سایر رنگ های موجود در رستوران خود را نشان داده و سرزنده تر به نظر برسند. اما زیاد بودن رنگ سیاه باعث می شود فضای رستوران تنگ و تاریک به نظر برسد.

از سوی دیگر باید توجه داشت که فضای داخلی رستوران تنها مکانی نیست که باید در مورد انتخاب رنگ صحیح در آن دقت کرد، زیرا رنگ های موجود در منوی رستوران نیز می تواند بر مشتریان تأثیر بگذارد. بنابراین، هنگام ایجاد یک منو برای رستوران، باید توجه داشت که از کدام رنگ ها استفاده می شود و چگونه این رنگ ها با مشتریان شما ارتباط برقرار می کنند و بر اشتها و انتخاب آن ها تأثیر می گذارند.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 8

 

وقتی صحبت از رنگ منو می شود، قواعد زیادی مانند قواعد طراحی داخلی مطرح می شود، به عنوان مثال باید از رنگ های غیر طبیعی مانند آبی و بنفش خودداری کرد و در مقابل، بسته به ایده و سبک رستوران، رنگ های روشن و زنده مانند قرمز و نارنجی را انتخاب کرد.

هم چنین باید از نحوه تعامل رنگ های موجود در منو و عدم تضاد آن ها با یکدیگر اطمینان حاصل کرد. نکته دیگر نحوه تعامل رنگ های منو با رنگ های فضای غذاخوری است. به عنوان مثال، اگر فضای داخل  از رنگ های خاکی زیادی مانند قهوه ای و سبز تیره استفاده می کند، بهتر است از رنگ های خیلی روشن در منوی رستوران استفاده نشود.

پس از این که اطلاعاتی در مورد چگونگی تاثیر رنگ ها بر مشتریان ارائه شد. باید دانست که کدام رنگ ها را می توان با یکدیگر ترکیب کرد و یک طرح رنگی دلپذیر ایجاد نمود. در ادامه برای خوانندگانی که تجربه طراحی داخلی چندانی ندارند، لیستی از چند طرح رنگی همه کاره و محبوب ارائه می شود که  ایده ای از ترکیب رنگ ها را برای آن ها فراهم کند. در ادامخ پنج ایده پیرامون طرح های رنگی داخلی وجود دارد:

یک. طرحی با رنگ های روشن

رنگ ها: بژ، سفید، زرد کمرنگ، خاکستری روشن و عاجی

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 9

رنگ های روشن معمولا برای بزرگ تر نشان دادن فضاهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، رنگ های روشن فضای آرام و دلپذیری را ایجاد می کنند، که آن ها را به گزینه ای عالی برای رستوران ها و دکوراسیون های لوکس تبدیل می کند. اما، به دلیل طبیعت آرام و راحت این طرح رنگی، برای رستوران هایی که گردش میز بالایی دارند، ایده آل نیست.

دو. طرحی با رنگ های تیره

رنگ ها: زرشکی، قهوه ای، بنفش، سرمه ای و سبز تیره

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 10

یک طرح رنگ تیره برای ایجاد فضای صمیمی و عاشقانه بسیار عالی است، که برای برخی از کافه ها، رستوران های معروف، مد روز و دکوراسیون های عاشقانه عالی است. اما، اگر بیش از حد از رنگ های تیره یا سایه های بسیار تیره استفاده شود، می تواند فضای شما را تنگ و تاریک نشان دهد.

سه. طرحی با رنگ های گرم

رنگ ها: زرد، سفالی، نارنجی، قرمز و طلایی

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 11

 

رنگ های گرم بسیار مهیج و روشن هستند و تحریک بصری زیادی برای مشتریان ایجاد می کنند. از آنجا که این رنگ ها بسیار روشن هستند، پس از مدت زمان طولانی می توانند به افزایش میزان گردش مالی شما کمک کنند، و این باعث می شود که طرح های رنگی گرم برای موسسات با حجم بالا مانند غذاخوری های شلوغ، بوفه ها یا رستوران های فست فود ایده آل باشند. اما، از آنجا که طرح های رنگی گرم ممکن است خسته کننده باشند، نباید در استفاده از آن ها زیاده روی کرد.

چهار. طرح رنگی خاکی

رنگ ها: قهوه ای، سبز زیتونی، بژ، رنگ چوب طبیعی و نارنجی تیره

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 12

این طرح منعکس کننده رنگ هایی است که معمولا در طبیعت یافت می شوند و دارای طیف های بسیاری از قهوه ای ها و سبزها و همچنین برخی از رنگ های خنثی است. طرح رنگی خاکی برای محیط های آرام مانند کافه ها ایده آل است. این طرح رنگی در سال های اخیر محبوبیت زیادی نیز پیدا کرده است، بنابراین می توان آن را در بسیاری از رستوران های معروف و مد روز پیدا کرد. علاوه بر این، طرح های رنگی که به طور برجسته از رنگ های سبز و قهوه ای استفاده می کنند، گزینه های عالی برای موسساتی هستند که روی غذاهای سالم تمرکز دارند.

پنج. طرح رنگ پاستیلی

رنگ ها: آبی آسمانی، صورتی، زرد روشن، اسطوخودوسی و سبز کمرنگ

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 13

طرح رنگی پاستل بسیار لطیف و نرم است و بیشتر اوقات در محیط هایی مانند کافه ها و غذاخوری های معمولی مورد استفاده قرار می گیرد. اما، از آنجا که این رنگ ها بسیار لطیف هستند، لحنی تقریبا خنثی دارند که با اکثر دکوراسیون ها هماهنگ می شوند.

بنابراین به طور کلی می توان گفت که رنگ های گرم از جمله قرمز، زرد و نارنجی بیشترین تأثیر را در افزایش اشتهای فرد دارند. رنگ قرمز خصوصا به دلیل ایجاد محیطی غنی و لوکس برای صرف غذا و افزایش غذا خوردن ، مانند سفارش پیش غذا و نوشیدنی های گران قیمت بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اما مهم است که به خاطر داشته باشید که همه طیف های رنگ قرمز، نارنجی یا زرد یکسان نیستند. در واقع استفاده از طیف های خیلی روشن یا استفاده از این رنگ ها به عنوان رنگ اصلی چندان توصیه نمی شود. به خصوص در مورد رنگ زرد اگر طیف خیلی روشنی داشته باشد یا سطح زیادی از فضا را پوشش دهد، می تواند بسیار آزار دهنده باشد. اما مطمئنا، اگر هدف شما داشتن نرخ چرخش بالا در میزها (مانند فست فود ها) است، استفاده از طیف های روشن تری از هر یک از این رنگ ها می تواند ناخودآگاه مشتریان را به عجله در این امر ترغیب کند.

علاوه بر این زردها و نارنجی ها می توانند جو شادی را در دکوراسیون یک رستوران وارد کنند. این رنگ ها برای یک کافه، فروشگاه های مواد غذایی یا سایر رستوران های ارزان مناسب باشند. طیف های گرم زرد یا نارنجی، مانند رنگ کدو تنبل، می توانند جو مهیجی را به این مراکز تزریق کنند.

رنگ سبز دیوارها یا یک دیوار شاخص در یک رستوران  بیانگر سلامتی و طبیعت است و می تواند این مفهوم را به مشتریان القا کند که منوی غذای آن از سایر رقبا سالم تر است.

رنگ آبی برای استفاده در رستوران ها چندان توصیه نمی شود، زیرا می تواند باعث کاهش اشتهای مشتریان شود، اما از آن جایی که حس تشنگی را در افراد بر می انگیزد، می تواند گزینه مناسبی برای مراکز فروش انواع نوشیدنی باشد. بیشتر غذاهای آبی رنگ برای جذب کودکان به صورت مصنوعی رنگ می شوند. در مورد رنگ بنفش هم همین طور است. بنابراین رنگ های آبی و بنفش می توانند نقش رنگ شاخص را داشته باشند اما باید خیلی کم مورد استفاده قرار گیرند.
رنگ های سیاه، سفید، بژ، خاکستری و قهوه ای همه از جمله رنگ های عالی برای تزئین در دکوراسیون رستوران هستند. سیاه و قهوه ای تیره، هنگامی که به عنوان رنگ شاخص استفاده می شوند، نشان دهنده ظرافت و زیبایی هستند که آن ها را برای یک رستوران غذاخوری خوب تبدیل به یک گزینه ایده آل می کند.

رنگ سفید نشان دهنده پاکیزگی و یکنواختی است. وقتی با یک رنگ های شاخص روشن ترکیب شود ، برای یک رستوران با سرویس سریع بسیار مناسب است. رنگ های بژ، خاکستری و قهوه ای برای ایجاد محیطی گرم که در آن، غذا و سرویس خودنمایی می کند ایده آل هستند.

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 14

در پایان می توان گفت که افکار نهایی و مواردی که در ذهن افراد وجود دارد به گونه ای است که نمی توان به طور قطعی در مورد آن ها حرف زد، به طور کلی دنیای روانشناسی رنگ ها همیشه به صورت صفر و یک تعریف نمی شود. حالت خالص هر رنگ ویژگی هایی دارد که با تغییر در آن و تیره و روشن کردنش می توان تغییراتی در آن به وجود آورد و چنین تغییراتی می تواند بر هدف ادراک شده آن تأثیر بگذارد. علاوه بر این نحوه ترکیب رنگ ها نیز نقش مهمی دارد. هنگام استفاده از چندین ترکیب رنگ باید بدانید که برخی از طیف ها ممکن است با طیف اصلی خود سازگار باشند یا اگر در کنار رنگی قرار بگیرند که بر مشخصات اولیه آن ها تأثیر بگذارد، ممکن است تغییر کنند. همچنین، اگر رنگ ها با هم ترکیب می شوند، رنگ اصلی و رنگ فرعی باید مشخص شوند تا روشن شود که آیا انتخاب های شما مکمل یا متضاد یکدیگر هستند؟ و هدفی که به دنبال آن هستید چیست و آیا این ترکیب به نتیجه می رسد یا خیر؟

 

 

بنابراین در پایان می توان گفت که هنگام انتخاب رنگ برای یک رستوران، مفهوم و تجربه مشتری آن را باید در نظر بگیرید. رستوران شما می تواند یک شام آرام همراه با قهوه و دسر یا محلی برای توقف سریع را برای مشتریان فراهم کند. باید بدانید که فضای داخلی یک رستوران با کاشی های سفید، تجربه ای کاملا متفاوتی را نسبت به یک فضای داخلی سفالی برای مشتریان فراهم می کند.

مورد دیگری که باید در نظر گرفت شامل اندازه اتاق غذاخوری است. رنگ های سرد و روشن تمایل به گسترش فضاهای کوچک دارند، در حالی که رنگ های گرم به ایجاد احساس صمیمیت در فضاهای بزرگ کمک می کنند. هم‌ چنین مطمئن شوید که ترکیبات رنگی را که خیلی مد نیستند و رواج ندارند را انتخاب کنید، زیرا این رنگ ها در نهایت می توانند منسوخ شوند.

 

آموزش طراحی داخلی قسمت ششم (تاثیر رنگ ها در طراحی رستوران ها) 15

 

اگرچه موارد استثنایی در مورد رنگ رستوران وجود دارد، اما دانستن اصول اولیه می تواند به رستوران جدید شما کمک کند از همان روز افتتاحیه یک برند قوی ایجاد کند. علاوه بر این، هر رنگ با خود فرهنگ منحصر به فردی را به همراه دارد که می تواند به طور قابل توجهی بر احساس مشتریان و احساس شما تأثیر بگذارد، بنابراین مهم است که هنگام انتخاب رنگ برای رستوران، پایگاه کاربر خود را کاملا بشناسید.

افزودن بافت به دکوراسیون رستوران نیز به ایجاد فضای خوشامدگویی برای مشتریان کمک می کند. دیوارهای خاکستری روشن همراه با مبلمان صیقلی از چوب تیره و قاب های شیشه ای یا قهوه ای خاکی همراه با رومیزی های فلزی مسی و صندلی های مخملی سبز می تواند فضای آرامش بخش و مهیجی را برای پذیرایی از مشتریان فراهم کند.
آب و آتش نیز دو عنصر دیگری هستند که می توانند یک اتاق غذاخوری رستوران را از نظر بصری منحصر به فرد و دلپذیر کنند. دکوراسیون رستوران ممکن است شامل فواره های آرامش، آکواریوم و شومینه شود که صدا و حرکت را ایجاد می کنند و تجربه ای دلپذیر و متمایز را برای مشتریان ایجاد می کنند.

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید