پوشش اپوکسی

پوشش اپوکسی

 

پوشش  اپوکسی یکی از سخت ترین و با دوام ترین پوشش ها برای استفاده در کف است. در واقع پوشش اپوکسی محبوب ترین پوشش برای استفاده در گاراژها، مراکز تولیدی و کارخانه ها است، البته می توان از آن در مسیرهای رانندگی نیز استفاده کرد. این پوشش می تواند درخشش خوبی نیز در سطح ایجاد کند. از این رو در این مقاله شرکت رنگسازی آیسافام به معرفی این محصول و نحوه پیاده سازی آن روی سطوح مختلف می پردازد. هم چنین در این مقاله نکاتی برای بررسی مناسب بودن پوشش اپوکسی برای سطح مورد نظر نیز ارائه می شود.

 

 

 

 

 

معرفی پوشش اپوکسی

پوشش های اپوکسی مدت طولانی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و برخی اولین شواهد استفاده از آن را مربوط به دهه 1890 می دانند. اما این محصول در دهه 1950 بیشتر و بهتر شناخته شد. در واقع یک شیمی دان روسی اولین کسی بود که واکنش بین آلفین ها و اسید پراکسی بنزوئیک را مشاهده کرد. بعدا دانشمند دیگری در آلمان به نام شَلاک  توانست حق اختراع آن را کسب کرده و در این زمینه کار کند. البته به طور کلی می توان گفت که اولین فرمول های ثبت اختراع در مورد پوشش های اپوکسی در دهه های 1930 تا 1950 ایجاد شدند. دکتر کاستان از سوئیس، به همراه دکتر گرلی در این زمینه تلاش های فراوانی انجام داده اند.

پوشش اپوکسی یک ترکیب پوششی است که از دو عنصر مشخص رزین اپوکسی و سخت کننده پلی آمین (که به عنوان کاتالیزور نیز شناخته می شود) تشکیل شده است. هنگام تهیه این محصول، رزین و سخت کننده درگیر یک واکنش شیمیایی می شوند که باعث اتصال متقابل عناصر می شود. وقتی پوشش اپوکسی کاملا خشک شود، محصول بدست آمده یک پوشش پلاستیکی مقاوم با ویژگی های مکانیکی مطلوب و فراوانی خواهد بود.

پوشش های اپوکسی با خواص مکانیکی برجسته مانند سختی و دوام و سایش، ضربه و مقاومت شیمیایی مشهور هستند. این ویژگی ها باعث می شود که پوشش های اپوکسی به عنوان یک ماده پوششی محافظ و ایده آل برای اجزای سازنده صنایع مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال از پوشش کف اپوکسی معمولا برای افزایش طول عمر کف های بتونی در تأسیسات صنعتی، انبارها، مراکز تدارکاتی و مکان  های دیگر که تحت ترافیک سبک وسایل نقلیه و ترافیک متوسط تا سنگین قرار دارند، استفاده می شود. علاوه بر این مقاومت این پوشش ها در برابر مواد شیمیایی، مانند روغن ها، پاک کننده ها و سفید کننده ها باعث می شود که از آن به عنوان یک محافظ محبوب در صنعت خودرو یاد شود. از سوی دیگر فن آوری پوشش اپوکسی به طور گسترده ای در صنعت نفت و گاز و آب/فاضلاب برای محافظت از خطوط لوله در برابر خوردگی استفاده می شود.

 

 

 

پیاده سازی پوشش اپوکسی

نکته مهم برای به کار بردن پوشش اپوکسی این است که ابتدا باید از مناسب بودن پوشش اپوکسی برای سطح مورد نظر اطمینان حاصل کرد. سپس می توان کف را تمیز کرده و پرایمر مناسب را روی آن اعمال کرد. در گام بعد پوشش اپوکسی مناسب را انتخاب و خریداری کرده و آن را روی سطح مورد نظر پیاده کرد. اگر چه ممکن است اعمال پوشش اپوکسی با دشواری هایی همراه باشد، اما اگر نکاتی که در ادامه آورده شده است کاملا رعایت شوند می توان به نتیجه مطلوب رسید.

 

قدم اول. اطمینان از مناسب بودن پوشش اپوکسی برای سطح مورد نظر 

نکته اول. در این راستا ابتدا باید کف را از نظر رطوبتی مورد آزمایش قرار داد. برای این کار باید یک کیسه زباله پلاستیکی را روی زمین کارخانه، گاراژ یا محل مورد نظر قرار داد و آن را با نوار چسب از هر 4 طرف ثابت کرد، سپس می بایست به مدت 24 ساعت منتظر ماند. سپس گوشه کیسه را به آرامی بلند کرده و محل را از نظر تجمع رطوبت بررسی نمود. اگر در زیر کیسه پلاستیکی خشک باشد، می توان پوشش اپوکسی را اعمال کرد. اما در صورت وجود رطوبت، پوشش اپوکسی برای کف مناسب نیست و باید یک کفپوش متفاوت انتخاب کرد.

 

پوشش اپوکسی 1

 

نکته دوم. در این مرحله باید سیلر بتن را بررسی کرد. برای این کار باید یک یا دو فنجان (240-470 میلی لیتر) آب روی را سطح کف گاراژ ریخت. اگر آب به سرعت دانه دانه و قطره ای  شود، بدان معناست که در گذشته در این کف از سیلر بتن استفاده شده است. در این صورت، بهتر است از پوشش اپوکسی چشم پوشی کرد، زیرا این محصولات با یکدیگر ناسازگار هستند.

 

پوشش اپوکسی 2

 

نکته سوم. در صورتی که کفی از جنس اسلب به تازگی روی سطح پیاده شده باشد، قبل از پیاده سازی پوشش اپوکسی می بایست حداقل 28 روز منتظر ماند. اما برای اطمینان بیشتر و رسیدن به کیفیت بالاتر بازه زمانی دو ماهه بین اعمال دو پوشش باید در نظر گرفته شود. این کار زمان کافی را برای خشک شدن را در اختیار پوشش اسلب قرار می دهد. قابل توجه است که فرآوری و آماده سازی سنگ به صورت اسلب مزایای بسیار زیادی نسبت به روش های قدیمی دارد و جدا از زیبایی و چشم نواز بودن سنگ، استحکام و طول عمر آن را نیز به طور چشمگیری افزایش می دهد. در این روش دستگاه های باکیفیت و مدرن جهت برش و کالیبراسیون و همچنین صیقل کاری سنگ استفاده می شود و با توجه به عملیات اپوکسی کاری و نصب توری پشت ورق اسلب، امکان شکستگی و خرد شدن سنگ به حداقل می رسد.

 

پوشش اپوکسی 3

 

نکته چهارم. گاهی ممکن است قبل از پیاده سازی پوشش اپوکسی لازم باشد که رنگ کف کاملا برداشته و حذف شود؛ زیرا اگر پوشش اپوکسی روی رنگ های کف پلی اورتان یا لاتکس قرار بگیرد عملکرد خوبی نخواهد داشت. بنابراین اگر سطح کفی مورد نظر با یکی از این مواد پوشانده شده باشد، قبل از شروع پیاده سازی پوشش اپوکسی باید کف را به خوبی از هر رنگی پاک کرد.

در صورتی که سطح مورد نظر وسعت زیادی داشته باشد، برای از بین بردن رنگ می توان  از روش سودا-بلاستینگ استفاده کرد. در واقع یکی از انواع بلاست کردن، بلاست سوداست که در آن از جوش شیرین به عنوان ماده پاک کننده استفاده می شود. این روش در مقایسه با استفاده از مواد شیمیایی، بسیار سازگار با محیط زیست است و به بتن موجود در زیر آسیب نمی رساند. برای این کار به یک وسیله برای پاشیدن مواد روی سطح و مقداری بی کربنات سدیم نیاز است. باید توجه داشت برای جلوگیری از استنشاق ذرات حتما باید از ماسک تنفسی مناسب استفاده کرد و از پاشیدن محلول روی گیاهان خودداری کرد. هم چنین باید کار را به آرامی انجام داد و نازل را در فاصله تقریبا نیم متری از زمین نگه داشت. به علاوه می بایست نازل را به طور مساوی در قسمت های مختلف کف که با رنگ پوشانده شده است حرکت داد تا هیچ رنگی باقی نماند. در پایان بایدکف را با آب تمیز کاملا شست و پس از خشک شدن آن، دستگاه های خلا صنعتی برای از بین بردن باقی مانده پودر یا ذرات استفاده کرد.

 

پوشش اپوکسی 4

 

قدم دوم. تمیز کردن و آماده سازی کف

نکته اول. در این مرحله باید کل کف را با استفاده از مواد پاک کننده صنعتی یا پاک کننده پایه-حلال پاک کرد. بعد از این که کف کاملا خشک شد، باید به دنبال لکه های روغن و چربی باقی مانده بود. می توان این لکه ها با استفاده از مواد چربی گیر بتن و برس سفت و محکم از بین برد. باید توجه داشت که در پایان می بایست تمام کف را با آب تمیز شست.

 

پوشش اپوکسی 5

 

نکته دوم. گاهی ممکن است هنگام تمیز کردن کف، باقی مانده هایی از رزین روی آن مشاهده شود. در این صورت می بایست برای پاک کردن آن ها از کاغذ سنباده 180 گرمی استفاده کرد. این سنباده می تواند سنباده دستی، سنباده مخصوص کف با دسته و هر نوع سنباده دیگری باشد. در پایان نیز بهتر است مجددا کف را با آب به خوبی شست.

 

پوشش اپوکسی 6

 

نکته سوم. در این گام باید باقیمانده محصولات تمیز کننده و گرد و غبار ناشی از سنباده زدن را به کمک جاروبرقی پاک کرد. از دستگاه های خلا صنعتی نیز می توان برای مکش کامل هرگونه گرد و غبار، باقیمانده پودر تمیز کننده و سایر آلودگی ها استفاده کرد. زیرا این ذرات می توانند باعث ایجاد حباب و نقص در پوشش اپوکسی شوند، پس باید تمام آن ها را از بین برد.

 

پوشش اپوکسی 7

 

نکته چهارم. برای تمیز کردن عمقی کف نیز می توان از دستگاه های شستشو با فشار بالای آب استفاده کرد. هم چنین با استفاده از دستگاه های شستشوی صنعتی، کف گاراژ را از هرگونه آلودگی و ناخالصی باقیمانده پاک کرد.

 

پوشش اپوکسی 8

 

نکته پنجم. در روش دیگری می توان برای تمیز کردن کف از اسید کلریدریک استفاده کرد. در این روش برای هر 5/4 تا 5/6 مترمربع از کف به حدود 25/0 گالن (950 میلی لیتر) اسید کلریدریک نیاز است. هنگام استفاده از این روش همواره توصیه می شود که  از دستورالعمل های موجود روی بسته بندی پیروی شود، اما به طور کلی می توان دستورالعمل زیر را دنبال کرد.

ابتدا باید سطح مورد نظر را کاملا مرطوب کرد. سپس در یک سطل پلاستیکی یک قسمت اسید کلریدریک را با 3 قسمت آب ترکیب کرد. برای پوشاندن کف با اسید رقیق شده می توان از یک آبپاش یا سمپاش استفاده کرد. سپس باید حدود 2 تا 15 دقیقه منتظر ماند تا حباب های اسید از بین برود.

سپس باید اسید به وجود آمده را خنثی کرده و از بین برد. برای این کار باید 240 میلی لیتر جوش شیرین را با 1 گالن (3800 میلی لیتر) آب مخلوط کرد. این مخلوط را باید روی زمین پخش کرد تا اسید خنثی شود. البته قابل ذکر است که برخی از محصولات اسید کلریدریک نیازی به خنثی سازی ندارند و در مورد آن ها باید طبق دستورالعمل سازنده حرکت کرد.

سپس باید کف را با آب تمیز شست اسید و خنثی کننده ای که روی سطح باقیمانده اند، از بین بروند. باید توجه داشت که قبل از ادامه کار باید یک شب منتظر ماند تا کف کاملا خشک شود.

بعد از خشک شدن کامل کف، باید آن را از نظر وجود ترک به طور کامل بررسی کرد. هر ترکی که از 5/0 سانتی متر بزرگتر باشد، همچنین هرگونه سوراخ یا محل های پوسته پوسته شده، باید با مواد پاک کننده ترک اپوکسی پر شود. برای این کار باید مواد پر کننده را روی قسمت های مورد نظر ریخت و سپس با استفاده از چاقوی بتونی آن را خراشید و صاف کرد. سپس باید بازه زمانی بین 4 تا 6 ساعت را برای خشک شدن آن در نظر گرفت.

 

پوشش اپوکسی 9

 

قدم سوم. انتخاب پوشش اپوکسی مورد نظر

نکته اول. اولین قدم در این مرحله انتخاب بین پوشش اپوکسی پایه-حلال و پایه-آب است. اپوکسی های پایه-حلال به خوبی به سطح مورد نظر می چسبند و تنوع رنگی بالایی دارند. اما نقطه ضعف آن ها این است که بخارهای خطرناکی ایجاد می کنند. بنابراین هنگام پیاده سازی آن ها حتما باید از ماسک های مخصوص استفاده کرد. از سوی دیگر محصولات پایه-آب رنگ شفافی دارند و بخارهای سمی ایجاد نمی کنند. هر دو محصول به طور معمول از 40-60 درصد مواد جامد (اپوکسی) تشکیل می شوند. هرچه این درصد بیشتر باشد، محصول گران تر و در پایان کار پوشش کف سخت تر خواهد شد.

نکته دوم. نکته دیگری که باید در نظر داشت، این است که آیا قرار است از یک لایه آستر اپوکسی استفاده شود یا خیر. این آسترها می توانند نقص های جزئی کف را پوشانده و زمینه بهتری را برای اتصال به پوشش اپوکسی فراهم کنند. در واقع می توان گفت که استفاده از آستر در کف های آسیب دیده، پوسته پوسته، گچی یا خشن بسیار مهم است. این آسترها همچنین می توانند مقاومت و دوام بیشتری را ایجاد کنند. البته باید توجه داشت که حتما لایه آستر و پوشش اپوکسی با یکدیگر سازگار باشند.

نکته سوم. هنگام خریداری پوشش اپوکسی باید حجمی متناسب با دو لایه پوشش را خریداری کرد. این حجم می تواند براساس درصد جامدات موجود در اپوکسی خریداری شده متفاوت باشد، بنابراین حتما باید برچسب روی محصول را مورد بررسی قرار داد.

نکته چهارم. در زمان پیاده سازی پوشش اپوکسی باید نکات ایمنی را رعایت کرد و با استفاده از پوشش های محافظ و خاموش کردن برق و سایر عوامل، خطرات ممکن را کاهش داد. دستکش، عینک محافظ از چشم، ماسک تنفسی برای محافظت از ریه و چکمه های پلاستیکی خوب می توانند در هنگام استفاده از اپوکسی ایمنی بیشتری را فراهم کنند. هم چنین باید اقدامات احتیاطی را برای دور نگه داشتن کودکان و حیوانات خانگی از محل مورد نظر انجام داد.

 

قدم چهارم. پیاده سازی پوشش اپوکسی

نکته اول. برای پیاده سازی آستر اپوکسی می توان از غلک چرت زدن  اینچی یا 2 سانتی متری استفاده کرد. برای این کار باید از گوشه عقب فضای مورد نظر شروع و به سمت خروجی حرکت کرد. به این منظور ابتدا باید غلطک را به آستر  آغشته کرد و یک لایه نازک از آن را روی کف قرار داد. باید توجه داشت در حین این کار غلطک اصلا خشک نشود. از خشک شدن غلتک خودداری کنید. باید به یاد داشت که احتما ز ماسک تنفسی استفاده شود و گردش هوای کافی در محل وجود داشته باشد. سپس باید بازه بین 12 تا 24 ساعت را منتظر ماند تا پوشش اولیه خشک شود. البته برای رسیدن به بهترین نتیجه، قبل از انجام ادامه کار بهتر است یک روز کامل صبر کرد. قابل توجه است که در این زمان باید تهویه مناسبی در محل وجود داشته باشد  و از نزدیک شدن به کف خودداری شود.

 

پوشش اپوکسی 10

 

نکته دوم.  معمولا پوشش های اپوکسی در قالب دو محصول جداگانه عرضه می شوند که بلافاصله قبل از استفاده باید با یکدیگر ترکیب شوند. برای این کار می توان از یک مته و هم زن استفاده و دو جز اپوکسی را با هم مخلوط کرد. این کار را باید در حجم مورد نیاز انجام داد، زیرا اکثر محصولات اپوکسی «عمر سطل» محدودی دارند. این بدان معنی است که محصول مخلوط شده باید قبل از به پایان رسیدن بازه زمانی تعریف شده مورد استفاده قرار گیرند. در این مرحله می توان اولین لایه اپوکسی را اعمال کرد.

 

پوشش اپوکسی 11

 

نکته سوم. برای این مرحله نیز می توان از غلطک  اینچی یا 2 سانتی متری استفاده کرد. برای این کار باید از گوشه عقب فضای مورد نظر شروع و به سمت خروجی حرکت کرد. باید دقت داشت که در این مرحله غلطک را همیشه خیس نگه داریم. هم چنین می بایست لایه اپوکسی را نازک و یکدست اعمال کرد. پیاده سازی لایه های اپوکسی نیاز به سرعت عمل بالایی دارد، بنابراین در این فرآیند باید از هرگونه اتلاف وقتی جلوگیری کرد.

نکته چهارم. سپس باید 24 ساعت صبر کرد تا اولین لایه خشک شود. البته زمان خشک شدن در محصولات اپوکسی مختلف کمی متفاوت است، بنابراین توصیه می شود که این بازه زمانی طبق دستورالعمل های سازنده که روی محصول موجود است، پیگیری شود. همیشه باید در حین خشک شدن سطح از وجود تهویه کافی و مناسب اطمینان حاصل کرد و از نزدیک به فضای مورد نظر خودداری نمود.

نکته پنجم. قبل از پیاده سازی لایه دوم باید کف به خوبی بررسی کرد تا مشکلات موجود مشخص شوند. این مشکلات می توانند شامل ترک، سوراخ، یا سطوح ناهموار باشد که قبلا قابل مشاهده نبودند. برای برطرف کردن هرگونه ترک باید از یک ماده پر کننده ترک اپوکسی استفاده کرد و یا مناطقی که ناهموار هستند را سنباده زد. باید توجه داشت که در صورتی که  از کاغذ سنباده برای برطرف کردن عیوب استفاده شد، ممکن است برای خلاص شدن از گرد و غبار ایجاد شده لازم باشد یک بار دیگر از دستگاه های خلا صنعتی استفاده شود. هم چنین اگر از مواد پرکننده ترک استفاده شده باشد باید قبل از پیاده سازی لایه دوم اپوکسی 12-16 ساعت صبر کرد تا ماده پرکننده کاملا خشک شود.

 

پوشش اپوکسی 12

 

نکته ششم. برای داشتن بهترین نتیجه توصیه می شود که لایه دوم با یک محصول غیر لغزنده ترکیب شود. برای این کار می توان از یک مته و کمی همزن استفاده کرد تا دو محصول به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. سپس می توان لایه دوم را پیاده کرد. در این لایه نیز باید از  گوشه عقب فضای مورد نظر شروع و به سمت خروجی حرکت کرد. در پایان نیز باید به مدت 24 ساعت صبر کرد تا پوشش دوم نیز کاملا خشک شود. همیشه باید در حین خشک شدن سطح، از وجود تهویه کافی و مناسب اطمینان حاصل کرد و از نزدیکی به فضای مورد نظر خودداری نمود.

 

 

پوشش اپوکسی 13 

 

 

نگهداری از پوشش اپوکسی

پوشش های های اپوکسی یک نوع پوشش کف بسیار بادوام هستند که کاربردهای فراوانی مانند کف گاراژ، کف اتاق ها، راهروهای پرتردد و انبارها دارند. هم چنین این محصول در مناطقی که از ماشین آلات و سایر ابزارهای بزرگ استفاده می شود، یک انتخاب بسیار خوب است. حتی وقتی اجسام سنگین به طور مداوم روی زمین حرکت می کنند، سطح اپوکسی درخشندگی بسیار بالای خود را حفظ خواهد کرد. در واقع می توان گفت که تا زمانی که برخی از قوانین اساسی در مورد آن رعایت شود، نگهداری از کف های اپوکسی بسیار آسان خواهد بود. بنابراین تعدادی از این قوانین در ادامه شرح داده می شود.

نکته اول. هر گونه آلودگی و خاک را باید از سطوح اپوکسی پاک کرد. مخصوصا اگر ماشین یا وسایل نقلیه از روی این سطوح عبور می کنند، وجود این آلودگی ها می تواند کف اپوکسی را خراش دهد. اگر به طور مرتب همه شن و ماسه ها یا خاک ها از روی کف تمیز شوند، ماندگاری پوشش اپوکسی بیشتر خواهد شد زیرا با وجود مقاومت فراوان این پوشش ها، ممکن است با گذشت زمان آسیب ناشی از خراش های مختلف را نشان دهند. بهترین راه برای انجام این نکته استفاده از دستگاه های خلا صنعتی است تا تمام گرد و غبار را از سطح پاک کند. اینکه هر چند وقت یک بار باید از این دستگاه استفاده شود، کاملا بستگی دارد به میزان آلودگی و خاک ایجاد شده روی سطح دارد. اما همان طور که اشاره و توصیه می شود حداقل پیش از عبور ماشین آلات سنگین از روی سطح، اقدامات احتیاطی بیشتری انجام شود تا هیچ گونه خاک و گرد و غبار روی سطح باقی نماند.

 

پوشش اپوکسی 14

 

نکته دوم. برای تمیز کردن های روزانه پوشش های اپوکسی نباید از پاک کننده هایی با پایه صابون استفاده کرد. این پاک کننده ها با گذشت زمان روی پوشش های اپوکسی جمع شده و سطح آن را کدر می کنند. در واقع می توان گفت که کف های اپوکسی نیازی به صابون و آب گرم و غیره ندارند و یک برس خوب برای پاک کردن آن ها کافی است. اما اگر برای پاک کردن آلودگی ها هم چنان به قدرت شستشوی اضافی بیشتری نیاز باشد، می توان از صابون نرم برای این کار استفاده کرد.

نکته سوم. برای تمیز کردن لکه های مایعات کافی است قسمت کوچکی که آلوده است را جارو زد. مایعاتی که روی سطح ریخته شده اند به همراه هرگونه آلودگی با جاروبرقی تخلیه می شود. سپس می توان محل را با مقدار کمی آب کاملا تمیز کرد. در واقع پوشش های اپوکسی در برابر آب بسیار مقاوم هستند و هنگام ریختن مایعات، تمیز کردن آن ها بسیار آسان است.

نکته چهارم. بهترین روش برای تمیز کردن کف های اپوکسی که به شدت کثیف شده اند، می توان از این روش استفاده کرد. ابتدا باید تمام وسایل موجود روی سطح را تخلیه و سپس کل قسمت کثیف را با دقت جارو کرد. پس از پاک کردن تمام آلودگی های سطح، جرم و سنگ ریزه، می توان از پاک کننده های کف و آب گرم استفاده کرد تا تمام آلودگی های جمع شده از بین برود. پس از آن، می توانید از مخلوط شفاف آمونیاک و آب (60 تا 80 گرم آمونیاک در هر گالن آب) برای تمیز کردن نهایی استفاده کرد.

 

پوشش اپوکسی 15

 

نکته پنجم. برخی از لکه ها مانند لکه های زنگ زدگی را باید با اسفنج مخصوص شستشوی آشپزخانه یا برس نرم و کمی آب گرم از روی سطوح اپوکسی پاک کرد. استفاده از پشم فولاد یا مواد شیمیایی خشن می تواند به پوشش اپوکسی آسیب برساند چون بسیار ساینده هستند. هرگز برای پاکسازی این سطوح نباید از ترکیبات پاک کننده حاوی مرکبات یا اسید استفاده کرد. پاک کننده های مرکبات و سرکه باعث تجزیه کاتالیزور اپوکسی می شوند و در نتیجه باید از مصرف آنها اجتناب کرد.

 

پوشش اپوکسی 16

نکته ششم. ضد یخ، روغن و سایر مواد شیمیایی مربوط به اتومبیل را می توان با حوله های پارچه ای یا حوله کاغذی پاک کرده و سپس آن ها را دور انداخت. اما نکته مهم این است که نباید اجازه داد این مواد برای طولانی مدت روی پوشش اپوکسی باقی بمانند.  حتی روغن های موتور نیز مواد شیمیایی دارد که می تواند برای کف اپوکسی خطرناک باشند. رنگ و تمیز کننده های خانگی و سایر مایعات ساینده نیز باید بلافاصله تمیز شوند. برای تمیز کردن این آلودگی ها نیز به محض ریختن می توان به حوله های پارچه ای آن ها را پاک کرد.

 

پوشش اپوکسی 17

 

شرکت آیسافام همگام با فناوری های روز دنیا رنگ های صنعتی مانند پوشش اپوکسی را فرموله کرده و بر اساس سفارش شما عزیزان در اختیار واحدهای صنعتی و تولیدی قرار می دهد.

فرموله کردن رنگ های اپوکسی آب پایه یکی از اهداف شرکت رنگسازی آیسافام است که امید است در آینده نزدیک این مهم به تحقق بپیوندد و خطرات احتمالی این محصول به حداقل برسد.

سلامتی شما عزیزان همواره یکی از دغدغه های این واحد تولیدی بوده و هست.

کاری از واحد توسعه و تحقیق آیسافام…

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید