آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ)

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 1

نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ

در مجموعه مقالات «آموزش گام به گام نقاشی ساختمان» شرکت رنگسازی آیسافام اطلاعاتی را در اختیار خواننده قرار می دهد تا به کمک آن ها بتوانند به صورت گام به گام، مراحل لازم برای داشتن یک نقاشی موفق را سپری کند. در بیست و چهارمین مقاله از این سری مقالات، به اقدامات لازم برای نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ پرداخته می شود. شوفاژها از وسایل مهم در خانه ها به شمار می روند، اما می توانند فرآیند نقاشی را دشوار کنند. خوشبختانه جدا کردن شوفاژ از دیوار کار زمان بری نیست، بنابراین می توان با دنبال کردن فرآیندهایی که در ادامه آورده می شود، این پروژه را با موفقیت پشت سر گذاشت. پس از ارائه این توضیحات، اقدامات لازم برای رنگ کردن بدنه شوفاژ نیز ارائه می شود تا بتوان با انجام آن ها تغییرات مثبتی در خانه ایجاد کرد.

مراحل جدا کردن شوفاژ

قدم اول. جدا کردن شوفاژ

یک. در قدم اول باید شیرهای کناره شوفاژ را بست. در واقع در کنار شوفاژ دو شیر یا سوپاپ وجود دارد که یکی شیر محافظ قفل و دیگری شیر کنترل دستی است. برای بستن این شیرها باید درپوش پلاستیکی را از دریچه محافظ قفل برداشت و از یک آچار برای چرخاندن دوک به سمت راست استفاده کرد. شیر کنترل دستی را نیز باید با دست به سمت راست چرخاند تا محکم بسته شود. یکی از نکات مهم در این مرحله این است که تعداد چرخش تا بسته شدن دریچه محافظ قفل را باید در کاغذی یادداشت کرد زیرا در پایان کار باید شوفاژ را به همان تنظیمات قبلی بازگرداند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 2

 

دو. در گام بعد باید یک حوله و یک کاسه کوچک زیر شوفاژ قرار داد تا از کفپوش محافظت شود. حوله را باید روی زمین و زیر شوفاژ پهن کرد تا هیچ آبی به سطح زمین نفوذ نکند. هم چنین باید یک کاسه کوچک را زیر شیر کنترل دستی قرار داد تا از چکه کردن آب روی زمین جلوگیری شود. علاوه بر این توصیه می شود که در صورت وجود زیرانداز یا فرش در اطراف شوفاژ، به محل دیگری منتقل شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 3

 

سه. در گام بعد باید به سراغ کلیدی که برای محکم کردن شیر تخلیه در حالت باز روی شوفاژ تعبیه شده است، استفاده کرد. دریچه تخلیه را می توان در بالای یکی از قسمت های انتهایی شوفاژ پیدا کرد. سپس باید دهانه کلید را روی مربع برجسته در مرکز شیر قرار داد و کلید هواگیری شوفاژ را به سمت چپ چرخاند تا دریچه هواگیری باز شود. سپس باید آچار قابل تنظیم را به قسمت بیرونی شیر چسباند تا پس از باز شدن در جای خود ثابت بماند. قابل توضیح است که کلید شوفاژ ابزاری است که برای باز کردن انواع خاصی از شیرها استفاده می شود. این کلید را می توان از فروشگاه های ابزار فروشی تهیه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 4

 

چهار. در گام بعد باید مهره درپوش شیر کنترل دستی را باز کرد. بهتر است از یک آچار برای باز کردن مهره درپوش که شیر را به رادیاتور متصل می کند، استفاده شود. باز کردن دریچه را باید تا جایی ادامه داد که آب از شیر خارج شود. در این لحظه باید کاسه ای که در گام دوم تهیه شد را زیر شیر نگه داشت زیرا به محض شل شدن مهره، آب از شیر سرازیر می شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 5

 

پنج. پس از پر شدن کاسه، باید مهره درپوش را با یک آچار به سمت چپ چرخاند تا درپوش محکم شود. این کار را باید تا جایی ادامه داد که جریان آب متوقف شود. سپس باید آب کاسه را تخلیه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 6

 

شش. پس از تخلیه کردن کاسه، باید مجددا مهره درپوش را شل و کاسه دیگری را با آب پر کرد. باید به پر کردن کاسه ها با آب ادامه داد تا زمانی که دیگر آبی از دریچه خارج نشود. پس از اتمام تخلیه آب، می بایست مهره درپوش را بست.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 7

 

هفت. در گام بعد باید مهره درپوش محافظ قفل را باز کرد. برای این کار باید در حالی که دریچه باز است، مهره درپوش محافظ قفل را با یک آچار باز کرد. برای باز کردن مهره، آچار را در خلاف جهت عقربه های ساعت چرخاند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 8

 

هشت. پس از انجام مراحل فوق، باید شوفاژ را از روی دیوار بلند کرد و آب باقیمانده در آن را بیرون ریخت. این کار باید کاملا با دقت انجام شود. سپس باید آب باقیمانده از شیر قفل محافظ را در یک سطل خالی، تخلیه کرد. وقتی تمام آب از رادیاتور خارج شد، می توان آن را روی زمین گذاشت.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 9

 

قدم دوم. نقاشی دیوار

یک. در اولین گام باید لوله ها و تکیه گاه های شوفاژ را با نوار مخصوص نقاشی پوشاند. برای این کار باید نوارهای مخصوص نقاشی را جدا کرده و روی تکیه گاه ها قرار داد و درست دور لوله ها پیچید تا جلو و پشت لوله ها را از رنگ محافظت کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 10

 

دو. برای نقاشی دیوار پشت شوفاژ باید رنگی را انتخاب کرد که در برابر حرارت مقاوم باشد. رنگ اغلب در معرض گرمای شوفاژ قرار می گیرد، بنابراین مهم است که در اثر تغییرات مکرر دما ترک نخورد. در واقع باید رنگی را انتخاب کرد که برای شرایط گرم مناسب باشد. رنگ روغن یا ترکیب رنگ داخلی/خارجی گزینه ‌های خوبی هستند، زیرا هر دو در برابر گرما مقاومت می‌ کنند. قابل ذکر است که نیازی به خریدن رنگ های مخصوص مقاومت در برابر گرما نیست، زیرا این رنگ ها اغلب برای نقاشی داخل شومینه ها که با حرارت مستقیم در ارتباط هستند، تعریف شده اند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 11

 

سه. قبل از شروع نقاشی باید یک لایه آستر روی ناحیه مورد نظر پیاده کرد. حتی با وجود این که قسمت های پشت شوفاژ پنهان خواهند بود، اما توصیه می شود که فرآیند نقاشی به طور کامل و دقیق انجام شود. در واقع می توان گفت که باید از بتونه کاری و رنگ آمیزی نامنظم در پشت رادیاتور خودداری کرد، زیرا در صورت حذف رادیاتور، رنگ آمیزیِ ناهموار، به ظاهر دیوار آسیب می رساند. در عوض، می بایست کل سطح را در طول یک جلسه نقاشی و به طور یکنواخت نقاشی کرد. برای این کار باید با استفاده از یک قلم مو با اندازه متوسط، یک لایه آستر را روی کل منطقه پیاده کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 12

 

چهار. پس از پیاده کردن آستر، باید کل منطقه را با حداقل دو لایه رنگ، رنگ کرد. رنگ انتخابی را باید با استفاده از حرکات بلند قلم مو، روی دیوار پیاده کرد. توصیه می شود که حداقل از دو لایه رنگ استفاده شود تا سطحی صاف و با کیفیت ایجاد شود. باید توجه داشت که قبل از پیاده کردن لایه بعدی، اجازه دهید هر لایه به مدت 24 ساعت خشک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 13

 

پنج. قبل از وصل کردن مجدد شوفاژ، باید منتظر ماند تا رنگ به مدت 48 ساعت خشک شود. اگر قبل از خشک شدن رنگ، شوفاژ مجددا به دیوار وصل شود، ممکن است رنگ را دچار فرورفتگی یا آسیب کند. برای اطلاع از زمان لازم برای خشک شدن رنگ، بهتر است دستورالعمل های سازنده که در پشت سطل رنگ ارائه شده است، مورد بررسی قرار بگیرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 14

 

قدم سوم. اتصال مجدد شوفاژ

یک. در قدم اول باید شوفاژ را دوباره روی پایه های نگهدارنده قرار داد. برای این کار باید شوفاژ را به آرامی بلند کرده و دوباره روی تکیه گاه های دیوار قرار داد. باید دقت کرد که دریچه ‌ها با لوله ‌ها هم راستا باشند تا رادیاتور در مسیر درست قرار گیرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 15

 

دو. پس از جایگیری شوفاژ، باید هر یک از مهره های درپوش را بست تا شیرها دوباره به شوفاژ وصل شوند. از یک آچار می توان برای بستن دریچه های محافظ قفل و کنترل دستی استفاده کرد. مهره ها را باید در جهت عقربه های ساعت چرخاند تا سفت شوند. این کار باعث محکم شدن دریچه ها روی شوفاژ می شوند. باید اطمینان حاصل کرد که مهره ها کاملا محکم بسته شده اند تا از نشت آب از شیرها جلوگیری شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 16

 

سه. در گام بعد باید دریچه تخلیه و دریچه محافظ قفل را نیز بست. برای بستن دریچه تخلیه می بایست از یک کلید مناسب استفاده کرد. در این مرحله از همان فرآیند باز کردن شیر کمک گرفته می شود، اما باید کلید به سمت راست چرخانده شود. علاوه بر این باید شیر قفل محافظ را با یک آچار به حالت اولیه خود برگرداند. باید توجه داشت که برای باز کردن شیر از همان تعداد دور که یادداشت شده است استفاده شود، اما این بار جهت چرخش باید در خلاف جهت عقربه های ساعت باشد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 17

 

چهار. در گام بعد باید شیر کنترل دستی را به سمت چپ چرخاند تا باز شود. برای چرخاندن شیر کنترل دستی در خلاف جهت عقربه های ساعت از یک آچار استفاده شود. با این کار دریچه باز می شود و آب دوباره وارد شوفاژ می شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 18

 

پنج. در حالی که شوفاژ در حال پر شدن است، باید شیر تخلیه را باز کرد. از کلید مخصوص باید برای چرخاندن شیر تخلیه به سمت چپ استفاده شود تا دریچه باز شود. تا زمانی که شوفاژ پر از آب می شود، باید شیر را باز نگه داشت. این کار از این نظر حائز اهمیت است که هر هوای محبوس شده در شوفاژ از طریق دهانه خارج شود. اگر در این زمان، شوفاژ صدای عجیبی تولید کند، به این علت است که حباب های هوا از طریق لوله ها حرکت کرده و خارج می شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 19

 

شش. هنگامی که صدای پر شدن آب در شوفاژ قطع شد، باید دریچه تخلیه را بست. با این کار آب داخل رادیاتور محکم می شود. در این زمان شوفاژ آماده استفاده است. نکته قابل توجه این است که باید اطمینان حاصل کرد که دریچه تخلیه کاملا بسته است تا آب از دریچه خارج نشود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 20

 

نقاشی کردن بدنه شوفاژ

پس از رنگ آمیزیِ دیوارهای پشت شوفاژ، ممکن است به نظر برسد که رنگ شوفاژ قدیمی یا پوسته پوسته شده است، یا رنگ آن با رنگ جدید خانه مطابقت ندارد، در این صورت باید بدنه شوفاژ را نیز نقاشی کرد. اگرچه ممکن است این فرآیند کمی دشوار به نظر برسد، اما با دنبال کردن فرآیندهای زیر و استفاده از انواع مناسب آستر و رنگ، می توان ظاهر جدیدی به شوفاژ داد.


قدم اول. تمیز کردن شوفاژ

یک. در قدم اول باید شیر کنترل شوفاژ را چرخاند تا در حالت خاموش قرار گیرد. سپس باید زمانی را منتظر ماند تا شوفاژ کاملا خنک شود. باید توجه داشت که شوفاژ باید چند روز خاموش بماند تا پرایمر و رنگ کاملا خشک شوند. بنابراین توصیه می شود که از رنگ آمیزی شوفاژ در ماه های سردتر که نیاز به روشن ماندن شوفاژ است، خودداری شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 21

 

دو. رنگ های اسپری ساده ترین راه برای رنگ آمیزی شوفاژها هستند اما کنترل آن ها دشوارتر است. بنابراین باید از نوار مخصوص نقاشی استفاده کرد تا دریچه خروج بخار، شیر کنترل و هر چیز دیگری را که ممکن است با نفوذ رنگ مسدود شود و آسیب ببیند، پوشاند و کاملا بست. اگر چه ممکن است نفوذ رنگ مانع از کار کردن سوپاپ ها نشود، اما پس از اتمام کار و خشک شدن، روشن کردن مجدد آن ها را دشوار می‌ کند. بنابراین برای رسیدن به بهترین نتیجه، باید از رنگ آمیزی قطعاتی که نیاز به جابجایی دارند یا هر روزنه ای که در شوفاژ قرار دارد، خودداری کرد.

احتمالا دو دریچه در قسمت داخلی رادیاتور در نزدیکی قسمت بالایی وجود دارد که باید از رنگ کردن آن ها خودداری شود زیرا برای تخلیه آب شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این شیر کنترل در کنار یا بالای رادیاتور تعبیه و برای روشن یا خاموش کردن آن استفاده می شود. بنابراین در صورت شناسایی آن ها، باید از رنگ کردن آن ها خودداری کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 22

 

سه. در گام بعد باید از یک پارچه تمیز و کمی مرطوب استفاده کرد تا شوفاژ به سرعت تمیز و گرد و غبار یا آلودگی آن پاک شود. برای این کار باید ابتدا قسمت بالایی را قبل از حرکت به سمت پایین تمیز کرد و بین هر یک از پره های شوفاژ را به دقت پاک نمود. اگر پارچه بیش از حد گرد و غبار گرفت، باید آن را شست و فرآیند را مجددا ادامه داد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 23

 

چهار. اگر مقداری از رنگ شوفاژ پوسته پوسته شده یا از سطح جدا شده باشد، باید از یک چاقوی بتونه یا یک قلم موی فلزی برای پاک کردن رنگ پوسته پوسته شده و یک جاروبرقی استفاده کرد. اگر شوفاژ قدیمی و متعلق به قبل از سال 1360 باشد، بهتر است قبل از برداشتن رنگ قدیمی، رنگ را از نظر وجود سرب در آن تست کرد. زیرا هنگام کار با رنگ ‌های سربی باید بسیار با احتیاط کار کرد، زیرا در صورت استنشاق می‌توانند بسیار خطرناک و کشنده باشند. در صورت وجود سرب در رنگ قدیمی، باید از یک لایه بردار رنگ که برای از بین بردن رنگ های سربی طراحی شده است استفاده شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 24

 

پنج. در گام بعد باید شوفاژ را سمباده کشید تا هرگونه زنگ زدگی از بین برود و سطحی صاف ایجاد شود. برای این کار باید روی شوفاژ به دنبال هرگونه نشانه ای از زنگ زدگی یا فرورفتگی های دیگر در سطح بود. پس از مشخص کردن این بخش ها، باید از یک کاغذ سنباده درشت حدود 40 تا 60 گرمی برای صاف کردن آن ها استفاده کرد. سپس باید با کمک یک کاغذ سنباده ریزتر، حدود 80 تا 120، کل رادیاتور را سنباده زده و سطح آن را صاف کرد. این کار کمک می کند که آستر و رنگ راحت به خوبی به سطح بچسبند و نمای نهایی شوفاژ بهتر به نظر برسد. باید توجه داشت که اگر هنگام سنباده زدن، مقدار زیادی رنگ یا گرد و غبار از روی شوفاژ برداشته شد، بهتر است مجددا با یک پارچه تمیز سطح آن را پاک کرد، زیرا گرد و غباری که از شوفاژ جدا می شود ممکن است مانع چسبیدن درست رنگ شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 25

 

قدم دوم. آستر و رنگ زدن شوفاژ

یک. در قدم اول باید یک پارچه بلااستفاده یا چند تکه کاغذ ضایعات بزرگ را پشت شوفاژ قرار داده و با یک تکه نوار چسب به دیوار متصل کرد. همین کار را باید در جهات دیگر نیز تکرار کرد، تا زمانی که منطقه ای با ابعاد 1.5 متر در همه جهات اطراف شوفاژ پوشش داده شود. در واقع باید تا جایی که می توان اطراف شوفاژ را پوشاند، زیرا رنگ های اسپری به راحتی به اطراف پخش می شوند. بنابراین می توان گفت که قرار دادن پارچه یا کاغذ از آلودگی دیوار جلوگیری می کند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 26

 

دو. یکی از نکات قابل توجه، استفاده از تهویه مناسب است، زیرا استنشاق اسپری رنگ و اسپری آستر در فضایی بدون تهویه می تواند بسیار خطرناک باشد. بنابراین باید پنجره ها باز باشند تا هوا در جریان باشد. اما برای ایمنی بیشتر، بهتر است از ماسک و دستکش نیز استفاده شود. اگر در هر مرحله از فرآیند رنگ آمیزی، نشانه هایی از سردرد مشاهده کردید، ممکن است نشانه ای از عدم وجود تهویه کافی و استنشاق گازهای ساطع شده از رنگ باشد. در این شرایط باید بلافاصله رنگ آمیزی را متوقف و تهویه مناسب را در محل ایجاد کنید.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 27

 

سه. در گام بعد باید آستر و رنگ روغنی انتخاب شود که بتواند در برابر دمای بالا مقاومت کند. در واقع هنگام کار با وسایلی مانند شوفاژ یا شومینه، هم رنگ و هم آستری که استفاده می شود باید روغنی و در برابر حرارت بالا تا 200 درجه سانتی‌گراد مقاوم باشد. علاوه بر مقاومتِ رنگ، باید اطمینان حاصل کرد که رنگی که برای شوفاژ انتخاب می شود با رنگ دیواری که در مقابل آن قرار دارد همخوانی دارد. برای این کار باید سعی کرد تا رنگی که برای شوفاژ انتخاب می شود، رنگ مکمل دیوار باشد. هم چنین می تواند با آن متضاد باشد تا شوفاژ کمی بیشتر به چشم بیاید.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 28

 

چهار. در گام بعد باید یک لایه آستر را روی شوفاژ اسپری کرد. برای این کار باید قوطی آستر را تقریبا در فاصله 25 تا 40 سانتی متری از شوفاژ نگه داشت و محکم روی نازل فشار وارد کرد. برای پیاده کردن آستر باید از حرکات رفت و برگشتی در یک لایه یکنواخت استفاده کرد و مطمئن شد که همه تیغه ها به طور کامل (داخل و خارج و اطراف آن) پوشانده شده اند.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 29

 

پنج. پس از پیاده کردن آستر باید 24 ساعت منتظر ماند تا خشک شود. ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا پوشش آستر کاملا خشک شود. بنابراین قبل از شروع رنگ آمیزی، باید آستر را لمس کرد تا اصلا چسبنده نباشد. برای اطمینان از زمان لازم برای خشک شدن آستر، می توان به دستورالعمل های سازنده که روی بسته بندی آستر آورده شده است، مراجعه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 30

 

شش. پس از خشک شدن کامل آستر، نوبت به رنگ آمیزی شوفاژ می رسد. برای پوشش یکنواخت شوفاژ باید از همان روش استفاده از آستر پیروی کرد. به این صورت که هر یک از تیغه ها را باید به طور کامل (همه اطراف آن) رنگ کرد و سپس سراغ تیغه بعدی  رفت. برای رنگ آمیزی قسمت های رنگ نشده، می توان از پاشش های کوتاه و سریعِ اسپری رنگ استفاده کرد. برای رسیدن به پوشش بهتر، می توان ابتدا اسپری را روی یک تکه مقوای ضایعاتی امتحان کرد و پس از مسلط شدن به شیوه پاشش آن، رنگ آمیزیِ شوفاژ را آغاز کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 31

 

هفت. برای بهبود ظاهر شوفاژ، باید از لایه های بیشتری از رنگ استفاده کرد. هنگامی که اولین لایه رنگ پس از 15 دقیقه یا بیشتر خشک شد، می بایست عمق و ظاهر کلی رنگ را ارزیابی کرد. در این مرحله باید قسمت های بدون پوشش را مشخص کرد، تا بتوان در لایه های بعدی آن ها را اصلاح کرد. هم چنین می توان تغییرات لازم را برای روشن ‌تر یا مات ‌تر کردن رنگ را اعمال کرد و تا زمانی که شوفاژ به همان شکل ایده‌آل و مورد نظر برسد، باید به رنگ زدن ادامه داد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 32

 

هشت. پس از پایان فرآیند نقاشی باید 24 ساعت منتظر ماند تا رنگ کاملا خشک شود. اگر چه برای خشک شدن لایه های رنگ فقط باید بین 15 تا 20 دقیقه صبر کرد، اما قبل از استفاده مجدد از شوفاژ باید تا خشک شدن کامل آن منتظر ماند. در واقع حداقل باید 24 ساعت به رنگ زمان داد تا خشک شود. البته برای اطمینان بیشتر از زمان خشک شدن رنگ، می توان به دستورالعمل های سازنده که روی بسته بندی رنگ آورده شده است، مراجعه کرد.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 33

 

نه. در پایان فرآیند نقاشی و هنگامی که رادیاتور در اثر لمس چسبنده به نظر نرسد، باید پارچه ها و کاغذهای باطله ای اطراف رادیاتور را برداشت و دور انداخت. هم چنین باید هر گونه نوار پوششی و نوار مخصوص نقاشی استفاده شده را جمع آوری کرد. در حین انجام این کار، باید دیوارها و کف اطراف شوفاژ را بررسی کرد تا بخش های رنگی شده احتمالی را مشخص کرد. برای پاک کردن قطرات رنگ روی دیوارها یا کف،  باید از پاک کننده های مخصوص رنگ استفاده کرد. قبل از روشن کردن شوفاژ حتما باید حداقل 24 ساعت منتظر ماند تا رنگ خشک شود.

 

آموزش گام به گام نقاشی ساختمان قسمت بیست و چهارم (نقاشی دیوارهای پشت شوفاژ) 34

 

در پایان باید به این نکته اشاره کرد که اگرچه ممکن است شوفاژهای موجود در منازل از نظر ظاهری برای بعضی از افراد آزاردهنده باشند، اما با طی کردن مراحل فوق می توان ظاهر آن ها و اطرافشان را به صورت دلخواه تغییر داد.

 

کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید