انتخاب و خرید بهترین رنگ ساختمانی برای خانه

انتخاب بهترین رنگ

رنگ­ آمیزی دیوارهای خانه از جمله کارهایی است که می­‌تواند فضای یکنواخت خانه را تغییر دهد و روح تازه‌­ای به فضای خانه بدهد. اگرچه این کار می­‌تواند توسط اهالی خانه نیز انجام شود، اما بدون داشتن اطلاعات لازم در مورد آن میسر نیست. یکی از این موارد، داشتن آگاهی در مورد انواع رنگ­‌ها است. از آن­جایی که رنگ­‌ها کاربردهای مختلفی دارند که شامل جذابیت بصری، دوام، محافظت شیمیایی و غیره می­‌شوند؛ امروزه رنگ­‌ها در شکل­‌های مختلفی به بازار عرضه می­‌شوند. بنابراین انتخاب مناسب رنگ می‌­تواند ضمن بهبود عملکرد، هزینه‌­های پروژه را نیز کاهش دهد. از این رو در ادامه به معرفی بخشی از انواع رنگ پرداخته می­‌شود.

 

۱- انواع رنگ روغنی

معمولا نقاشان حرفه‌­ای برای کار خود از رنگ­‌های روغنی استفاده می‌­کنند که دوام و مقاومت بیشتری در برابر آب دارد. رنگ­‌های روغنی، نفوذ سطحی و همچنین چسبندگی بهتری نسبت به سایر رنگ­‌ها دارند. این رنگ­‌ها برای لکه­ گیری سطوح نیز بسیار عالی هستند و همین امر باعث می‌­شود که  برای سطوح لکه ­دار، گره­‌های چوب و فلزاتی که زنگ زدگی دارند انتخاب خوبی باشند. این نوع رنگ­‌ها ماندگاری طولانی دارند و بدون مشاهده علائمی از سایش یا آسیب می­‌توانند در بازه زمانی طولانی دیوارهای خانه را پوشش دهند. در واقع رنگ روغن معمولا در دیوارها، درها، پنجره­‌ها و سازه­‌های فلزی مورد استفاده قرار می­‌گیرد.

انتخاب و خرید بهترین رنگ ساختمانی برای خانه 1

اما قابل ذکر است که یکی از معایب این رنگ­‌ها طول زمان لازم برای خشک شدن آن­‌هاست. زمان خشک شدن این رنگ­‌ها بسیار طولانی­تر از رنگ‌­های اکریلیک است و گاهی تا 24 ساعت زمان می‌­برد. این رنگ­‌ها برای محیط­‌های مرطوب مناسب نیستند.

دو نکته مهم در استفاده از این رنگ­‌ها این است که باید رنگ­‌های روغنی را مرتب هم زد، زیرا روغن در این نوع رنگ­‌ها به سرعت از هم جدا می‌شود. هم­چنین باید از برس یا غلتکی استفاده کرد که به طور خاص برای این رنگ­‌ها طراحی شده‌­اند. زیرا تمیز کردن برس­‌های رنگی نیاز به مواد شیمیایی مانند تینر دارد.

برای جمع‌­بندی مطالب فوق می­‌توان گفت که مزایا و معایب رنگ روغنی به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ روغنی

  • درخشندگی مناسب
  • مناسب مکان­‌های با رطوبت بالا
  • پوشانندگی خوب و مسطح
  • ماندگار و بادوام

معایب استفاده از رنگ روغنی

  • انتشار مواد سمی و مضر برای تنفس
  • استفاده و پیاده­‌سازی سخت
  • قابلیت تمیزشوندگی سخت از روی سطوح
  • نیاز به زمان طولانی برای خشک شدن

 

۲- انواع رنگ پلاستیک (بر پایه آب)

رنگ‌­های پلاستیک رنگ­‌هایی با ایمنی بالا هستند که برای سلامتی انسان و محیط‌ ­زیست خطری ندارند. اگرچه این رنگ­‌ها ماندگاری رنگ­‌های روغنی را ندارند، اما بازه زمانی لازم برای خشک شدن آن­ها کوتاه­‌تر از رنگ­‌های روغنی است. بنابراین در صورتی که نقاشی یک فضا نیاز به سرعت عمل بالایی داشته باشد، بهتر است از رنگ­‌های پلاستیک استفاده شود. با توجه به این ویژگی می­‌توان چند لایه رنگ را در یک روز روی دیوار پیاده کرد.

انتخاب و خرید بهترین رنگ ساختمانی برای خانه 2

این رنگ­‌ها بوی کمی دارند و تمیز کردن آن­ها ساده است. برای تمیز کردن این رنگ­‌ها می‌­توان به سادگی از کمی آب و صابون استفاده کرد اما تمیز کردن رنگ‌­های روغنی نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتری دارد. به همین دلیل استفاده از این رنگ‌­ها برای دیوارهای داخلی مناسب­تر است. نکته مثبت دیگر این رنگ­‌ها درمقایسه با رنگ­‌های روغنی این است که هزینه کمتری دارند. یکی از معایب این رنگ‌­ها ماندگاری کم آن­ها است، اما با توجه به دوستدار طبیعت بودن و مضرات کمتری که دارند، انتخاب بسیاری از افراد هستند.

برای جمع­‌بندی مطالب فوق می­‌توان گفت که مزایا و معایب رنگ پلاستیک به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ پلاستیک

  • عدم نیاز به آماده­‌سازی سطوح قبل از نقاشی
  • عدم رشد کپک در سطوح نقاشی شده
  • عدم انتشار مواد سمی
  • قابلیت تمیزشوندگی آسان با آب
  • خشک کردن سریع
  • انعطاف پذیر و مقاوم در برابر ترک خوردگی
  • قابلیت استفاده در تمام سطوح
  • ماندگاری و پایداری با گذشت زمان
  • مقاوم در برابر نور آفتاب

معایب استفاده از رنگ پلاستیک

  • عدم ایجاد درخشندگی روی سطوح
  • ماندگاری و دوام کمتر نسبت به رنگ روغنی
  • امکان لایه لایه شدن در مجاورت با رطوبت

 

۳- انواع رنگ اکریلیک

در گذشته نقاشی ساختمان محدود به رنگ­‌های روغنی و پلاستیک بود. با ورود رنگ اکریلیک، نقاشی و رنگ ­آمیزی ساختمان دچار تحول شد. رنگ­‌های اکریلیک بر پایه رزین­‌های آکریلیکی فرموله و ساخته شده ­اند. در حالی که رنگ­‌های روغنی بر پایه رزین­‌های آلکید( روغنی) و رنگ­‌های پلاستیکی بر پایه رزین­‌های ونییل فرموله شده­ اند. رزین­‌های آکریلیک هم با پایه آب (حلال آن ها آب است) و هم با پایه حلال (حلال آنها بیشتر حلال های نفتی و مشتقات آن است) در بازار وجود دارند. بنابراین هنگام تهیه این رنگ­‌ها باید رنگ اکریلیک بر پایه آب و رنگ اکریلیک بر پایه حلال از هم تفکیک گردد.

رنگ­‌ اکریلیک برای فضاهای خارجی بسیار مناسبند. نکته جالب در مورد این رنگ‌­ها این است که کار با آن­ها بسیار ساده­ تر از رنگ­‌های روغنی است. از آنجا که پایه این رنگ‌­ها آب است، به راحتی قابل استفاده­‌اند، سریع خشک می­‌شوند و به همان اندازه آلودگی ایجاد نمی­‌کنند. رنگ اکریلیک در برابر اثرات نور خورشید و نفوذ رطوبت نیز مقاوم است.

این رنگ­‌ها روی سطوحی که قبلا با رنگ­‌های اکریلیک یا روغنی رنگ شده ­اند، قابل پیاده­ سازی هستند. حتی می‌­توان از آن­ها در قسمت­‌های بدون پوشش و بدون رنگ نیز استفاده کرد. اما روی رنگ­‌های براق قابل استفاده نیستند. هم­چنین اگر کاغذ دیواری روی آن­ها پیاده شود، این خطر وجود دارد که آب موجود در رنگ باعث جدا شدن کاغذ از دیوار شود.

بسیاری از افراد تصور می­‌کنند که رنگ­‌های اکریلیک و رنگ­‌های پلاستیک یکسان هستند که می­‌تواند باعث ایجاد  سردرگمی در انتخاب آن­ها شود. اگرچه برخی از رنگ­‌های اکریلیک نیز مبتنی بر آب هستند اما رنگ­‌های اکریلیکی نیز وجود دارند که از مواد شیمیایی استفاده می­‌کنند، بنابراین بین این دو تفاوت وجود دارد.

بنابراین می­‌توان گفت که مزایا و معایب رنگ اکریلیک به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ اکریلیک

  • درخشش قابل قبول با قابلیت پوشانندگی سطوح و لکه­ ها
  • خشک شدن سریع
  • استفاده آسان
  • امکان اعمال دو لایه رنگ در یک روز
  • قابلیت تمیزشوندگی بالا
  • قابل اشتعال نبودن
  • امکان استفاده در هر سطحی
  • عدم نیاز به پرایمر در بعضی از سطوح
  • قابلیت شستشو

معایب استفاده از رنگ اکریلیک

  • در بعضی از موارد قبل از اولین شستشو نیاز به سی روز زمان دارد
  • قابلیت تمیزشوندگی کمتر نسبت به رنگ روغنی
  • ماندگاری و دوام کمتر نسبت به رنگ روغنی
  • در بعضی از موارد امکان پیاده­ سازی روی سطوح براق را ندارد
  • ممکن است با گذشت زمان دوام آن­ها کاهش پیدا کند

نکته مهم در استفاده از رنگ­‌های اکریلیک این است که باید به نوع آن­ها توجه نمود. به این معنا که رنگ­‌های اکریلیک که برای دیوارهای داخلی تعریف شده­اند برای استفاده در دیوارهای خارجی مناسب نیستند. نکاتی که در بالا بیان شدند در مورد استفاده از رنگ اکریلیک برای مصارف داخلی است. در ادامه به برخی نکات مهم برای استفاده از رنگ اکریلیک در دیوارها و سطوح خارجی اشاره می­‌شود.

دیوارهای خارجیِ یک ساختمان برجسته­ترین ویژگی معماری آن است. نمای ساختمان­ها در معرض شرایط آب و هوایی مختلفی قرار دارند. بنابراین باید از نظر زیبایی چشم­نواز و در برابر شرایط نامساعد جوی مقاوم باشند. رنگ­‌های آکریلیک به دلیل سبکی و مقاومت در برابر آب و هوا یکی از بادوام­ترین رنگ­‌ها برای کاربردهای بیرونی هستند. به عبارت دیگر، همان­طور که در ابتدای این مطلب به آن اشاره شد، این رنگ­‌ها مزایایی دارند که آن­ها را در صدر انتخاب نقاشان برای سطوح بیرونی قرار می­‌دهد که از میان آن­ها می­‌توان به پوشش عالی، مقاومت در برابر آب و محافظت از سازه در برابر رطوبت، قابلیت تبخیر و خروج آب، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی، چسبندگی بالا، قابلیت شستشوی آسان و نتایج زیبایی شناختی اشاره نمود. قابل ذکر است که نقاشی سطوح و دیوارهای خارجی با سختی­‌هایی همراه است که رنگ اکریلیک با ماندگاری بالای خود و طولانی کردن فواصل نقاشی، این مشکل را نیز مرتفع می‌­کند.

برای داشتن یک پوشش مناسب از رنگ اکریلیک روی دیوارهای خارجی انتخاب یک پرایمر مناسب حتی از دیوارهای داخلی نیز مهم­تر است. به عبارت دیگر هنگام کار روی قسمت بیرونی ساختمان (از جنس چوب، سیمان، سنگ، فلز و غیره)، آماده­سازی بستر، کار بسیار مهمی است. بسترهای مختلف، به تکنیک­‌ها و مواد خاصی نیاز دارند که اگر به درستی انجام نشوند، ممکن است طولِ عمر نقاشی انجام شده کوتاه شود. علاوه بر این اعتماد به یکپارچگی پوشش­‌های قبلی می‌­تواند نتیجه نقاشی را به خطر بیاندازد. همچنین تعیین اینکه آیا این پوشش‌­های قبلی با سایر محصولات سازگار است، نیز حائز اهمیت است. با رعایت این نکات، می­‌توان این رنگ­‌ها را روی سطوح جدید و حتی قدیمی پیاده نمود.

رنگ اکریلیک که روی نمای ساختمان پیاده می­‌شوند، انواع مختلفی دارند. یکی از این گونه­‌ها، رنگ اکریلیک سیلیکونی و فول سیلیکونی است. این رنگ‌­ها از پلیمریزاسیون رزین اصلاح شده سیلیکون و امولسیون اکریلیک به دست می‌­آید. این پوشش‌­ها دوستدار محیط زیست است و در برابر گرما، آب و هوا، باران­‌های اسیدی و قلیایی مقاومت خوبی از خود نشان می­‌دهد. مقاومت رنگ­‌های اکریلیک سیلیکونی و فول سیلیکونی در برابر آب نسبت به اکریلیک خالص عملکرد بهتری دارد. این رنگ‌­ها برای ساختمان­‌هایی که نمای ماندگار نیاز دارند بسیار مناسب و پرکاربرد است و می­‌توان آن­ها را در انواع سطوح بتنی، گچ­کاری، سیمانی، آجر و کاشی به کار برد.

یکی از ویژگی­‌های عالی این رنگ­‌ها این است که به مولکول­‌های بخار اجازه می­‌دهند تا از آن­ها عبور کنند، اما در عین حال از عبور مایع جلوگیری می­‌کنند. در واقع می­‌توان گفت که در آن­ها یک تنفس در جریان است. این ویژگی باعث شده است که آن­ها در برابر هوا نفوذپذیری و در برابر آب مقاوم باشند. این مقاومت عمر پوشش­‌های اکریلیک سیلیکونی و فول سیلیکونی را در مقایسه با پوشش اکریلیک خالص طولانی­تر می­‌کند. علاوه بر این مقاومت در برابر آب باعث می‌­شود که گرد و غبار کمتری روی سطح آن­ها قرار گیرد و این رنگ‌­ها را به ویژگی خود تمیز کنندگی مجهز کند.

نوع دیگر رنگ‌­ اکریلیکِ خارجی، رنگ­‌های اکریلیک الاستومتری هستند. این رنگ­‌های دوستدار محیط­زیست نیز، امکان تنفس یک طرفه را فراهم می­‌کنند که برای دستیابی به چسبندگی استثنایی روی دیوار­ها بسیار مناسبند و شرایط استفاده از آن­ها را در بتن، سنگ، آجر، گچ و بلوک بتونی را فراهم می­‌کنند. کشش و انعطاف­پذیری بالای این رنگ­‌ها باعث می‌­شوند که بتوان از آن­ها برای پوشش سطوح ترک خورده استفاده نمود. این رنگ­‌ها علاوه بر این که ترک­‌های موجود روی سطوح را پوشش می­‌دهند، از شکل­گیری ترک‌­های جدید نیز جلوگیری می‌­کنند. به این صورت که انعطاف پذیری این رنگ­‌ها در برابر طیف وسیعی از درجه حرارت نیز بسیار بالاست و می­‌توان گفت که با سطوحی که در آن­ها به کار برده شده­اند منبسط و منقبض می‌­شوند. در واقع می‌­توان گفت که با تغییر درجه حرارت آثار ترک­خوردگی در آن­ها مشاهده نمی‌­شود. علاوه بر مقاومت در برابر حرارت؛ رنگ‌­های اکریلیک الاستومتری در برابر نفوذ آب نیز بسیار مقاومند و حفظ و نگهداری نمای ساختمان را ساده‌­تر می­کند. این رنگ­‌ها به سرعت خشک می­‌شوند و مانند رنگ­‌های اکریلیک سیلیکونی و فول سیلیکونی در برابر گردوغبار مقاومند.

 

۴- رنگ مات

رنگ مات پرکاربردترین رنگ برای استفاده در دیوارهای داخلی است. همان طورکه از نام این رنگ مشخص است، پس از پایان کار، هیچ درخششی روی سطح رنگ شده ایجاد نمی‌کند، از این رو برای سطوحی که نباید چشم بیننده را آزار دهند، بسیار مناسب است. یکی از بهترین موارد استفاده از رنگ مات، استفاده از آن در سقف خانه­ها است. در واقع این کار یک روش خارق­العاده برای صرفه­جویی در هزینه­‌هاست، زیرا رنگ مات قسمت­‌های آسیب­دیده سقف و یا معایب موجود در آن را بهتر پوشش می‌دهد و در واقع می‌توان گفت که این رنگ در بعضی موارد بر سایر رنگ­‌ها ارجحیت دارد. از سوی دیگر از آن جایی که این رنگ برای پوشاندن نواقص روی دیوارها عملکردخوبی دارد، می­‌تواند گزینه مناسبی برای نقاشی خانه‌­های قدیمی باشد.

اگرچه برای به دست آوردن یک پوشش خوب روی دیوار و داشتن یک رنگ یکنواخت، نیاز به چند لایه نقاشی رنگ مات است اما در عین حال کار با این رنگ آسان است که یکی از مزایای استفاده از این رنگ محسوب می­‌شود. رنگ مات را می­‌توان با یک برس یا غلتک روی سطح موردنظر اعمال کرد. قابل ذکر است که این رنگ معایبی نیز دارد که مهمترین آن کاهش جلوه این رنگ در طول زمان است. اگرچه می­‌توان سطوحی که با رنگ مات نقاشی شده­‌اند را با یک پارچه­ مرطوب پاک کرد، اما رنگ مات به ترمیم منظم نیاز دارد تا هم­چنان تازگی خود را حفظ کند.

برای جمع­بندی مطالب فوق می‌­توان گفت که مزایا و معایب رنگ مات به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ مات

  • ظاهر گرم
  • قابلیت پوشانندگی نواقص موجود در سطح رنگ شده
  • عملکرد خوب در اتاق های با نور مستقیم خورشید
  • قابلیت تعمیر دیوار در حین نقاشی

معایب استفاده از رنگ مات

  • ماندگاری پایین
  • بافت نرم نسبت به سایر رنگ­‌ها
  • نشستن گردوغبار روی سطح این رنگ نسبت به سایر رنگ­‌ها
  • دشواری در تمیز کردن

 

۵- رنگ­‌ نیمه براق

رنگ­‌های نیمه­‌براق یکی دیگر از رنگ­‌های متداول برای دیوارها و سطوح داخلی هستند و دستیابی به یک پوشش خوب را تنها با یک دور نقاشی امکان­پذیر می‌­کنند. البته این رنگ‌­ها بیشتر به عنوان روکش مورد استفاده قرار می‌­گیرند. رنگ نیمه براق، رنگی است که بسیار چشم نواز به نظر می­‌رسد اما درخشش تولید شده از آن کمتر از رنگ براق است.

این رنگ­‌ها بسیار بادوام هستند. از آن­جایی که این رنگ­‌ها در برابر رطوبت مقاومند، طرفداران زیادی برای استفاده در حمام دارند. از سوی دیگر تمیز کردن دیوارهای که با این رنگ نقاشی شده­‌اند بسیار ساده است، نیاز به مراقبت و دقت بالا ندارد و با یک دستمال مرطوب و صابون آلودگی­‌ها از سطح آن پاک می‌­شود، بنابراین برای آشپزخانه نیز بسیار مناسب است، زیرا تمیز کردن ذرات مواد غذایی از روی دیوارهای آشپزخانه همیشه با چالش­‌های زیادی همراه است. در نتیجه می­توان گفت استفاده از رنگ نیمه‌­براق در حمام­‌ها و آشپزخانه­‌ها نتیجه خوبی به همراه دارد و در کل از رنگ­‌های نیمه براق در اتاق­‌هایی استفاده می‌­شود که تمیز کردن آن­ها ضروری و یا دشوار است.

لازم به ذکر است که رنگ­‌های نیمه­‌براق همراه با بازتاب نور هستند که بسته به سلایق افراد می­‌تواند خوب یا بد باشد. اما اگر دیوارها دارای نقص یا خرابی­‌هایی باشند، به دلیل نوری که از آن­ها بازتاب می­‌شود، بیشتر نمایان می­‌شوند. بنابراین هنگام انتخاب رنگ نیمه­‌براق، باید این موارد را نیز در نظر گرفت.

 

۶- رنگ­‌ براق

رنگ­‌های براق جلوه بصری بالایی دارند و بسیار زیبا به­ نظر می­‌رسند. اگر زیبایی و دوام به طور همزمان موردنظر فرد باشد، رنگ براق گزینه بسیار معقولی است. رنگ براق یکی از گران­ترین و با کیفیت­ترین نوع رنگ­‌ها است. این رنگ اغلب برای کاربردهای معمولی مورد استفاده قرار نمی­‌گیرد، اما در فضاهای خاص بسیار عالی عمل می کند. در واقع رایج­ترین مورد استفاده از رنگ براق برای تزئینات نقاشی است. هم­چنین از این رنگ برای نقاشی مبلمان، کابینت و حتی شومینه نیز استفاده می­‌شود. قابل ذکر است که برای رسیدن به یک پوشش خوب از این رنگ، باید چند بار آن را روی سطح موردنظر پیاده کرد و از آن­جایی که زمان لازم برای خشک شدن این رنگ تقریبا بالاست، باید این مورد را هنگام استفاده از آن درنظر داشت.

این رنگ نیز مانند رنگ نیمه‌­براق به سادگی تمیز می­‌شود، این امر سبب می­‌شود که زمان تمیز کردن آن­ها بسیار کوتاه  شود و بتوان دیوارها را تازه و نو نگه داشت. هم­چنین درخشش بالای این رنگ که حتی بیشتر از رنگ نیمه‌­براق است هرگونه نقص در دیوارها را کاملاً آشکار می­‌کند. البته بیشتر افرادی که تصمیم به استفاده از رنگ براق دارند، به دلیل زیرسازی­‌های مناسب، درباره این مسئله نگران نیستند.

برای جمع­بندی مطالب فوق می­‌توان گفت که مزایا و معایب رنگ براق به شرح زیر است.

مزایای استفاده از رنگ براق

  • بادوام و ماندگار
  • قابلیت پاک شوندگی آسان
  • ایجاد رنگ­‌های جذاب
  • ظاهری زیبا و مدرن

معایب استفاده از رنگ براق

  • نیاز به توجه به جزئیات در هنگام آماده سازی سطح دارد (زیرا نواقص موجود در دیوار را آشکار می‌­کند)
  • نیاز به نقاشی سطوح با استفاده از چند لایه
  • درخشندگی خیلی بالا در فضاهای کوچک و تحت نور مستقیم خورشید

 

۷-  پرایمر (آستر)

پرایمر­ها نیز مانند رنگ­‌ها، بر پایه روغن یا آب هستند. پرایمر­های برپایه آب در اکثر موارد عملکرد خوبی دارند، اما تنها با رنگ­‌های مبتنی بر آب قابل استفاده­‌اند. در مقابل پرایمرهای برپایه روغن را می­‌توان با هر دو رنگ برپایه روغن یا آب استفاده کرد. این پرایمرها روی چوب های رنگ شده، گره­‌های چوب­‌ها و فلزات به خوبی عمل می­‌کنند.

استفاده از پرایمر­ها نقش مهمی در کیفیت نهایی رنگ­‌آمیزی دارد. اگر قبل از شروع نقاشی از یک پرایمر استفاده شود، دیوارها برای رنگ‌­آمیزی آماده می­‌شوند و نتایج به مراتب بهتری را به همراه خواهند داشت. پرایمر­ها، یک لایه محافظ روی دیوار ایجاد می­‌کنند که از تاثیر گذاشتن رنگ قدیمی بر رنگ جدید و موردنظر جلوگیری می‌­کنند.

پرایمر­ها در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌­شوند. در واقع از آن­جایی که تغییر رنگ دیوارها می­‌تواند چالش­‌هایی را به همراه داشته باشد، این تنوع می‌­تواند چاره­ساز باشد. به عنوان مثال اگر در حال حاضر دیوارها تیره باشند و قرار باشد به یک رنگ روشن تبدیل شود، یک پرایمر ویژه باید مورد استفاده قرار گیرد. در حقیقت پرایمرها به عنوان یک عنصر پنهان کار می­‌کنند و بهترین نتیجه را به دنبال دارند. هم­چنین وجود یک پرایمر می‌­تواند از هزینه­های اضافی جلوگیری کند و نیاز به استفاده از چند لایه رنگ را کاهش دهد.

توصیه مهم هنگام استفاده از پرایمرها این است که اگر از رنگ و پرایمر جداگانه استفاده می­‌شود و هدف، پوشاندن تمام عیوب کوچک و بزرگ است؛ ابتدا باید روی قسمت کوچکی از دیوار، پرایمر و رنگ اصلی را پیاده کرد و نتایج حاصل از آن را بررسی نمود تا از کیفیت بالای نتیجه اطمینان حاصل شود. هم­چنین باید ازروغنی یا آب بودن پایه رنگ و پرایمر اطمینان حاصل کرد.

 

بهترین رنگ برای خانه شما چیست؟

نقاشی دیوارها یکی از سریع­ترین و ارزان­ترین راه­‌هایی است که با کمک آن می­‌توان به اتاق‌­های قدیمی روح تازه­‌ای بخشید و جلوه آن­ها را دوچندان کرد. در ادامه جدولی برای انتخاب رنگ مناسب، برای قسمت­‌های مختلف خانه ارائه شده است که می‌­توان در زیبایی و ماندگاری خانه بسیار موثر باشد.

انتخاب و خرید بهترین رنگ ساختمانی برای خانه 3

امتیاز شما به این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Call Now Buttonتماس و خرید