آیا تا به حال حس کرده اید که رنگ سفید دیوارهای خانه، بسیار تکراری و یکنواخت شده اند. آیا تا به حال تصور کرده اید که دیوارهای خانه تان می توانند آبی، سبز، صورتی یا طوسی باشند، اما نتوانید تصورات خود را عملی کنید. اگر چه دیوارهای سفید نیز فراخی و روشنایی خاص خود را دارند و نمی توان زیبایی آن ها را انکار کرد اما استفاده از رنگ ها می توانند حال افراد را تغییر دهند و تنوع خوبی را در خانه ایجاد کنند. بنابراین در این سری از مقالات، شرکت آیسافام سعی دارد مطالبی ارائه کند که شجاعت استفاده از رنگ ها را در افراد تقویت کرده و کمک کند تا همزمان با آشتی با طیف های رنگی مختلف، شور استفاده از آن ها را در افراد ایجاد کند. همان طور که در بخش اول این سری از مقالات بیان شد، گاهی علت استفاده نکردن از طیف های رنگی مختلف، ترس از انتخاب رنگ اشتباه است. بنابراین در این مقاله مطالبی ارائه می شود که به کمک آن ها می توان طیف رنگی مناسبی را برای فضای مورد نظر انتخاب نمود. هم چنین روش هایی آموزش داده می شود که در صورت اتخاب رنگ اشتباه، بتوان این مشکل را برطرف نمود.
انتخاب طیف رنگی مناسب
قدم اول. بررسی فضای مورد نظر
نکته اول. در ابتدا باید فضا را به طور کلی مورد بررسی قرار دهید. در واقع باید زمانی را در نظر بگیرید و به این موضوع فکر کنید که اکنون فضا یا اتاق شما چگونه به نظر می رسد و چه احساسی نسبت به آن دارید و می خواهید چه چیزی را تغییر دهید یا حفظ کنید. آیا در اتاقی ویژگی هایی وجود دارد که بخواهید آنها را کم رنگ یا برجسته کنید؟ آیا می خواهید اتاق شما دلبازتر یا دنج تر شود؟ در واقع باید بدانید که رنگی که استفاده می کنید می تواند به شما کمک کند تا به ظاهر و احساسی که در ذهن دارید دست پیدا کنید.
به عنوان مثال می توانید برای رسیدن به احساس موردنظرتان نکات زیر را در نظر داشته باشید.
- کنتراست بالا چه به لحاظ رنگ، چه به لحاظ شدت، می تواند یک کانون بصری ایجاد کند. با استفاده از این کانون بصری می توانید نکات مورد نظر خود که در اتاق به آن علاقه دارید را برجسته کنید. در مقابل اگر مناطق یا ویژگی هایی در اتاق وجود دارد که مایل به کم رنگ کردن آن هستید، باید کنتراست و تضاد رنگی را در آن منطقه به حداقل برسانید.
- رنگ های روشن یا خنثی می توانند فضاهای کوچک را دلبازتر نشان دهند. البته باید بدانید که برای رسیدن به این احساس مجبور نیستید که حتما از رنگ سفید روشن استفاده کنید. آبی روشن، سبز کمرنگ، حتی خاکستری روشن فضا را دلباز می کند. در مقابل رنگ های گرم، فضا را دنج تر و جذاب تر می کنند.
- بررسی کنید که آیا می توانید سایر اتاق ها را از اتاقی که قصد دارید آن را رنگ آمیزی کنید ببینید. در این صورت، می خواهید مطمئن شوید که رنگ این اتاق ها در کنار هم خوب به نظر برسند. لازم نیست تمام اتاق ها را با یک طیف رنگی رنگ آمیزی کنید، اما باید رنگ آن ها را با هم هماهنگ کنید.
نکته دوم. در قدم بعدی بهتر است ابعاد اتاق را ارزیابی کنید و با توجه به متراژ اتاق، میزان رنگ مورد نیاز خود را تهیه کنید. برای انجام این کار می توانید به یکی از لینک های «محاسبه رنگ اکریلیک» یا «محاسبه رنگ پلاستیک» مراجعه کنید.
نکته سوم. پس از محاسبه ابعاد و رنگ مورد نیاز خود، طیف رنگی خود را بر اساس اندازه اتاق انتخاب کنید. رنگ دیوار می تواند احساس موجود در اتاق و یا اندازه آن را کاملا متفاوت نشان دهد. اگر یک اتاق خیلی بزرگ یا خیلی کوچک دارید، رنگی را انتخاب کنید که امکان استفاده هر چه بیشتر از فضا را برای شما فراهم کند.
از تضاد شدید بین رنگ ها در اتاق های کوچک خودداری کنید. برای کمک به بزرگتر شدن این اتاق ها، توصیه می شود که طیف های سردتر و خنثی تر را انتخاب کنید. اما اگر مایل هستید که در اتاق های کوچک خود از رنگ های تیره استفاده کنید، می توانید برای متعادل کردن فضا از یک دیوار شاخص روشن کمک بگیرید و یا رنگ های تیره را با استفاده از یک الگو (مثل خطوط راه راه) در فضا وارد کنید.
هم چنین رنگ های گرم می توانند احساس بهتری را در اتاق های بزرگ ایجاد کنند.
نکته چهارم. در قدم بعدی برای انتخاب رنگ مناسب باید ارتفاع سقف را با اندازه اتاق مقایسه کنید. اندازه اتاق و چگونگی به نظر رسیدن فضای آن می تواند تحت تأثیر ارتفاع سقف نیز قرار بگیرد. به عنوان مثال، یک اتاق بزرگ اگر سقف کوتاه و کم ارتفاعی داشته باشد ممکن است کوچک به نظر برسد. برعکس اگر سقف یک اتاق کوچک، خیلی بلند باشد، فضای آن بزرگ تر به نظر می رسد.
در یک اتاق بزرگ با سقف بلند، و در مقابل یک اتاق کوچک با سقف کوتاه، کنتراست در طیف رنگ ها یا شدت آن ها می تواند دیوارها و سقف را از نظر بصری از هم جدا کند. استفاده از این نکته باعث می شود که فضاهای بزرگتر، صمیمی تر و فضاهای کوچک، دلبازتر به نظر برسند.
اما اگر اتاق شما کوچک است ولی سقف بلندی دارد، یا اتاق بزرگی دارید که سقف کوتاهی دارد، اطمینان حاصل کنید که کنتراست بین دیوارها و سقف ها متوسط یا کم باشد.
نکته پنجم. در این مرحله باید مقدار نور اتاق را بررسی کنید. زیرا میزان نور اتاق و نوع آن می تواند در ظاهر و چگونگی به نظر رسیدن رنگ اتاق موثر باشد. باید بدانید که نور طبیعی در طول روز تغییر خواهد کرد و بنابراین چگونگی تأثیر آن بر رنگ دیوار نیز متغیر خواهد بود. بنابراین توصیه می شود که ابتدا رنگ های مورد نظر خود را امتحان کنید. برای این کار می توانید بخش هایی از دیوارها را رنگ آمیزی کرده و بررسی کنید که در طول روز به چه شکل هستند. یا رنگ ها را روی کاغذهای بزرگ پیاده کرده و روی دیوار موردنظر خود نصب کنید تا چگونگی تابش نور به آن ها مشخص شود.
از سوی دیگر وسایل روشنایی نیز بر چگونگی به نظر رسیدن رنگ ها تأثیرگذار هستند. بنابراین می توانید چراغ هایی را که بیشتر از همه در فضای مورد نظرتان استفاده می کنید را روشن کنید تا ببینید چگونه روی رنگ و جلوه آن تاثیر می گذارند.
علاوه بر این باید بدانیم که نورپردازی بسته به نوع رنگ اصلی می تواند اثرات متفاوتی داشته باشد. در واقع رنگ ها در سه گروه گرم، سرد و خنثی قرار می گیرند. رنگ های گرم دارای ته رنگ قرمز هستند، در حالی که رنگ های سرد دارای ته رنگ آبی هستند و نورپردازی می تواند این ته رنگ ها را به خوبی به نمایش بگذارد.
نکته ششم. برای انتخاب رنگ مناسب اتاق باید ویژگی های اتاق را کاملا بررسی کنید. اگر اتاق شما دارای یک یا دو دیوار بزرگ باشد که در آن ها پنجره یا دری قرار نگرفته باشد، رنگی که برای آن ها انتخاب می کنید تأثیر زیادی در حال و هوای اتاق خواهد داشت. اما اگر در و پنجره های متعددی در سرتاسر اتاق وجود داشته باشد، تضاد رنگی زیادی بین رنگ های تزئینی و درب و رنگ دیوار وجود خواهد داشت. بنابراین اگر می خواهید این کنتراست را کم تر کنید، می توانید همه روکش ها، درها و محوطه های پنجره را با یک طیف رنگی نقاشی کنید. هم چنین اگر می خواهید با کنتراست موجود بازی کنید، می توانید یک رنگ سفید براق را برای حاشیه های دیوارها انتخاب کنید که به اتاق جلوه ای تمیز ببخشد.
نکته هفتم. هنگام انتخاب رنگ باید دقت کنید که سقف را با رنگ مکمل دیوارها رنگ کنید. در واقع هنگامی که رنگ دیوارها را تغییر می دهید، باید اطمینان حاصل کنید که رنگ سقف نیز به همان اندازه زیبا و تمیز به نظر برسد. علاوه بر این، همان طور که طیف رنگی دیوارها می توانند احساس موجود در اتاق را تغییر دهند، رنگ سقف نیز در بالا یا پایین به نظر رساندن سقف به همان اندازه تأثیر خواهد داشت.
قدم دوم. انتخاب صحیح رنگ
نکته اول. در اولین قدم برای انتخاب رنگ صحیح و در راستای بررسی کردن آن ها می توانید از تلفن هوشمند یا تبلت خود استفاده کنید. برای این کار وب سایت ها یا برنامه هایی تعریف شده اند که به شما امکان می دهند رنگ های مختلف را به طور واقعی روی سطوح موردنظر خود پیاده کنید. این نوع ابزارها برای درک چگونگی به نظر رسیدن رنگ ها عالی هستند، اما باید به خاطر داشته باشید که نسخه دیجیتالی فقط تصویری کلی از نحوه هماهنگی رنگ ها در فضای واقعی است.
نکته دوم. برای انتخاب رنگ مورد نظر خود می توانید از کالیته های رنگی استفاده کنید. معمولا در فروشگاه های رنگ کالیته هایی وجود دارد که رنگ های مختلف و خانواده های مکمل یا متضاد آن ها را نشان می دهد. این نمونه ها توسط برندهای مختلف رنگ و با تن ها و طیف های مختلف ساماندهی می شوند. استفاده از این ابزار روش خوبی برای شروع روند انتخاب رنگ است. برای نتیجه گیری بهتر می توانید تعدادی از این رنگ ها را به خانه ببرید و ظاهر آن ها را در فضای خود بررسی کنید.
نکته سوم. علاوه بر روش های قبل، برای انتخاب رنگ صحیح، می توانید درخواست مشاوره کنید. افرادی که در فروشگاه های رنگ کار می کنند می توانند به شما کمک کنند تا در مورد رنگ صحیح و طیف مناسب آن تصمیم درستی بگیرید. در این راستا شما می توانید برای دریافت مشاوره در مورد انتخاب رنگ های آیسافام با شماره 22223465-021 تماس بگیرید.
نکته چهارم. یکی از نهایی ترین و بهترین روش های انتخاب رنگ، پیاده کردن آن روی دیوارها است. در واقع نتیجه این روش کاملا به نتیجه نهایی نزدیک است و هیچ روشی نمی تواند جایگزین آن شود، زیرا شما می توانید با دیدن رنگ مورد نظرتان در فضای خاص خود، دقیق ترین مفهوم را از آن دریافت کنید. برای استفاده از این روش توصیه می شود که نکات زیر را در نظر داشته باشید.
هنگام آزمایش رنگ، توصیه می شود که همیشه از دو لایه رنگ استفاده شود. بهتر است رنگ را روی دو یا سه دیوار مختلف پیاده کنید تا از تأثیر کلی آن در اتاق آگاه شوید. باید توجه داشته باشید که سطح آزمایش را آنقدر بزرگ انتخاب کنید تا بتوانید نمونه عملکرد رنگ را به خوبی بررسی کنید. به عنوان مثال می توانید با یک حاشیه از رنگ در نزدیکی کفپوش نقاشی کنید تا مطمئن شوید که با رنگ و بافت کف شما سازگار باشد.
در گام بعد می توانید به مدت 3 روز رنگ را بررسی کنید و به خود فرصت لازم برای تصمیم گیری بدهید و ببینید که آیا این رنگ واقعا برای شما مناسب است یا خیر. در این زمان در طول روز رنگ را در نورهای مختلف بررسی کنید تا در هنگام پیاده سازی آن روی دیوارهایتان، تصویر خوبی از آن داشته باشید.
نکته پنجم. در صورتی که نمی توانید رنگ های نمونه را روی دیوارهای اصلی پیاده کنید، سعی کنید یک صفحه از جنس فوم را جایگزین دیوار اصلی کنید. با کمک این روش نیز می توانید حس کاملا دقیقی از رنگ را دریافت کنید.
قدم سوم. ایجاد ظاهر مورد نظرتان
نکته اول. در این مرحله باید تصمیم بگیرید که می خواهید اتاق شما چگونه به نظر برسد. رنگ ها می توانند احساس آرامش ایجاد کنند یا باعث نشاط شما شوند. بنابراین تصمیم بگیرید که آیا می خواهید وقتی زمان خود را در اتاق می گذرانید احساس آرامش کنید یا می خواهید سرحال و سرشار از انرژی باشید. رنگ های روشن می توانند فضای اتاق را انرژی ببخشند و رنگ های تیره می توانند اثر آرام بخشی داشته باشند.
نکته دوم. در این مرحله می توانید تزئینات موجود مجلات و وب سایت ها را مورد بررسی قرار دهید. سپس با استفاده از تصاویری که مورد پسند شما هستند، فایلی ایجاد کنید و از آن ها به عنوان راهنما استفاده کنید تا به شما در تصمیم گیری در مورد رنگ دلخواه تان کمک کند. برای این کار باید به دنبال تصاویری از اتاق ها بگردید که با احساس شما هماهنگ باشند و عناصر و جزئیات آن ها را تایید می کنید. از آن جایی که ممکن است تصاویر انتخابی شما زیاد باشند، بهتر است هنگام انتخاب هر تصویر توضیحاتی را نیز زمینه آن کنید تا در مراحل بعد علت انتخاب هر تصویر را فراموش نکنید. در پایان نیز تصاویر چاپ شده را در اتاق خود بچسبانید و چگونگی ظاهر هر کدام را با یکدیگر مقایسه کنید.
نکته سوم. پس از عبور از مراحل قبل می توانید طیف رنگی مورد نظر خود را انتخاب کنید. خانواده رنگ و طیف انتخابی شما از جمله عوامل مهم در ظاهر و احساس اتاق هستند. همچنین رنگ ها از روشن و متوسط تا تاریک متغیر هستند. توصیه می شود که رنگ دیوار های شاخص و رنگ حاشیه ها، همان طیف رنگی دیوارها و سقف را داشته باشند اما می توانید با تغییر شدت رنگ یا کمک گرفتن از خانواده های رنگی که مکمل یکدیگر هستند، برای ایجاد کنتراست و تضاد در آن ها استفاده کنید.
نکته چهارم. برای ایجاد احساسات مختلف در اتاق، خانواده رنگی مورد نظرتان را انتخاب کنید. خانواده های مختلف رنگ و گروه های تعریف شده برای آن بر احساسات افراد تأثیر می گذارند. زیرا بعضی از رنگ ها گرمتر و بعضی دیگر سردتر هستند و این خصوصیات برای انتقال عواطف مختلف مهم هستند. در ادامه ویژگی های خانواده های مختلف رنگ، به اختصار توضیح داده می شوند.
خانواده رنگ قرمز معمولا گرم است. قرمز از نظر ایجاد احساس در یک اتاق نیز رنگی گرم است. رنگ قرمز می تواند احساسات رمانتیک و نمایشی و هیجان انگیز را ایجاد کند.
اما آبی رنگی سرد است و حس آرامش را به شما منتقل می کند. مانند آبی کاملا روشن و شفاف آسمان در تابستان یا آبی عمیق اقیانوس ها، اما جالب است بدانید که کیفیت و میزان آرامش بخشی خانواده آبی با تغییر شدت آن، چندان تغییری نمی کند.
از سوی دیگر خانواده رنگ های سبز تعادل خوبی بین رنگ های گرم و سرد ایجاد می کنند. از آنجا که سبز نتیجه ترکیب یک رنگ گرم (زرد) و یک رنگ سرد (آبی) است، برای اتاق هایی با احساس خنثی انتخاب بسیار خوبی است.
اما رنگ زرد یک رنگ انرژی بخش و در عین حال یک رنگ آرامش بخش است. این رنگ به تنهایی می تواند روشنایی خوبی در فضا ایجاد گند ولی همچنان آن را نرم و لطیف نگه دارد.
رنگ های خنثی مانند بژ یا سفید همیشه دارای طیف پر کاربردی هستند. اگر فضای بسیار آرام می خواهید، این رنگ ها انتخاب های خوبی هستند. هم چنین می توانید با انتخاب یک رنگ خنثی در کنار رنگ های گرم یا سرد، ویژگی های گرمی یا سردی فضا را تقویت کنید.
نکته پنجم. توصیه می شود که رنگ دیوارها را با رنگ کف هماهنگ کنید. در واقع اگر تصمیمی برای تعویض کفپوش ها ندارید، اطمینان حاصل کنید که رنگ دیوار و سقف با کف فعلی مطابقت دارد.
نکته ششم. نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که هنگام آزمایش رنگ ها، حتما از کف و مبلمان در برابر رنگ محافظت کنید. بهتر است هر زمان که با رنگ کار می کنید از روکش های پلاستیکی یا پارچه ای برای پوشاندن کف و مبلمان استفاده کنید.
نکته هفتم. توصیه می شود از برس و غلطک های خوب برای نقاشی استفاده کنید. ابزاری که برای پیاده سازی رنگ استفاده می کنید می تواند به زیبایی هر چه بیشتر رنگ کمک کند یا نتایج ناامید کننده ای به همراه داشته باشد.
نکته هشتم. قبل از رنگ آمیزی دیوارها آن ها را باید آماده و در صورت لزوم تعمیر کنید. برای تمیز کردن دیوارها از پاک کننده ملایم و رقیق شده در آب استفاده کنید تا در پایان بقایای آن با رنگ تداخل پیدا نکند.
در صورت انتخاب رنگ اشتباه برای دیوارها چه کنیم؟
گاهی ممکن است رنگی را خریداری کرده باشید، اما به محض پیاده کردن اولین لایه از آن متوجه می شوید که احتمالا اشتباه کرده اید و این رنگ برای فضای شما مناسب نیست. اگر چه ممکن است فکر کنید که طیف رنگی مورد نظرتان پس از خشک شدن به حالت ایده آل شما نزدیک می شود، اما در بسیاری از موارد این اتفاق رخ نمی دهد. پس اگر رنگی را اشتباه انتخاب کردید، چه کاری می توانید انجام دهید؟ مطمئنا گزینه های موجود برای برطرف کردن این مشکل محدود است اما هنوز دلیلی برای ناامیدی وجود ندارد، چند نکته وجود دارد که با انجام دادن آن می توانید رنگ موردنظرتان را بهبود دهید.
نکته اول. ابتدا باید مطمئن شوید که رنگ و طیف آن به همان اندازه که فکر می کنید بد و نامناسب است. برای این کار قبل از شروع نقاشی باید رنگ را به خوبی مخلوط کنید و هم بزنید، زیرا گاهی اجزای تشکیل دهنده رنگ جا به جا شده و از هم جدا می شوند. خیلی خوب و در حدود ده دقیقه رنگ را به هم بزنید و اطمینان حاصل کنید که تمام رنگ کاملا مخلوط شده است. سپس سعی کنید قسمت دیگری از اتاق را نقاشی کنید تا ببینید طیف رنگ بهتر شده است یا خیر. علاوه بر این باید دقت داشته باشید که فقط پس از استفاده از یک لایه از رنگ نباید در مورد آن تصمیم گیری کنید، زیرا گاهی پس از پیاده کردن لایه دوم رنگ ظاهر آن به طرز چشمگیری تغییر پیدا می کند.
نکته دوم. بدیهی است که ساده ترین راه برای برطرف کردن مشکل این است که رنگ را پاک کرده و مجددا رنگ دیگری را پیاده کنید. اما فقط به این دلیل که رنگ انتخابی شما آن چیزی نیست که تصور می کردید، به این معنی نیست که پس از اتمام نقاشی، همچنان ظاهر خوبی نداشته باشد. زیرا هنگامی که مبلمان و لوازم جانبی خود را اضافه و دوباره رنگ اتاق را بررسی کنید، احتمالا نتیجه متفاوتی را مشاهده خواهید کرد و ممکن است آن چنان که فکر می کردید ظاهر بدی نداشته باشد. در هر صورت باید بدانید که اگر همچنان رنگ دیوارها را دوست نداشته باشید، می توانید در آینده مجددا رنگ آن را تغییر دهید.
نکته سوم. می توانید از رنگ خریداری شده در فضا یا اتاق دیگری استفاده کنید. باید توجه داشه باشید که فقط به این دلیل که این رنگ شما در اتاقی که قصد رنگ آمیزی آن را دارید خوشایند نیست، به این معنی نیست که در جای دیگری از خانه شما نیز مناسب نخواهد بود. مواردی مانند کاربرد رنگ ها، شرایط نور و روشنایی، رنگ کفپوش و حتی بافت دیوارهای شما می توانند تفاوت زیادی در شکل ظاهری دیوارهای نقاشی شده ایجاد کنند.
نکته چهارم. عمل کردن به این نکته ممکن است کمی دشوار باشد، اما در صورتی که واقعا از رنگ خریداری شده رضایت ندارید، می توانید این روش را نیز امتحان کنید. در واقع می توان گفت که اندکی دانش تئوری در زمینه رنگ ها و دانستن این که چه رنگ هایی را می توانید برای متعادل سازی و تنظیم رنگ خود، به آن اضافه کنید بسیار مفید است. اما باید توجه داشته باشید که هنگام تنظیم رنگ، مقدار بسیار ناچیزی از رنگ را به آن اضافه کنید، زیرا گاهی مقدار کمی از رنگ می تواند رنگ یک گالن بزرگ رنگ را تغییر دهد. در این زمینه نیز نکاتی وجود دارد که با توجه به آن ها می توانید نتیجه بهتری را دریافت کنید.
- از آن جایی که فرمول رنگ ها بین شرکت های مختلف متفاوت است ، بهتر است برای ایجاد یک طیف جدید هر دو رنگ را از یک برند خریداری کنید. در واقع مخلوط کردن برند های مختلف می تواند منجر به ایجاد توده های رنگی یا شکل گیری پوشش ناهموار بر روی دیوار شود.
- قبل از انجام کار در ابعاد بزرگ، بهتر است یک نمونه کوچک آزمایشی را بررسی کنید. پس از رسیدن به یک تناسب خوب، می توانید آن ها را در ابعاد بزرگ نیز پیاده کنید.
- مخلوط رنگ را به خوبی هم بزنید تا از شکل گیری یک پوشش ناهمگون روی دیوار جلوگیری کنید.
در آخر می توان گفت استفاده از طیف رنگ های مختلف در خانه مانند تمام کارهای دیگر که به روح و روان انسان ارتباط دارد، نیازمند کار بر روی ذهن و شکستن قوانین موجود در فکر ما است،فراموش نکنید رنگ جزء جدایی ناپذیر زندگی بشر است؛و ما خواسته و یا ناخواسته در تمام شئونات زندگی تحت تأثیر مستقیم یا غیرمستقیم این پدیده هستیم.
آرامش،عصبانیت،شادابی،افسردگی و حتی قضاوت های ما همگی رابطه مستقیمی با انتخاب رنگ ها در زندگی ما دارند.
رنگ عنصر مهمی است که اگر شیوه استفاده آن را در زندگی خود یاد بگیریم،بسیاری از حالات روحی و روانی خود را میتواینم کنترل کنیم.
آموزش کودکان از خردسالی، آشنایی آن ها با رنگ ها و دادن شجاعت استفاده از رنگ های مختلف به آن ها قدمی بزرگ است که آینده روحی و سلامت روانی آن ها را تضمین می کند.
متأسفانه در کشور عزیزمان ایران این خلاء بزرگ و استفاده نکردن از طیف های رنگی مختلف به شدت شایع است و ما بیشتر از تمامی نقاط جهان کمبود رنگ را در زندگی خود مشاهده میکنیم.
سرانه استفاده رنگ در کشورهای اروپایی چندین برابر سرانه مصرف رنگ در ایران است، رنگ در جوامع پیشرفته از کالایی تخصصی خارج شده و به کالایی مصرفی تبدیل شده است و در تمامی فروشگاه ها حتی در فروشگاه های زنجیره ای موجود است و اعضای خانواده یکی از راه های تغییر دکوراسیون منزل خود را به جای خریدن اجناس لوکس و گران،تغییر رنگ دیوارها انتخاب می کنند.
شرکت آیسافام به امید داشتن زندگی رنگارنگ برای همه شما عزیزان،در کنار شما می ماند تا رنگ را به زندگیتان هدیه بدهد.
کاری از تیم توسعه و تحقیق آیسافام…